Arama sonuçlarınız

1. DarthRider

2025 BMW S1000RR mı Ducati Panigale V4 mü?

Herkese merhabalar.2020 yılında R6 mı ZX6R mı diye sormuştum.O dönem aldığım R6 ile süren 5 yıllık birlikteliğimi yeni bitirdim. Şimdi ise litrelik racing alacağım.Yine sıfır km olarak bakıyorum.Sizce 2025 model S1000RR mı,yoksa yine 2025 model Panigale V4 mü? ( Moderatörlerden ricam bu ilk...
  2. DarthRider

Kocaeli’de Motosiklet Detailing

Herkese merhaba.Sorum Kocaeli’de yaşayan forumdaşlara.Buralarda motosikletime bir zarar gelmeden,detailing yaptırabileceğim,güvenilir mekanlar mevcut mudur?Bildiğiniz yerler varsa öğrenmek isterim.
  3. DarthRider

2020 YZF R6’ya Akrapovic Megaphone Egzoz

Herkese keyifli forumlar.Ses videodakinden çok daha iyi.Ama tabi ki katalizör iptali olmadığı için öyle aman aman bi gürültü yok. IAwrtDMnwP4 ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ---------- He bir de unutmadan,beğenip abone olmayı es geçmeyelim. 😅
  4. DarthRider

2020 YZF R-6 | Rota: İznik - Bölüm 2

İznik gezimizin ikinci bölümü; Tarihin 3 büyük medeniyeti;Bizans,Selçuklu ve Osmanlı’ya başkentlik yapmış Yeşil Bursa’nın Yeşil İznik’i.Etrafı surlarla çevrili,ayağınızın her an bir tarihi esere takılabileceği,tam bir medeniyet beşiği. İznik merkezde bulunan Ayasofya Camii’ne gittik.Yaklaşık...
  5. DarthRider

2020 YZF R-6 | Rota: İznik - Bölüm 1

İznik gezimizin birinci bölümünden ufak tefek birkaç görüntü... Tarihin 3 büyük medeniyeti;Bizans,Selçuklu ve Osmanlı’ya başkentlik yapmış Yeşil Bursa’nın Yeşil İznik’i.Etrafı surlarla çevrili,ayağınızın her an bir tarihi esere takılabileceği,tam bir medeniyet beşiği. Gemlik Yolu üzerinde...
  6. DarthRider

Amazon Japonya’dan Deneme Amaçlı Arai Vizörü Siparişi Verdim | Ve Sonuç

Selamlar forum ahalisi.Daha önce Amazon Japonya’dan Arai Kask Almak başlıklı bir konu açmıştım.Açıkçası bu kadar pahalı bir siparişi vermeye cesaret edemedim ve deneme amaçlı Arai Vas-V Shield Vizör sipariş geçtim.Ve sonuç; VU-NwAF7o3g
  7. DarthRider

2020 YZF-R6 | Sakarya | Geçerken Uğradık

Geçerken şöyle bir uğradığımız Sakarya’da 5 dakikada kaybolduk. VjubX3mq2-4
  8. DarthRider

2020 YZF-R6 Rodaj Bakımı Sonrası Düzce Caddelerinde Kısa Bir Sürüş Videosu

Merhabalar.Rodaj bakımı ve grenaj koruma takozu montajı maksadıyla Düzce Dadaş Motor Yamaha’ya gittim.Servis çalışanlarına ilgi alaka ve hizmetlerinden ötürü buradan da bir teşekkür etmek isterim.Öğle yemeğeme kadar ısmarladılar sağolsunlar.Servis çıkışı şöyle kısa bir video çektim.İyi...
  9. DarthRider

Yeni Motosikletim 2020 Yamaha YZF-R6

Herkese keyifli forumlar.Uzun zamandır hayalini kurduğum motosikleti kısa bir süre önce sıfır km olarak aldım.Kısmetse Cumartesi günü Düzce’de Dadaş Yamaha’da rodaj bakımına gireceğiz. Şöyle kısa bir video hazırladım.Keyifli izlemeler. Maşallahlarımızı eksik etmeyelim.Allah herkesin gönlüne göre...
  10. DarthRider

Amazon Japonya’dan Arai RX7-X Kask Almak?

Herkese merhabalar.Geçenlerde Amazon Amerika’dan RAM Mount aldım ve sorunsuz geldi.Yaklaşık bir haftada elimde oldu.Fiyat olarak da buraya göre çok uygundu tabi. E durum böyle olunca beni de bi kaşıntı tuttu.Amazon Japonya‘da dolaşırken Arai kaskları buldum.RX7-X modelleri yaklaşık 3 bin - 4 bin...
  11. DarthRider

2020 Kawasaki ZX-6R mı,2020 Yamaha R6 mı?

Herkese merhabalar.2020 model sıfır km 600 CC supersport sınıfında bir motosiklet alacağım aklımda iki model var.(Zaten ülkemizde de başka model yok.)ZX-6R ve R6. Aslına bakarsanız çok araştırma yaptım.Genel kanı;pistte kullanmayacaksan R6 alma,ZX-6R daha bi cadde kullanımına uygun. Her iki...
  12. DarthRider

Satılık 2015 Model 6700 Km Sıfır Tadında CBR250R

Motorum 2015 model olup orijinal 6.700 km’dedir. Bakımları Honda Haldız Yetkili Servis’te yapılmıştır;hava filtresi,yağ filtresi,yağı ve arka fren balataları değişmiştir.Servis kayıtları mevcuttur.Yedek anahtarı mevcuttur. Kendim 29 yaşındayım,motoru aldığım kişi 50 küsur yaşında bir...
  13. DarthRider

Bursa’da Ekipman Satın Alabileceğim Yerler(Kocaeli ve Yalova da olur)

Herkese merhabalar,motor alma arefesindeyim.Öncelikle kask ve montu halletmek istiyorum.Özellikle Bursa’da;kaliteli olmak üzere uygun fiyata kask-mont alabileceğim neresi var?Kocaeli ve Yalova bölgesinden de alabilirim,tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yeni mesajlar