- Motosikleti
- startwin thunderstar 1200 tdi
- Konu Yazar
bu yaz beni kimse tutamaz artık eşlik etmek isteyen olursa buyursun gelsin
Hazır Avrupa'ya çıkmışken Göteborg ziyaretide fena olmaz.Türkiye kesmezse
![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.app.goo.gl
Amsterdam, Göteborg, Saksonya gibi yerleşim yerleri çoğu Türk için "Len acaba mı? şimdi mi?" etkisi yaratıyor.Hazır Avrupa'ya çıkmışken Göteborg ziyaretide fena olmaz.![]()
Ukrayna sıkıntı Moldovya ya gidelim tek şehirde yukardakilerin hepsiyle muhatap oluruzAmsterdam, Göteborg, Saksonya gibi yerleşim yerleri çoğu Türk için "Len acaba mı? şimdi mi?" etkisi yaratıyor.
Lüleburgaz'a köfte yemeye gidiyoruz diye forumda konu açıp devamında akıncılar gibi Moldova'ya geçsek ne komik olurdu heeUkrayna sıkıntı Moldovya ya gidelim tek şehirde yukardakilerin hepsiyle muhatap oluruz![]()
Moldovya da Gagavuz Turklerinin yaşadığı yerlere gidersen tek dönmezsin sen bi çantalı turing alLüleburgaz'a köfte yemeye gidiyoruz diye forumda konu açıp devamında akıncılar gibi Moldova'ya geçsek ne komik olurdu hee
Amisteradam diye şehir ismi mi olur yaa!Amsterdam, Göteborg, Saksonya gibi yerleşim yerleri çoğu Türk için "Len acaba mı? şimdi mi?" etkisi yaratıyor.
Rahmetli pederin evinde çalışan Moldovalı Gagavuz Türkü bir Daşa vardı, ben az biraz tanırım onları. Gerçi hatun bana sürekli "Sen SS, Sen Gestapo,Sen Hitler" derdi kırık Türkçesiyle.Moldovya da Gagavuz Turklerinin yaşadığı yerlere gidersen tek dönmezsin sen bi çantalı turing al![]()
Osman Aga Amstel diye bira var, yerli ve milli Kastamonu markası. Ona şaşırmıyorsun da bu şehir isimlerine mi şaşırıyorsun?Amisteradam diye şehir ismi mi olur yaa!![]()
Daşa Türkçeyi düzeltemeden kaçtı dimi itiraf etRahmetli pederin evinde çalışan Moldovalı Gagavuz Türkü bir Daşa vardı, ben az biraz tanırım onları. Gerçi hatun bana sürekli "Sen SS, Sen Gestapo,Sen Hitler" derdi kırık Türkçesiyle.
Peder vefat edince biz de iş akdimizi sonlandırdık. Lakin çok güzel yemek yapardı, öyle böyle değil.Ambulance
Daşa Türkçeyi düzeltemeden kaçtı dimi itiraf et![]()
google haritalardan baktım, 2170km diyor bana. gidilir aslında geze geze.Türkiye kesmezse
![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.app.goo.gl