Arama sonuçlarınız

1. V

Motosiklet korumaları için geliştirilen olağanüstü madde

Yeni geliştirilen oldukça ilginç ve işlevsel bir madde, yavaşça dokunursanız esniyor ancak ani ve sert dokunmalarda oldukça sert bir tepki veriyor. Lafı fazla uzatmadan, videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Tarihe damga vuracak bir madde geliştirilmiş olabilir.
  2. V

Altın elbiseli adam stok videolarda bitti

1 aydır video gelmiyor, sanırım stok videolarda tükendi. Ben hala öldüğüne inanmak istemiyorum, şuan yapılan her motovlog onun eseri bence. Ben çok sevmezdim ama bu adam ölmesi gereken biri değildi, unutursak kalbimiz kurusun.
  3. V

Çinlilerden 800 cc chopper geliyor

Çinli Goakin firmasının ürettiği motor 60 beygir gücünde 72 Nm torka sahip v-twin motorla geliyor ve zincir aktarmalı, çin manşei olan en yüksek cc'li motosiklet olma özelliğinede sahip ve bünyesinde abs barındırıyor. Ülkemize gelir mi gelirse kaç lira olur muamma. Kaynak yabancı bir forumdan.
  4. V

İstanbula yakın kamp alanları?

Eşimle kamp yapmayı düşünüyoruz bayramda, sahil kenarı aile ortamına uygun kamp yeri var mı acaba şile taraflarında? Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yorumda bulunursa sevinirim. Yada istanbula yakın başka kamp önerisi olan var mı?
  5. V

Altın Elbiseli Adam'ın vefatıyla ilgili detaylar neden ortaya çıkmadı?

Evet soruyorum size, köprüde yüzlerce kamera var görüntüler neden ortaya çıkmadı? AEA ekibi neden kaza anında barkın beyin üzerinde olan ekipmanların resmini paylaşmadı? Neden kesin ölüm nedeni ile ilgili kimseden net bir açıklama gelmedi? Yoksa köprüde o sıralarda olan bakım çalışmalarının bu...
  6. V

Hiç disk kilidi takılı olduğu halde motorunu çaldıran oldumu?

Bu alarmlı disk kilitleri hırsızları baya bir zorluyor bence, elmas uçlu demir makasıyla bile kesemiyorlar. Tekerin altına kaykay vs. koyup götürdüklerini gördük ama hiç disk kilidi kırılıpta motoru çalınan oldumu merak ediyorum?
  7. V

Pulsarın ikinci el ederi?

ARKADAŞLAR 2016 MODEL 10 BİN KM GEÇMEMİŞ İKİNCİ EL BİR PULSAR 200 NS'İN EDERİ NEDİR. MOTORUN PİYASASINI BİLMEDİĞİM İÇİN, KAZIKLANMAK İSTEMİYORUM. İKİNCİ EL ALACAĞIM.
  8. V

Honda yine döşemiş

Cbr 250 17 bin cbf 150 7 bin falan diye gidiyor, hepsini okumaya gönlüm el vermedi.
  9. V

Rks blackster 250i hakkında düşünceleriniz nedir?

Bu motoru almayı düsünüyorum nasıl bir motor?
  10. V

Aziz yıldırımın motorcuyla tartışması

Aziz yıldıvımın agıza alınmayacak küfüvlevine mavuz kalan motovcu kavdeşimizin dvamı. http://m.iha.com.tr/video-aziz-yildirimin-trafikte-tartismasi-kamerada-107891/
  11. V

2017 SUZUKİ GSX 250R'IN KOL GİBİ FİYATI BELLİ OLDU

Anlaşılan o ki euro4 kapsamında 20 bin liradan aşşağı japon motor kalmayacak. Bu sene aldınız aldınız yoksa işiniz zor.
  12. V

7 bin tl'ye chopper önerisi

Dragstarı satıp diversiona f e geçtiğimden eski dostlardan kopmamak adına ufak bir chopper almak istiyorum. Daha önce superlight, regal daytona, regal spyder, rks cruiser kullandım. Önerisi olan varmı?
  13. V

Fiyat/güç performansı en iyi olan motosiklet?

Düşük ccler için fiyatı ve gücü en iyi olan motosiklet hangisi sizce? Türü farketmez. Pulsar mı acaba?
  14. V

Altın Elbiseli Adam'ın vefatından sonra hissedilenler

Bu hayatı hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyoruz, günlük rutinin içinde ölüm hiç aklımızdan geçmiyor. Barkın beyin vefatı aslında ölüme ne kadar yakın olduğumuzu çok daha iyi idrak etmemizi sağladı. O hep video çekecek, her sene fuarlarda boy gösterecek, tanıtımlara çıkacak gibi geliyordu bize değil...
  15. V

MOTO RESET 330 TEK MAŞA CUSTOM PROJESİ

Kendileriyle hiç bir alakam yok sadece görmeyenler vardır diye burada tanıtma gereği hissettim, zira kendisinin işliği bir japon kalitesinde ve mükemmel bir projeye imza atıyor. Amerikan chopperda özenerek izleğimiz ustaların muadilinin türkiyedede olabileceğini görmek gerçekten gurur kaynağı...
  16. V

Motosiklet piyasasının hali nedir?

Arkadaşlar araba piyasasını bilmem ama motosiklet piyasası yerlerde şuan. Sahibindende 2 haftadır adam akıllı fiyat yazmış piyasası olan motorları favorilere ekledim fikir edinmek açısından ve satılan çok az. Hani şu piyasası olan peynir ekmek gibi giden modeller bunlar. Herşey nasip kısmet işi...
  17. V

Bu kazada motorcu nasıl hayatını kaybediyor?

Öyle gezinirken denk geldi, nasıl hayatını kaybettiğini tam olarak kestiremedim. Boynu mu kırılmış yoksa kafasımı ezilmiş tam olarak anlayamadım fikri olan var mı? Allah rahmet eylesin bu arada.
  18. V

TEYP tesisatından anlayan var mı?

Arkadaşlar motorumda bulunan sisteme iki hoparlör eklemek istedim ve halihazırda bulunan hoparlörlerin kablosuna bağlayarak bu şekilde saçma bir sistem yaptım. Fakat ses az geliyor, eskiden 2 hoplarlör varken daha çok geliyordu şuan 4 hoparlör olmasına rağmen daha az gelmeye başladı. Bunun...
  19. V

Bi şarkı bırak

Merhaba arkadaşlar, "Motosikletini göster" in bir benzeri olarak bi şarkı bırak adlı konuyu hayata geçirmek istedim, umarım desteklerinizi esirgemezsiniz. Herkes motosikletin üzerinde dinlediği favori şarkılarını buraya bırakıp kaçabilir. Yaz geliyor ben de dahil motorcu arkadaşlara playlist...
  20. V

Aynasını kırdığı taksi tarafından ezilen motorcu

Edirnekapı karayolunda tartıştıştığı motorcu tarafından aynası kırılan taksici sinirlenerek motorcu arkadaşın üzerine kırıyor aracı. Vucudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olan motorcu arkadaş hastaneye kaldırılmış, taksici ise tutuklanmış. Mobese görüntüsü şu...

Yeni mesajlar