Arama sonuçlarınız

1. A

Angel Far, Led far Konusu

Arkadaşlar Merhaba Hero Dash a far bakıyorum bu skoda superb ler de olan gündüz led ler var ya onun gibi istiyorum Angel falan var ya onlar nasıl polis sıkıntı çıkarır mı? Halojenler aslında güzel de Ben gündüz led far istiyorum Bmw ler de olan hoşuma gidiyo Ne yapmak lazım?
  2. A

Aliexpresten Ekipman alınır mı?

Arkadaşlar Türkiyede fiyatlar malum uçmuş bir motorcu abimin tavsiyesi üzerine Aliexpresten Ekipman almaya karar verdim eldiven,kask,mont fln düşünüyorum nasıl olur tavsiye eder mi sınız? Öyle tanınmadık markalar yerine daha bilimdik markaları almak istiyorum Türkiyede çok kirli bir piyasa var...
  3. A

Motorda Zırıltı Var!!!

Arkadaşlar 2 gündür motorun içinden zırıltı var gaz verdiğimde daha da artıyor sebebi nedir?
  4. A

Motorsiklet Eldiveni Önerisi

Arkadaşlar 70-80 lira arası su geçirmeyen rüzgar almayan motorsiklet eldiveni istiyorum 4 mevsim olanlardan mı aliyim yoksa kışlık yazlık ayrı mı ? Korumalı olursa iyi olur.
  5. A

Kışın Motor Çalışmama Sıkıntısı

Arkadaşlar kışın zor çalışan motorumu servise vermiştim rolantisi düşük dediler neyse rolantiyi halletik,motorun sesi değişti güzel oldu daha rahat çalışıyor bi nebze, Arkadaşımın motoru en soğukta bile tek marşta çalışıyor neden ben bu kadar zorlaniyorum bizde mi bi sıkıntı var? Motor: Hero...
  6. A

Motora Bireysel Bakım kiti Önerisi

Arkadaşlar Motorsiklete bakım falan hiç yapmıyorum kendim 3000 bakımı aldığım adam yapmış şu an 3557 km de yaşadığım yerde ki Hero bayiine sordum göstergede bakım işareti geldiğinde gelirsin yaparız dedi, Ben de bakım kiti bakıyorum parlatıcı fren balatalarına sıkacağım bir şeyler olsun...
  7. A

A1 den Ehliyet yükseltme????

Bir arkadaşımla sohbet ederken 16 yaşıma geliyim A1 Ehliyeti alıcam 18 yaşıma kadar Motor sürücem deneyimim olucak dedi. Mantıklı dedim ben de 125cc kesmicek seni üst motorları sürmek için A2 ehliyet mi alcaksın? O da söyle dedi Ehliyet yükseltme gibi bir şey varmış galiba böyle bir şey var mı...
  8. A

BOYUNLUK ve ELDİVEN tavsiyesi

Arkadaşlar Motorla giderken rüzgarın tokadını yiyiyoruz eller de tutmuyor soğukta sizden ELDİVEN VE BOYUNLUK tavsiyesi istiyorum. Çok pahalı olmasına gerek yok zaten yakın yerlere gidicem.
  9. A

Kanuni Motor üretmiyor mu?

Arkadaşlar Kanuni piyasada görünmüyor bıraktıklar mı???
  10. A

Kışın Motor Çalışmama sorunsalı

Herkese Hayırlı Sabahlar olsun, Hero dash sabahleyin çalışmadı 5-6 kez denedim çık çık yapiyo bırakıyor.Daha devam edicektim ama motoru bogmuyim diye bıraktım. Üstüne Pedersen azar işittik motoru bozdun diyor, Ne yapmam lazım sıkınti nedir? Normalde karbüratörlü olduğu için biraz geç çalışıyor...
  11. A

Motor NASIL YIKANIR VE ÇİZİK NASIL KAPATILIR???

Arkadaşlar İyi Hafta sonları, Motoru yıkayacağım da motorda bir kaç çizik var, Genel olarak motor nasıl yıkanır, nelere dikkat edilmeli bir de motor da çizik var nasıl kapatılır bunlar???:silent:
  12. A

Scooter dan Debryajli Motora Geçiş Önerisi

Arkadaşlar scooter kullanıyorum Hero dash eşşek gibi mübarek iş görüyor ama zevk yok scooter da 1 sene kullansam alışsam sonra Debryajli Ya geçsem ya da coup a geçsem hangi modelle başlamak iyi olur ağır makinalar zapt etmesi zordur bunların, mondial drift görüyorum buralarda bir de Honda nın...
  13. A

Gemi ZİNCİRİ NERDEN BULURUZ???

Arkadaşlar Gemi zinciri grade 80 mı ne diyorlar nerden bulabiliriz, sanayide var mı dır? Bir de bu grade 80 falan ne demek?? Hangisini almalıyım???:pr:
  14. A

ONGUARD MI ARMA MI !!!

Arkadaşlar Kampanalı Hero dash a zincir kilit bakıyorum Arma diye bi marka gördüm İtalyan çeliği ile yapılıyormuş asker desenli 14mm zincir çapı + u kilit youtub da incelemesi var 450 TL diyor ama Dolar kuru ile 600 TL olmuş n11 de de aynısı sadece 12mm çapı 200 lira diyor u kilit dahil değil...
  15. A

SİNYAL SORUNU!!!

Arkadaşlar Hero dash vx 110 sinyal bi yanıyor bi yanmıyor bazen güzel çalışıyo bazen de hiç çalışmıyor bu motorlarda var mı bu sıkıntı servise falan hiç göstermedim sizce ne olabilir ?
  16. A

Scooter LASTİK ÖNERİSİ ÇOK ÖNEMLİ

Arkadaşlar yeni motorum Hero Dash vx 110 a lastik istiyorum geçen hava yagisliyidi yerlerde ıslak hemen kaydım yaralandım sıkıntım yok şu an, Lastik isityorum bisikletimin lastikleri Michlen dı yumuşak tı severdim, Çok pahalı olmayacak şekilde güzel bir lastik istiyorum çünkü korkuyorum 2 teker...
  17. A

Motoru Hırsızlardan nasıl koruruz?

Arkadaşlar Motrosikletimi dışarı koyacağım da şerefsizler den nasıl korumak lazım muhtemelen direğe bağlıyacağim sizce ne alabilirim zinciri var u kıldı var benim motor kampana disk kilit olmaz muhtemelen tavsiyelerinizi bekliyorum SAYGILAR..
  18. A

Ehliyetsiz Plaka Değişir mi?

2. El Hero dash bulduk İzmirden alacağım plaka 35 le geliyor oturduğum yer küçük bir ilçe plaka değiştiricem ehliyetsiz plaka değişimi oluyor mu? Ehliyeti seneye alacağım için alıştırma olsun sürmeyi öğreniyim bakımından bu sene alıcam ama ehliyet yok plaka değiştirmek istiyorum ehliyetsiz plaka...
  19. A

Ehliyetsiz plaka değişimi oluyor mu ?

2. El Hero dash bulduk İzmirden alacağım plaka 35 le geliyor oturduğum yer küçük bir ilçe plaka değiştiricem ehliyetsiz plaka değişimi oluyor mu? Ehliyeti seneye alacağım için alıştırma olsun sürmeyi öğreniyim bakımından bu sene alıcam ama ehliyet yok plaka değiştirmek istiyorum ehliyetsiz plaka...
  20. A

İLK MOTOR ÖNERİ BEKLİYORUM...

Merhaba Arkadaşlar forumda yeniyim Bana 6000 TL ye kadar Scooter lazım Yaşadığım yer de Tvs ve Hero çok var tvs jüpiter ve Hero dash hoşuma gitti bir de Peugeot Tweet 125 gördüm büyük teker ve yüksek bir yapsı var 1.88 boyundayım Güzel sağlam bir motor istiyoruz kısacası Çinli grubunda nasıl bir...