Arama sonuçlarınız

1. C

Motosiklet Tipi Kararsızlığı

Merhabalar, 2-3 sene önce sattığım motorun pişmanlığı üzerine kredi çekerek motosiklet almayı kafaya koydum çok eminim ama emin olamadığım şey neyi tercih edeceğim, (70.000₺ kredi çıkıyor) şöyle anlatayım Cruiser tipi çok istiyorum seviyorum bakıyorum modellere Keeway, Regal Raptor vs. Bu tarz...
  2. C

XENON FAR YANMIYOR

Önce park lambası yanmamaya başladı şimdi de xenon far, aslında xenon yanacak gibi oluyor "cız" sesi geliyor başlangıçta ama yanmıyor aküm zayıfdı yenisi taktım hâlâ yanmıyor, neyden kaynaklanıyor olabilir?
  3. C

GARAJ ZEMİNİ DÜZENLEME

Arkadaşlar garajımın zemini düz değil, motoru yıkayıp koysam bile hemen tozlanıyor. Kauçuk zemin kaplaması düşündüm fakat düz olmadığından olmaz diye düşünüyorum tavsiyesi olan var mı acaba? https://hizliresim.com/hqhLQW
  4. C

JERRY CAN'DEN YAN ÇANTA YAPMA

Arkadaşlar X-Treme Max 150 kullanıyorum sol tarafına fotoğrafdaki gibi bir metal çerçeve yaptırıp çelik benzin bidonu koymayı düşünüyorum, şimdi bilgim olmadığı için soruyorum böyle bir metal parçasını yaptırma ortalama ne kadar tutar? https://hizliresim.com/Zm9yWO
  5. C

MONT ÖLÇÜSÜ HAKKINDA YARDIMINIZ LAZIM

Arkadaşlar internet üzerinden mont alacağım ne yazık ki bulunduğum şehir de mont deneyebileceğim bir yer yok, 1,90 boy 80 kilodayım normalde de L/XL giyiniyorum (XL hafiften büyük geliyor) göğüs çevremin ölçüsü 101 cm hangi bedeni tercih etmeliyim ?
  6. C

MONT ÖLÇÜSÜ HAKKINDA YARDIMINIZ LAZIM

Arkadaşlar internet üzerinden mont alacağım ne yazık ki bulunduğum şehir de mont deneyebileceğim bir yer yok, 1,90 boy 80 kilodayım normalde de L/XL giyiniyorum (XL hafiften büyük geliyor) göğüs çevremin ölçüsü 101 cm hangi bedeni tercih etmeliyim ?
  7. C

CROSS KASK

Arkadaşlar merhaba, vizörsüz cross kask almayı düşünüyorum yanında da renkli bir cross gözlük düşündüm ama gözlük kullanıyorum acaba bu beni rahatsız eder mi bir de renkli camlı gözlükler gece görüşü nasıldır ?
  8. C

Fren hava tahliye rekorunu kırdım

Bu tahliye rekorunu kırdım bunun yerine yenisi alınıp takılabilir mi yoksa yeni bir fren merkezi mi alınmalı?
  9. C

MOTORDAN DUMAN GELDİ VE ÇALIŞMADI

Bugün gösterge ışığını bağlamayı denedim pek bilgim olmadığı halde ilk başta yandı sonra motoru çalıştırınca ışıkta azalma oldu 5-10 dakika sonra motoru kapattım ve elektrik tesisatının kablolarını gizlemek için hepsini bir araya getirip bantladım sonra tekrar kontağı açtığım da gösterge ışığı...
  10. C

Motor marş basıyor fakat çalışmıyor

Motorumu 3-4 hafta önce ayak marşıyla çalıştırarak kullanıyordum(akü bittikti)daha sonra yeni akü siparişi verdim ve motoru 1 hafta falan kullanmadım sonra aküyü taktım marş basıyor fakat çalışmıyor(ayrıca motora elektrik gelmiyor kornalar falan çalışmıyor sigorta atmıştı onu değiştim yine...
  11. C

CRUİSER Mİ SUPERSPORT MU ?

Aklımda bir Hyusong GT250R ve Falcon Freedom 250 var ikisi de çok farklı motorlar ama ikisi de dikkatimi çok çekiyor sizden de fikir istiyorum Kendimce şöyle artı yönlerini çıkarttım Cruiser: +Ses +Trafikte saygı görmesi +Karizması var +Rahattır fazla yormaz(belki titreşim) Supersport...
  12. C

HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM ?

Selamın aleyküm , bu sene üniversiteye başlayacağım ve kendime iş ayarladım öncelikle ehliyetle birlikte kurs içi para biriktirecem sonra ekipman seneye de inşallah motor olacak ,Şimdi benim motordan beklentim parça ucuzluğu,yakıt az yakması,2.el piyasayı olsun,çok arıza yapmayacak ve yeri...

Yeni mesajlar