Arama sonuçlarınız

1. U

Türkiye insan ruhuna zararlı bir ülke

Merhaba tekrardan herkese. Türkiye'de değildim yaklaşık 40 gündür. Gidip bir şekilde yolumu bulmayı denedim,hatta bir kaç sponsor firma da buldum ama bazı prosedürlerden dolayı seve seve geri dönmek zorunda kaldım. Sizle bu ülkenin bende yarattığı etkileri paylaşmak istedim. Belki bu...
  2. U

Amsterdam başıma gelmeyen kalmadı :D

Bir kaç abi yaşadıklarını burada paylaş demişti. Ona istinaden bugün paylaşılmaya değer bir şey yaşadım. Negatif bir olay maalesef. Hostelde 6kisilik odada kaliyorum. İlk günler güzeldi İsviçreli manitalarla gırgır şamata geçti. Sonra odaya iki kişi geldi. Biri oksurdugu için diğeri ona git...
  3. U

İki Teker Cenneti Amsterdam

Buraya bunu yazmak istedim çünkü çok fazla bisiklet ve motosiklet kullanıcısı var. Şehirde zaten bir milyondan fazla bisiklet varmış. Bunu bilerek gittim fakat bu kadar çok motosiklet kullanıcısı görmek beni şaşırttı. Üstelik maldan anlıyorlar. Vitesli kullananların Yüzde sekseni Kawasaki...
  4. U

Ekonomi konuşanlara Kitap önerisi

Forumda sürekli olarak Ekonomi konuşuluyor içimiz kararsa bile bazen birbirimize birşeyler katıyoruz. O yüzden burada kitap okuyan arkadaşlar varsa,herkes birbirine kitap önerebilir veya belgesel. Güzel olur,her renkten okumuş oluruz. Ben başlayayım. Kolay Ekonomi ( Başlangıç için ideal)...
  5. U

Ülkeden kaçma tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba schengen var bedeli ne olursa olsun ülkeyi terk etmeye karar verdim. Bir kaç tanıdıktan haber bekliyorum üç gün içerisinde haber vermezlerse tamamen free style her yolu deneyerek göçmeye çalışcam Yaş 23 iktisat öğrencisiyim ingilizce var (milliyetçilik yapacaklar lütfen...
  6. U

İzmir kiralar.. öğrenciye öteleme...

Bu güne kadar ailemin evinde kalıyordum. İzmir'de üniversite okuyorum. Son sınıfa kadar güzel geldik. Kiralık ev bakıyorum suan , 1+0 1.700₺ üni yakini? 1+1 2.200 2+1 3.000? Kafayı yersin...
  7. U

Z-800 MT-07 600RR

1.Motorum Yzf R 125 2.Motorum Kawasaki Z 250 SL R125 ile bir kere arabanın altına girdim, bir kere kendim düştüm.(10-13.000km) Z 250 SL (10-12.000km.) Herhangi bir kazam olmadı her zaman dikkatli olmaya çalıştım ilk kazalarimdan sonra. R125 i aldigim günden itibaren botum eksik 3-4 kere...
  8. U

Konu dışı ithal ürün ticareti. İşletmeci var mı?

Merhaba herkese. Bir arkadaşımla kahve ithal etmek ve kendi kurduğumuz marka ile bu kahveleri paketleyip(ambalaj şirketiyle anlaşıp ) , pazarlamasını yaparak satmak istiyoruz. Bu işi yaparken birinci amacımız bu işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmek,pazarlama ve marka yaratma konusunda işi içinde...
  9. U

Dainese Air Misano serisi

Merhabalar herkese, sanırım Türkiye'de çok tutulan bir ekipman değil fiyatından dolayı. Bir kaç alışveriş sitesinde bulamadım.(zaten bulsam da fiyat karşılaştırması yapacaktım , akrabama yurtdışından getirttirme ihtimalim var malum burada ki fiyatlar iç açıcı değil.) Bir kaç tane ikinci eli...
  10. U

R125 > Z 250 SL > Z 800- MT 07 ??? Görüşlerinize ihtiyacım var.

Öncelikle herkese iyi sabahlar,umarım iyisinizdir. Zor bir pandemi dönemi oldu hepimiz için. Pandemide yoğun bir şekilde kuryelik yaptığım için ve üniversite muhabbetleri olduğu için forumda fazla aktif olamadım. Öncelikle motosiklet tecrübemden bahsedeyim. 12.000 Km R125 , 10.000 Km Kawasaki Z...
  11. U

Yoruldum.

Merhabalar. Yazacak bir yer bulamadım. Bütün arkadaşlarımla dostluğumu bitirdim. 23 Yaşındayım. İngilizce Ekonomi okuyorum. Ülkeyi gördükçe,emeğin bu kadar değersiz olduğunu gördükçe kahroluyorum. Psikolojik destek al diyebilirsiniz ama bu böyle bir ekonomi ve ortamda hayat boyu başkalarınin...
  12. U

Moto Vlog için Eken aldım ama mikrofon büyük problem

Kameraya harici mikrofon takılmıyor,orjinal mikrofonu ise çok kötü,buna bir çözüm bulabilir miyiz? Ayrıca Sd kartların yazma ve okuma hızları,ekenle çektiğim videolarda kalite farkı yaratır mı? Yaratır ise hangisini almalıyım
  13. U

Z250 SL 1.85Boy 71kg

1.85 im 71 kg yim , Z250sl ye sığabilir miyim? Şimdi gidip bin diyeceksiniz ama 200 250km yol gidicem motoru görmeye,kullanıcısı varsa yada binmişliği olan,1.85 Z250sl ye gider mi ?
  14. U

Piyasa hakkında tecrübeliler var mı?

Abiler merhaba,kafayı yemek üzereyim. 10.000e satışını verdiğim motordan çok daha kötüleri 17.5 dan koyuluyor henüz satalı 6 ay yeni oldu...Şu anda 17 bin tl bütçem var. 250 CC 2015 Model ve üstü Racing veya Naked Japon arıyorum,ama piyasa ve piyasadaki motorlar gerçekten hiç iç açıcı...
  15. U

Coğrafya kaderdir....

Abi,10.000Liraya 6 ay önce R125 SATTIM.Üstüne 10 daha koydum.Şu anda sattığım R125 ' i belki alabliiyorum.Varmıdır fikri olan? Nasıl olacak bu işler.
  16. U

250CC klasmanı,En agresif oturuş pozisyonu,en güvenli fren.Hangisi?

Öncelikle merhabalar,yaklaşık 1 yıldır forumda aktif değilim,motosikletimi alırken,hatta ehliyet kursuna yazılırken bile forum yönlendirmelerini dikkate alarak hareket ettim,zaten cevabı verecek olan abilerim kardeşlerim illa ki hatırlayacak,aaa sen o iflah olmaz çocuksun! Diyeceklerdir.Bu zor...
  17. U

Motoru pert edip kaçmışlar.

Arkadaslar gece 12de motora gelip beyaz doblo vuruyor,motorun ustune cikiyor adeta ve 30dakika sonra kamera 20dakika kayit kesiyor cunku butun semtte elektrik gitti.Kayit tekrar basladiginda motor yerli yerinde araba yok.Trafik plakasini bul diyor,site yonetiminin kameralarinin yarisi calismiyor...
  18. U

R125 yedek parça

Arkadaşlar merhaba,servis disinda 0 yzf r125 grenaji bulabilecegim bi mecra var mıdır?
  19. U

Sigortadan parayi aldik ya sonrası?

Arkadaşlar ben onceden konusunu acmistim.Net bilen arkadaşlar var mı soracagim sorulari? Motordan cikan parcaları gercekten sigorta mı alıyor,ustalar bize doğruyu mu söylüyor(parçalar kırık.) Motordan cikan parcalar benim hakkım değil mi? Çünkü motor bana ait,kaza %100kusurlu. Ayrıyetten karşı...
  20. U

Eksper fiyatì oldurmus.

4.700 hasari 3.360a çekmisler.Servis ve sigorta sirketi arasinda anlasmis bu foyata.Servis pesin odeme istedigi icin motor yapilmadi,baska servise gidicegimi belirttim.Diger servisler motosikletin bu fiyata yapilmasinin imkansiz oldugunu,bu fiyata grenajlari bile alamayacagimizi...

Yeni mesajlar