Arama sonuçlarınız

1. G

Amortisör Yamulması Düzeltilir mi

Arkadaşlar merhaba Daha önce açtığım bir konuda jant yamulması ve gidon furş takımı bozulmasından ve gidonun tek tarafa çekmesinden bahsetmiştim yaptığım kazadan dolayı. Daha sonra jantı düzelttirdim. Furş takımını da kendim değiştirdim alıp. Ama tam tekrar kullanmaya başlayacağım derken hiç...
  2. G

Gidon Furş Takımı Değişimi

Arkadaşlar tekrar merhaba Geçen gün jant yamulması ile ilgili konu açmıştım. Jant düzeldi ancak kafa sallama malesef azalsa da devam ediyor. Zaten daha önce de ön teker havada gidonu sağ-sol yapınca bi takılma vardı. Şimdi bayağı bir artmış o. Yani anladığım kadarıyla bilyaları dağıtmışız...
  3. G

Biraz Acil Teker Mili

Arkadaşlar kusura bakmayın ama biraz acil olduğu için yeni konu açtım. Geçen günkü konuda bahsetmiştim ıslak yokuşta yan yattım diye. Lastik konusu konuşulmuştu. Şimdi söktüm ön tekeri ama jantta bi yamukluk gözle göremiyorum. Amortisör mü yamuk acaba diye düşündüm ama mili tekere takıp havada...
  4. G

Tekerime Taş Değdi

Şimdi öncelikle şunu belirteyim. Evet düştüm. Ve bu düşüşümü anlatmamın iki sebebi var. Birincisi acaba bu şartlarda kurtarma ihtimalim gerçekten yok muydu, varsa nasıl kurtarabilirdim diye. İkincisi de belki benimle aynı şartlarla karşılaşan birisi olur da aşağıda yazılanlar aklına gelip...
  5. G

Mh drift stop etme//Yolda kaldım

Uzun bir zaman sonra tekrar merhaba. Bir süredir uzaktım buralardan. Yaklaşık bir iki saat önce yolda kalınca bilgisi olan var mıdır diye sormak istedim. Motor başlıkta da yazdığım gibi mh drift. Daha öncede başlık açmıştım, ufak bi hava ayarı sıkıntısı vardı büyük ihtimalle ancak fırsat olmadı...
  6. G

Bilgisayar alma-Özellikleri ve Fiyatı ile İlgili

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da yazdığım gibi bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Ama konu ile ilgili pek bilgim yok. İlk defa bilgisayar alacağım. Bilgisayardan beklentim normal programlarda çok kasmaması ve orta derecede oyunları rahat oynayabilmek. Masaüstü değil laptop olacak. Bu özelliklerde...
  7. G

Sanırım Akü Yenilemem Lazım-Yardım Lütfen

Arkadaşlar iyi akşamlar Sanırım benim akü artık ömrünü tamamlamış. Yaklaşık iki yıldır kullanıyorum ve yaz döneminde çalıştığım için haftada anca bir iki kere çıkarabiliyorum. Onun dışında aktif bir şekilde kullanıyorum. . Son zamanlarda hep ayak marşıyla çalıştırıyorum. Sonuç olarak aküyü...
  8. G

Mh drift zor çalışma/boğulma sorunu /--/Videolu

Arkadaşlar merhaba Daha önce de sorunu yazmıştım ama henüz tam olarak çözüme ulaşamadım. Başlıkta da yazdığım gibi mh drift motosikletim var. Son 1000-1500 km'dir falan bi çalışmama/zor çalışma sorunu var. Motor soğukken marş basıyor ama motor çalışmıyordu. Ayak marşıyla çalıştırıyordum. Bir...
  9. G

Mh Drift Arka Frene Bi Şey Oldu

Arkadaşlar merhaba Başlık biraz ilginç oldu ama tam olarak durum böyle. Bu akşam çok hafif akan trafikte aradan giderken bir yandan da hafif hafif arka frene basıyorum yavaşlamak için. Bu sırada bir anda bi ses geldi. Arka frende bi çıtırdama hissettim (Tam olarak nasıl bi ses geldiğini...
  10. G

Mh drift--Zor çalışma--İstop etme

Arkadaşlar merhaba. Biraz uzun oldu. Okumaya üşenen olursa diye sonda özet var. Ama sorunun anlaşılabilmesi için ayrıntılı olan kısım okunursa dahaiyi olur tabi. Geçenlerde farklı bir başlık açmıştım motor zor çalışıyo diye. Aküden şüphelenmiştim o zaman. Aküyü söküp şarj ettirdim. Bir hafta...
  11. G

Mh drift akü sorunu//Yardım lütfen

Arkadaşlar merhaba. Motorumla alakalı bir sorun var ama tam olarak anlayamadım ben neden olduğunu. Bozuk havalardan dolayı çok fazla motorla çıkamıyordum. Daha önce tek marşta çalışan motor son zamanlarda marşla çalışmıyordu ve ayak marşıyla zar zor çalıştırıyordum. (Normal marşa bastığım sürece...
  12. G

Kaza Yaptım //Yan Sanayi Yedek Parça //Yardım Lütfen

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi ufak bi kaza geçirdim ve bi kaç parça değişmesi gerekiyor. Göstergeyi de değiştireceğim ama internette çok farklı fiyatlar var. 106 liradan başlayıp 295 liraya kadar gidiyor. Muhtemelen orjinal olan 295 lira. Ama şu an için orjinal alabilecek durumum...

Yeni mesajlar