Arama sonuçlarınız

1. S

Katalizör sökmeden Tiger takma

Merhaba Tiger tüp egzozum var takmayi dusunuyorum ancak katalizor u sökmesem ses nasil olur? Motor CBR 125R
  2. S

CBR depo yanindaki panzot açıklığı esnemesi

Merhaba CBR larda deponun yanindaki panzot açılıyor, en son hava filtresini değiştirdim ve deponun yanındaki panzotlar esnedi ve açıklık oluştu gözume hiç hoş gelmiyor eskisi gibi tam oturtma imkanimiz yokmu?
  3. S

CBR 125R'a H7 Far takmak

Merhaba Cbr 125lerin soketi bildiğiniz üzere H4 , ama ben H7 beyaz far takmak istiyorum direk aparatsiz vs. takabilirmiyim detaylı olarak anlatıp yardımcı olabilecek varmı?
  4. S

Krom Egzoz Boyanırmı Kaplanırmı?

Merhaba Tiger RS780'im var düşmeler sonucu çizikler oluştu bayağı ve hafif eskimeye başladı egzozu boyamayi veya kaplamayı düşünüyorum acaba krom egzoz boyanırmı veya kaplanırmı bilgisi olan varmı?
  5. S

CBR125 egzoz için ara boru

Merhaba elimde Tiger RS780 var. Motoru normal standart egzozu ile kullanıyorum. Tiger RS780'i takmayi düşünüyorum ama motoru genellikle şehir içi kullandiğim için düz kaynakla egzozu takmak istemiyorum sadece fuar günleri egzozu takmak istiyorum. CBR 125 te egzoz bildiğiniz gibi tek parça CBR...
  6. S

Debriyaj balatasi bittiği nasıl anlaşılır?

Merhaba CBR125R' e sahibim motorumun debriyaj balatasının bittiğinden şüpheleniyorum motor dururken 1.vitesteyken gaz vermeden boşa girmiyor ayrica 2. Vites 2 bin- 3 bin devirlerdeyken motor ivmelenmiyor 6 bin devire yavaşca çikiyor ve 6 bin devirden sonra ivmelenmeye başliyor 3. Viteste motoru...
  7. S

Debriyajı yumuşak kullanmak zararlımı?

Debriyajı çok yumuşak en erken kavriyacak şekilde kullaniyorum rahat geliyor debriyaj balatalarina zararı varmıdır yoksa sert mi olmalı?
  8. S

CBR125R Ön Disk Yamulması

CBR125R'imin Ön freni boşluklu tutuyor ve yüksek hızlardada ön freni sıkınca titriyor ve ön disk in bir kisminda sürekli kararti oluşuyor. Honda'ya goturdum ön disk yamulmuş dediler fiyati ise 400 TL şu an o kadar koyacak param yok malasef disk'i tornacıya götursem düzeltsem sorun çıkarmı? Yoksa...
  9. S

Koruma takozu kapaği çatlatti antifiriz damlıyor

Merhaba dün CBR125R ile sağa dustum ve koruma takozu kapağı çatlatmış ve ordan antifiriz damlıyor motoru süruyorum ama hararette falan sorun yok sadece kapak tarafından yere hafif damlıyor ve su eksiltiyor. Bu durumda ne yapmalıyım kapakmı değişmeli sizce kaç tl tutar?
  10. S

Plastik Grenaj Nasıl Boyanır

Ön fren yuzunden motoru yana yatirdim kafa grenaji hem çatladı biraz hemde kırıldı bunun tamiri yapılırmı yapılmazsa bu parçanın servis fiyati nedir? Resim: https://hizliresim.com/WDa74q
  11. S

Cbr grenaj stickeri basma

Cbr'ımda ön grenaj stickeri yok ve yan grenaj stickerları çizilmiş servise fiyati sordum gerçekten pahalı bir rakam çıkardı bu orjinal stickerları basma veya ucuza alma şansımız yokmu?

Yeni mesajlar