BOYUNLUK ve ELDİVEN tavsiyesi

Arkadaşlar Motorla giderken rüzgarın tokadını yiyiyoruz eller de tutmuyor soğukta sizden ELDİVEN VE BOYUNLUK tavsiyesi istiyorum. Çok pahalı olmasına gerek yok zaten yakın yerlere gidicem.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

hahaha ilahi hocam ya. sen beni güldürdün allah da seni güldürsün. O ilk gönderdiğin link ne yahu. Erkek adam kullanır mı onu :)

Soruyu soran arkadaşım. Kışlık termal bir balaklava alırsan rüzgar sorunun çözülür boynunla ilgili.

Eldiven olarak da ben venom'un yazlık deri eldivenini kullanıyordum fakat ellerim donuyordu. Geçen gün Prosev'in uzun kışlık eldivenini aldım oh be dünya varmış dedim. Rahatlık ya resmen ellerim sıcacık. İmkanın var ise bir motosiklet aksesuarları satan mağazaya gidip deneyebilirsin.

Kışlık kalın polar boyunluklardan alabilirsin. İpin çıkartıp kafandan geçirince gayet yeterli oluyor.

kışın motor kullanıyorsan paraya kıyıp windstopper kumaştan bir balaklava almanı kesinlikle tavsiye ederim.

bende hem sinüzit, hem boyun fıtığı var. ince olduğu için hareketimi kısıtlamayan, durduğumda terletmeyen, öte yandan alnımı ve boynumu yeterince sıcak tutan bu icat çok işime yarıyor.

Motosikleti
D400
Balaklava almıştım.

Arada bir kullanırım pratiktir.

Ancak yün atkıyı boynuna dolayıp ön tarafını çene ile kask arana sokarsan; işte o zaman hem sıcak hem rahat oluyorsun.

hemde motosikletten inince çıkar ve ugrasmana gerek yok.

Mis.

F54

polar baff işini görür
eldiven ise bütçeye göre değişir
ben spidi tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar