Arama sonuçlarınız

1. tokhanoğlu

Başlangıç için hangi Çinli?

Selamlar dostlar, ben başlangıç için pahalı Japon motosikleti yerine ucuz Çinli motosiklet almaya karar verdim düşüp kalacağız illa ki içimiz yanmasın diye böyle yaptım. 2700 km elektrikli scooter tecrübem var Hangi Çin malı daha iyidir, sağlamdır, yedek parçası boldur, piyasası vardır?
  2. tokhanoğlu

Fazer 1000 mi Tracer 900 mü?

Eğer ki makinelerin ikisi de temizse hangisi alınmalı? Birbirlerine göre artı ve eksi yönleri neler?
  3. tokhanoğlu

Adana ve çevre illerde sağlam motorsiklet tamircisi var mı?

Selam dostlar,bir tanıdıkta CBR125 var 2005 model yağa su karıştırıp su eksiltiyor bir usta conta değişecek demiş tanıdığınız, güvendiğiniz usta var mı bu çevrede gözü kapalı emanet edebileceğimiz?
  4. tokhanoğlu

Marşa basar basmaz "gitmek"?

Öncelikle herkesin Kurban Bayramı mübarek olsun şimdiden, benim sorum şu bazıları CC gözetmeksizin marşa basar basmaz hareket ediyor ya da gaz veriyor ben en azından 15 saniye kadar beklemeli diye biliyorum bunun doğrusu nedir, nasıl davranmak gerekir, beklemek gerekirse sizce kaç saniye...
  5. tokhanoğlu

Ramazanda ders çalışma problemim😟

Selam dostlar, malum Ramazan Ayı girdi bizim sınavlar komple bu ay içinde malum aç ayı oynamaz misali bir halde çoğu öğrenci ne tavsiye edersiniz? Okul saatleri 8:00-16 :salut:
  6. tokhanoğlu

Hangi dövüş sporu?

Merhaba forum, ben bir dövüş sporu öğrenmek istiyorum bulunduğum yerde Wushu, Tekwando, Muay Thai, Kickboks alma imkanım var hangisini tavsiye edersiniz bu sporlarla uğraşan büyüklerim kardeşlerim?
  7. tokhanoğlu

Kawasaki H2 Hız Rekorunu Türkiye Kırdı!

Japonların ürettiği bir motosikleti bizim insanımızın limitlere çıkarması bence gurur kaynağı. Elbette mühendisler istese fazlasını yapar ancak bunu sonradan yapmak bence cidden çok zor bir iş.
  8. tokhanoğlu

Motosiklet devrilince neden hemen çalıştırılmamalı?

Hep merak ettim neden böyle mesela kaza yapılıyor motor stop ediyor veya etmiyor kontağı kapatıp bekliyorlar neden?
  9. tokhanoğlu

En iyi Çin markası?

En sorunsuz Çin markası ne alınabilecek seviyede olan?
  10. tokhanoğlu

Kışın akülerimi nasıl muhafaza etmeliyim?

Merhaba forum, benim elektrikli scooterım var malum kış geldi akülerimi kapasitesini kaybetmemesi için nasıl muhafaza etmeliyim yalnız akülerimi sökemem sökmem demek benzinli bir motorum motorunu sökmek gibi bir şey. Teşekkürler :king: ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir...
  11. tokhanoğlu

Sahibinden ilan açıklamasında yazan rodaj şekli?

Şöyle bir açıklama okudum ne düşünüyorsunuz kafama takıldı benim de?
  12. tokhanoğlu

Büyük kazadan sonra ölmek mi kalmak mı?

Herkese merhaba,aklıma takıldı bu soru büyük bir kaza geçirsek(Allah korusun) bir yerimiz kopsa veya felç kalsak mı daha iyi yoksa direk ölmek mi sizce ben ölmeyi tercih ederim. Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum iyi günler:king:
  13. tokhanoğlu

Scooter da oturuş pozisyonu nasıl olmalı?

Merhaba, benim sorum başlıktaki gibidir. Bacak arasında depo vb. birşey olmadığından kendimi güvensiz hissediyorum:pr: ve gidonu sıkıyorum ve 5-10 kmde ellerim ağrıyor. Nasıl oturmalkyom ağırlığını nasıl dağıtmalıyım? Teşekkür ederim :king:
  14. tokhanoğlu

125CC yeterli olur mu?

Merhaba, ben elektrikli scooterdan benzinli motosiklete geçmeyi planlıyorum önümüzdeki senelerde ama kafamı kurcalayan bir soru var ben motora fazla para veremem (öğrenciyim) Max. 5.000 TL verebilirim bu fiyatta da 125-150CC olduğundan beni uzun(150 km) çok aşırı yorar mı hızı yeter mi?
  15. tokhanoğlu

Motosiklet marka karşılaştırması?

Öncelikle herkese hayırlı günler dilerim hepinizin Kurban Bayramı mübarek olsun. Benim sorularım şu şekilde: 1)En sağlam motosiklet markası nedir? 2)Mühendislik harikası diyebileceğimiz motosiklet markası var mı? 3)Japonlar arasında markaları sırayla her kategoride karşılaşırsak en iyi şekilde...
  16. tokhanoğlu

Foruma resim yükleme?

Merhaba ben foruma başka bir site url'si vermeden direk bilgisayarımdan resimleri nasıl yükleyebilirim?
  17. tokhanoğlu

Motosikleti eve getirirler mi?

Merhaba forum, benim merak ettiğim konu şu mesela motosiklet aldık diyelim ve pimpirikli biriyiz acaba motosikleti direk kendi kutusunda olacak şekilde ve getirirler mi getirirse bu görevi kim üstleniyor?
  18. tokhanoğlu

MT-07 mi Cb650F mi?

Güç,tork,kullanılabilirlik,yakıt vb.konularda hangi motor daha iyidir hangisi kullanıcı dostudur?
  19. tokhanoğlu

Elektrikli scooter nasıl satılır?

Merhaba forum ahalisi, ben elektrikli scooterımı satmak istiyorum daha önce alan veya satan varsa bana adımları anlatabilir mi acaba? Direk verip parayı alırsam olmaz herhalde çünkü faturada adımız yazıyor sonuçta çevirmede vs. alan sıkıntı yaşayabilir.
  20. tokhanoğlu

Kaç PSI hava basmalıyım?

Merhaba ben Enes, elektrikli scooterım var lastik ebatı 90/90/12 naylon lastik max. 36 PSI yazıyor ben 36 veya 35 basıyorum ikisine de ama kaç basmalıyım tam bilgi sahibi değilim baktığım kadarıyla motorun kullanım kılavuzunda da lastik basıncı hakkında bilgi yok.

Yeni mesajlar