Motor kafasına göre çalışıyor

Selamlar 100 cup bi motorumuz var geçen gece koydum yerine sabah çalıştırdım herşey iyi güzel garajdan çıkarırken (biraz yokuşlu dik biyerde duruyor motor) stop etti dahada çalışmadı 1 haftadır duruyor bugün el atayım bi dedim marş basıyor vs ama motor çalışmıyor bujiyede baktım ateşleme var hala yardımxı olabilicek varmı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1. marşta sorun varmı yavaş v.s durumu , birde tepme ile dene, 2. benzin karburatöre gidiyormu ona bak, 3.karburatörünü temizle bilmiyorsan temizlet tekrar dene.

Benzin var mı depoda?

Evet benzin var

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------

1. marşta sorun varmı yavaş v.s durumu , birde tepme ile dene, 2. benzin karburatöre gidiyormu ona bak, 3.karburatörünü temizle bilmiyorsan temizlet tekrar dene.
Akü vs gayet sağlıklı hocam yavaş çevirmiyor yani karbüratörü açtım benzin gidiyor

çalışma saatlerini öğrenebilirmiyim :queen:
Benimkinide vereyim sanayiye :p

Kompresör varmı motorda. Dik yokuş çıktım demişsin egzantriğe sente atlatmış olabilirsin.

Kompresör varmı motorda. Dik yokuş çıktım demişsin egzantriğe sente atlatmış olabilirsin.

Dik yokuştan kastım elle indiriyorum ordan aşağı kompresör var hocam bujiyi söktüm baktım simsiyahtı sizce sorun ondan olabilir mi kıvılcımıda çok az gözüktü bana ama normal dedi arkadaşım

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:25 ----------

çalışma saatlerini öğrenebilirmiyim :queen:
Benimkinide vereyim sanayiye :p

Valla hocam paşa keyfine göre takılıyor😀 Şaka bir yana çözsek şu sorunu iyi olucak😀

benzin gelmiyor kardeşim ya benzin hortumun çatlak hava alıyor, ya karbüratörün yatmadan kaynaklı kirlenmiş ince delikleri tıkanmış, veya bir yerden pislik girip tıkamış.
karbüratörünü temizletip ayar yaptır öncesinde bujini değiştir çalışır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar