Arama sonuçlarınız

1. H

KTM DUKE 200 KULLANCILARI (İyi ve kötü yönleri)

Evet abilerim ve dostlarım bugün irtibari ile almış olduğum motorda fabrika çıkışlı arka lastiği çıkarıp Pirelli Diablo Rosso 2 takılarak bana verilmiştir. Motorda fark ettiğim çok seri ve atik bir kalkışı olduğu. Amasörleri çok yumuşak ve motor çok hafif. Habire motor yüksek devirlerde çok...
  2. H

Bugün an itibari ile ilk motorum KTM DUKE 200 Aldım (Bu motoru kullanlar İÇERİ)

Cidden çok hoş bir sesi, lastikleri olsun, iskeleti ve görünüşü olsun seri ve tork gücü yüksek olsun 40 TL'YE 300-350 Km gidebilme olsun cidden çok güzel bir motor. Benim bilmediğim ve bilgilendirmek istediğiniz özellikleri ve dezavantajları yada kötü yanları varsa aydınlatırsanız sevinirim ^^
  3. H

Benimle dalga geçen arkadaşlar içeri girebilirsiniz . :)

Dün ilk motorum olucak KTM DUKE 200 19 Binde olan ve piyasası 10-14 İle değişen motoru an itibari ile 4.000 TL'ye almış bulunmaktayım. Dün benimle dalga geçip inanmayan troll diyen bana resmen yalancı şöyle böyle diye hitap eden arkadaşlar ve abilerim (saygıdan dolayı abilerim diyorum) Bu...
  4. H

Ailelerin nedir bu motora olan kin ve nefreti ? :'(

Abilerim, ablalarım.. Hayatımda hep scooter tarzı motor sürdüm hep 'Motor arabaya binmem sadece motor sürerim !' diye hep aileme naz yaptım ve hayatım boyunca bir kez bile araba direksiyonuna oturmadım o kadar çevremde araba sahibi olan tanıdıklarım akrabalarım arkadaşlarımın olmasına rağmen...

Yeni mesajlar