Arama sonuçlarınız

1. DisturbedXL

K&N vs Hiflo vs Orijinal Parça

Merhabalar. 2014 R6 motorsikletim için genel bakımı kendim yapmayı düşünmekteyim, sonunda hava filtresini değiştirme fırsatımda olacak. Tam bu noktada da aklıma bir soru takıldı. Şimdi piyasada ufak bir araştırma yaptıktan sonra satın alabileceğim hava filtresi markaları olarak Hiflo, K&N ve...
  2. DisturbedXL

Katalizör sistemi fikri, lambda sensörü hata kodu verme ihtimali hakkında

Merhabalar, aktif olarak kullandığım Yamaha R6'nın şu an katalizörü iptal. Manifold anladığım kadarıyla katalizör birleşme kısmından kaynaklanmış, ben o kısmı tekrar kestirip kaynak yaptırmadan katalizör taktırmayı ve katalizörü manifolda kaynakla değilde kelepçelerle tutturmak istiyorum...
  3. DisturbedXL

motoin.de sitesinden değişim yapmış olanlar? acil

Merhabalar, 28 şubatta motoin.de sitesinden satın aldığım Dainese Steel-Pro In eldiven geçen gün elime ulaştı. Ürünü almadan önce Dainese'ın kendi sitesinde önerdiği ölçü hesaplamalarına istinaden L beden aldım ancak sanırım elime bol geldi. Önceki eldivenimi aldığımda sıkıyordu elimi ilk...
  4. DisturbedXL

2. Egsoz cezası

Merhabalar, Yaklaşık 1 yıldır 2014 model R6 kullanıcısıyım, motorumun eksozu M4 GP yani orjinal değil. Bu yılın temmuz ayında abartı eksozdan dolayı polisler durdurmadan ceza yedim ve ceza evime geldi, dünde motorumu biraz sürmüştüm ve ARA GAZ YAPMADIĞIMA emin olduğum halde yine ceza yazmışlar...
  5. DisturbedXL

AGV Corsa vizör problemi

Geçen hafta satın aldığım AGV Corsa kaskımı bir türlü yağmurlu hava sebebi ile kullanmak nasip olmadı ancak sonunda geçen gün kullanma fırsatım oldu. Kask oldukça rahat ancak vizör tam bir felaket. Öncelikle vizör en yukarı konumdayken bile görüş açısını bir miktar kısıtlıyor, vizör-kask...
  6. DisturbedXL

HJC vs Shoei (Bir Super Sport kullanıcısı için öneri)

Merhabalar, daha önce farklı bir konuda benzer bir başlık açmıştım ancak biraz daha paraya kıyıp fiber ya da karbon bir kask almanın daha mantıklı olacağını düşünerek yeni bir konu açmak istedim :) Şu an aklımda netletşmiş 2 adet kask bulunmakta. Biri Shoei GT-Air Fable TC-5 diğeri ise, HJC RPHA...
  7. DisturbedXL

Kararsız kaldım :)

Merhabalar, SS motor kullanıcısıyım ve şu an kask olarak Nolan N87 kaskım var. Güvenliği bir adım öteye taşımak adına kasklara bakınıyorum ve özelliklerinde güneş vizörü, terlemeyi fazla yapmayan (N87 aşırı derecede yapıyor) ve tabiki en önemliside güvenliliği açısından kullanılan malzemeler...
  8. DisturbedXL

GoPro orijinal batarya mı? Duracell mi?

Merhaba, gopro hero 4 black aksiyon kameram için 2 adet yedek batarya almayı planlamaktayım ancak orijinal ve duracell marka batarya arasında kararsız kaldım. Bir yanda orijinalden vazgeçme diyenler, diğer tarafta duracell gibi köklü bir firma. Sizlerin bu konudaki fikri ile son noktayı koyup...
  9. DisturbedXL

Gopro Hero 4 Session Kamera hakkında ufak bir soru

Merhaba, şu an bir adet gopro hero 4 session almak üzereyim. Ancak ben bu kameraya harici bir mikrofon takıp kask içerisinden ses kaydı yapmak istiyorum ama ufak bir araştırma yaptığımda bir kısım kullanıcı bu kameraya mikrofon takılmadığını, bir bölümüde takılabildiğini söylüyor. Aklım iyice...
  10. DisturbedXL

Yamaha R6 (2014 Model) M4 Egzoz sorunum

Merhaba, 1 ay önce satın aldığım R6'yı servis bakımlarından sonra yaklaşık 1 haftadır kullanmaya başladım. Herşey iyi güzel gidiyor ancak egzoz biraz fazla abartılı gibi.. Öyle ki bazen arkamdan korna çalanları duyamıyor hatta kendi kornamı bile tam olarak duyamıyorum :D Sesi gayet güzel ancak...
  11. DisturbedXL

Alacağım lastikler yaşlımı?

Merhabalar, Yamaha R25 motorum için bir siteden rosso 2 lastik almayı planlamaktayım. Ürün açıklamasında "Ön Lastik 2016 Aralık - Arka Lastik 2016 Haziran Sonrası" yazmakta, şimdi sizce bu lastikleri almalımıyım yoksa daha yeni üretimli olanlaramı bakmam gerekli? Diğer sorum ise benim motorumun...