Arama sonuçlarınız

1. G

Motosikletten sonra bisiklette kontra tekniği?

Evet arkadaşlar başlık biraz tuhaf oldu farkındayım ama dün başıma böyle garip bir olay geldi. şöyle açıklayayım; 4-5 yaşlarından beri iki tekerlekli bisiklet sürerim. Ama daha önce kontra tekniği gibi konulardan bir haber olduğumdan dolayı ve motosiklet deneyimim de olmadığından dolayı bu...
  2. G

İlk Kazamı yaptım: Motosikletle sağa devrildim.

Arkadaşlar merhaba. Bugün akşamüstü motosikletle eve dönerken Tek gidiş tek geliş yolda ilerliyordum. Şeridin de ortasından gidiyordum. İleride kavşak vardı kırmızı yandı. Bende hız kestim tam o sırada arkamdan bir minibüs yanımdan yakın bir şekilde sollama yaptı hafif sağa kırdım kornaya...
  3. G

Sürücü Kursunda ilk defa motosiklete bindim bazı sorularım var :)

Arkadaşlar tekrardan merhaba, Bugün sürücü kursunda ilk defa motosiklet tepesine oturdum. :) Hem bu deneyimden bahsedeceğim hem de birkaç sorum olacak size. Motor hocası daha önce motosiklete binmediğim için dengeme bakmak maksadı ile scooter tipi motosiklete bindirdi birkaç tur attırdı...
  4. G

Yeni başlayanlar için bütçe belirleme ve motorsiklet önerisi

Merhaba arkadaşlar, Öncelikle kendimi tanıtarak söze başlamak istiyorum. 25 yaşında üniversite öğrencisiyim. Uzun zamandır motorsiklet almayı hayal ediyordum ve artık maddi olarak biraz rahatladığım için bu hayalimi gerçekleştirmeye karar verdim. Yaptığım araştırmalar neticesinde bu foruma çok...

Yeni mesajlar