Arama sonuçlarınız

1. A

Harley Davidson ile Amerika Turu. 12 Gün, 4800 km

Benim bir çocukluk hayalim vardı: Amerika’yı motosikletle batıdan doğuya geçmek. Bu popüler bir rota; Amerikalılar buna coast to coast yani kıyıdan kıyıya diyorlar. Hayalim Los Angeles’tan başlayıp New York’ta bitirmekti. Bu çok uzun bir gezi yazısı oldu, anlattığım ve yaşadığım şeyleri bu video...
  2. A

2024 kawasaki zx 6r- 2. el yamaha r6 fiyat uçurumu

kawasaki türkiye internet sitesini yenilemiş. gezinirken fiyat listesine baktım, 2024 zx 6r 760.000 tl fiyat gözüküyor. süper uygun değil ama aşırı pahalı da değil bence fiyatı. daha sonra sahibindende yamaha r6 lara bakma gafletinde bulundum. aman allahım 1 milyon isteyen var. 800- 850 civarı...
  3. A

Isınınca stop etme ve marş basmama sorunu

Herkese merhabalar, Yakın zamanda 99 model cbr 600f aldım. Motosikletin çalışması düzgün gözüküyor fakat ısındığında stop etti ve tekrar marş basmadı. Sanki akü bitmiş gibi marş dönmüyordu. Sabah tekrar yanına gidip çalıştırdığımda sıkıntısız çalıştı. Bu sorun neden kaynaklı olabilir? Yataklarda...
  4. A

Piyasa Uçuk Fiyat Kalleşliği

Arkadaşlar merhaba. Fiyatlar yüksek hepimiz biliyoruz, sıfır fiyatları yüksek o yüzden ikinci el de yüksek hepsini anlarım. Bir süredir cbr 600 f (eski kasası) bakıyorum ve 20 bin ile 45 bin arası değişmekteydi. Bu akşam baktım ve bakmaz olaydım 70 bin lira isteyen var. Bu insanlara ben saygı...
  5. A

4 mevsim mont tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Kışlık veya filesiz bir mont arıyorum fakat hiç birine içim ısınmadı neredeyse. Vexo mars biraz hoşuma gitti 770 tl civarı bir de mtech racer deri montu var 1390 tl . var mıdır başka tavsiyesi olan veya bu iki montu kullanmış olan.

Yeni mesajlar