Arama sonuçlarınız

1. DETROITCITY

Sakızları ben sipariş ettim

Sanırım kurye arkadaş bu duruma baya içerlenmiş 😅 İnsanlar nasıl sigara bağımlısıysa ben de sakız bağımlısıyım, çiğnemeden duramıyorum. Zamanında ben de kuryelik yaptım, ama kimseye siparişinden dolayı söylenmedim. Yağmur yağsa da 17 paket daha sipariş edeyim, gelsin bi de bana kızsın ;)...
  2. DETROITCITY

Sitedeki eski paylaşımlar

Merhaba, burada dolaşırken eski konulara göz atmayı seviyorum. İnsanların geçmişte paylaştığı dönemlerinin harika motosikletlerini ve gezi hikayelerini yıllar sonra tekrar görmek benim açımdan güzel oluyor. Ancak fotoğraflar açılmıyor. Görebilmenin bir yolu var mı acaba? yoksa ben mi hata yapıyorum.
  3. DETROITCITY

Sonunda hayalimdeki tura çıkıyorum

bu yaz beni kimse tutamaz artık eşlik etmek isteyen olursa buyursun gelsin https://hizliresim.com/74enp0m https://hizliresim.com/57klobe
  4. DETROITCITY

NS200 UG için hangi yağı tercih etmeliyim

Selamlar, uzun bir aradan sonra camiaya NS200 UG ile geri dönmenin heyecanını yaşıyorum. Ancak biraz bilgi paslanması olmuş, fark ettim. Şimdi motor 2500 km’ye geldi, bu bakım serviste zorunlu değil, o yüzden yağı kendim değiştirmeyi planlıyorum. Bu noktada, NS200 UG kullanıcılarından hangi...
  5. DETROITCITY

Satılık dominar 400

Herkese merhaba motorum 2017 model 21.xxxkm de temiz hor kullanılmamıştır tarz değişikliği sebebiyle satılıktır. hasar kaydı yoktur. muayenesi 1 ay önce yapıldı 2022 yılına kadar vizesi vardır. akü 3 ay önce değişti 350 TL değerinde yeni akü taktım. extra olarak arka çanta demiri, yan çanta...
  6. DETROITCITY

RKS titanic150S karbüratör sorunu

selamün aleyküm forum ahalisi benim 2018 model rks titanic 150s 9.000km de motosikletim var 1ay önce karbüratör tahliye borusundan benzin atıyordu, motordan anlayan birine sordum 'karbürator şamandırası takılı kalmıştır üzerine sert bir şey ile vur düzelir' dedi ve öyle yapınca düzeldi sonradan...

Yeni mesajlar