Kararsız kaldım :)

Merhabalar,

SS motor kullanıcısıyım ve şu an kask olarak Nolan N87 kaskım var. Güvenliği bir adım öteye taşımak adına kasklara bakınıyorum ve özelliklerinde güneş vizörü, terlemeyi fazla yapmayan (N87 aşırı derecede yapıyor) ve tabiki en önemliside güvenliliği açısından kullanılan malzemeler oldu. Tam bu noktada AGV'nin K5 S Multi Enlace modeline bakınayım dedim. Herşeyiyle bana uyuyor gibi ancak yerli-yabancı sitelerde neredeyse aynı derecelendirmeleri almış, haliylede kafam iyice karıştı :silent::silent: Bütçem yaklaşım 2.500 TL..

Güneş vizörünün geleceği yer için kask içinde büyük bir boşluk bırakmak gerekiyor. Bu da malumunuz güvenlik zafiyeti oluşturuyor. Dolayısıyla kask ile takılabilecek bir güneş gözlüğü bulabilirsen daha güvenli olabilir.

Not: çok bilgi sahibi olmadan yapılmış bir yorumdur.

Güneş vizörünün geleceği yer için kask içinde büyük bir boşluk bırakmak gerekiyor. Bu da malumunuz güvenlik zafiyeti oluşturuyor. Dolayısıyla kask ile takılabilecek bir güneş gözlüğü bulabilirsen daha güvenli olabilir.

Not: çok bilgi sahibi olmadan yapılmış bir yorumdur.

Güneş vizörlü hiç bir kask Snell sertifikası alamadığından doğru bit yorum.

Unuttuğum bir detay, şimdi aklıma geldi :) Mutlaka K5 seçeneğini atlıyorum o halde :)

Sanırım kask için o kadar bütçe ayırsam alacağım kask bu olurdu.

http://www.motoliz.com/urun/suomy-sr-sport-dovi-replica-mugello-2015-kask

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar