Arama sonuçlarınız

1. C

Geçmediğim köprünün cezası geldi

Merhabalar yazlıkta kullanmak üzere 50cc bir motosiklet almıştık plakası felan çıkarıldı bir sezon kullanıldı baktık iş görmüyor pek 2018 haziranda sattım dün karayolları genel müdürlükten tebligat gelmiş 10 kere felan köprüden kaçak geçmişim sözde açtım siteden baktım aslında geçiş daha fazla...
  2. C

Egzantrik zinciri hk

Selamlar 6 k kilometredeki mondial marka motorumun egzantrik zinciri bollaşmış merak ettiğim bunun otomatik gergi kaynaklı olduğunu nasıl anlayabilirim komple zincir değişimi için 300-400 liraya yakın bir para tutuyor gergi 50 tl ustalara güvenim kalmadı zaten bunu nasıl çözebilirim
  3. C

Depodaki göçük

Herkese selamlar cruiserimin depo kapağının az yanında yumruk boyutunda bi göçük var önceki sahibi yumruk atmış boyası sağlam bunu kendim düzeltebilirmiyim yoksa istanbul içinde önerdiğiniz uygun fiyatlı bir yer varsa önerirseniz memnun olurum
  4. C

Motordan yağ damlatması

Merhabalar dün bir motor bakmaya gittim 150 cc mondial motosiklet mağazası satıyor bakarken farkettim yere iki damla yağ damlatmış sordum adama yeni motor yapıldı fazla yağ koyuldu ondan dolayı damlamıştır harici bir sorun yok dedi motor daha 9000 kmde neden bu kadar erken yaptınız dedim baya...
  5. C

Motor kafasına göre çalışıyor

Selamlar 100 cup bi motorumuz var geçen gece koydum yerine sabah çalıştırdım herşey iyi güzel garajdan çıkarırken (biraz yokuşlu dik biyerde duruyor motor) stop etti dahada çalışmadı 1 haftadır duruyor bugün el atayım bi dedim marş basıyor vs ama motor çalışmıyor bujiyede baktım ateşleme var...
  6. C

Arka amortisör

Merhabalar motorumun arkasını alçaltmak istiyorum bunun için ne önerebilirsiniz arka amortisör normal yaylı model kesilirmi yoksa farklı bişey mi takılır öneriniz nedir
  7. C

Vitesten gelen hunharca ses

Merhabalar 4 vites köylük yerde kullanılan bi motorumuz var cup tipi cup tipi ama debriyajıda var herneyse bunun yağı felan zamanında değiştiriyorlarmış ama dün bende kullandım vitesi atarken kimi zaman pat küt sesler çıkarıyor bazen geçmiyor hatta bunun sebebi ne olabilir debriyajın motorda...
  8. C

Kaza sonrası sigortasız karşı taraf paramı ödemiyor

Merhabalar Dün otoyolda seyir halindeyken şerit değiştirmek için sinyal yaktım şerit değiştim arkadakine yol vermek için önüne geçtiğim araç saniyeler sonra arkadan bana vurarak uçurdu beni kask kameramda kayıt var işin kısası adamın ne sigortası ne muayenesi var polis çağırdık (ekipmanlarım...
  9. C

Takip mesafesi

Merhaba bir çok kazanın takip mesafesi gibi şeylerden olduğu dikkatimi çekiyor diğer etkenlerde var tabi ama akan trafikte ne zaman takip mesafesine uymak istesem arkadaki araç tarafından yoğun bir şekilde selektör yağmuruna tutuluyorum utanmasa üstümden geçicek merak ettiğin şey sizlerinde...
  10. C

Geri geri gelirken altına alan araç

Merhaba bugün 50cclik makinamla sokak arasında biyere giderken ara sokakta duran bi araba ben durur vaziyetteyken geri geri geldi ve kaçmana fırsat vermedeb beni ve motorun yarısını altına altı bacağım sıkıştı ama bana ağrıdan başka sorun yaratmadı ruhsatım muayenem herşeyim var fakat ZORUNLU...
  11. C

İç lastikli teker dublex yapılabilirmi

Evet başlıkta belirttiğim gibi bu mümkünmüdür youtubede sadece yabancı kanallarda gördüğüm kadarıyla iç taraftan jantı güzelce bant gibi bişeylek apatıp hallediyorlar ama ustalara sorduğumda direk olumsuz cevap aldım konuya açıklık getirirmisiniz lütfeN
  12. C

Far için koruma ızgarası

Merhaba resimdeki ızgaradan arıyorum trde tek satan bulamadım bulabileceğim biyer öneren veya yapmak istesem fikirlerini paylaşıcak olan varmıdır kullanım amacım korumadan ziyade görüntü amaçlı olacaktır
  13. C

Tel jant düzeltme ve tubelese yapma

Merhaba arkadaşlar arka jantım 8 çiziyor istanbul avrupa yalası içi uygun fiyatlı halledebilicek bir usta bilen varsa güncel yönlendirirseniz sevinirim ayrıca lastiklerim tel jant olduğundan şambiyelli bunu youtubede izlediğim videolara bakarak gördüm ki tubeles yapıyorlar içeriden duck tape ile...

Yeni mesajlar