TEYP tesisatından anlayan var mı?

Arkadaşlar motorumda bulunan sisteme iki hoparlör eklemek istedim ve halihazırda bulunan hoparlörlerin kablosuna bağlayarak bu şekilde saçma bir sistem yaptım. Fakat ses az geliyor, eskiden 2 hoplarlör varken daha çok geliyordu şuan 4 hoparlör olmasına rağmen daha az gelmeye başladı. Bunun sebeni nedir nasıl düzeltebilirim acaba? Teypte bulunan çıkışlar bu aşşağıdaki şekilde, ve nasıl yaptığımı anlatan saçma bir görsel çizdim.
JlnZrn.png

Arkadaşlar motorumda bulunan sisteme iki hoparlör eklemek istedim ve halihazırda bulunan hoparlörlerin kablosuna bağlayarak bu şekilde saçma bir sistem yaptım. Fakat ses az geliyor, eskiden 2 hoplarlör varken daha çok geliyordu şuan 4 hoparlör olmasına rağmen daha az gelmeye başladı. Bunun sebeni nedir nasıl düzeltebilirim acaba? Teypte bulunan çıkışlar bu aşşağıdaki şekilde, ve nasıl yaptığımı anlatan saçma bir görsel çizdim.
https://i.hizliresim.com/JlnZrn.png

1 ekmeği 2 ye bölüyordun önceden. Herkes toktu, yüzü gülüyordu. 6 ya bölüyorsun şimdi ve kimse yediğinden bi şey anlamıyo. Açlar açç

1 ekmeği 2 ye bölüyordun önceden. Herkes toktu, yüzü gülüyordu. 6 ya bölüyorsun şimdi ve kimse yediğinden bi şey anlamıyo. Açlar açç

Yani sesi hoparlörlere dağıttı diyorsunuz. Bağlantı doğrumu peki tek çıkışa tüm hoparlörleri bağladım, diper çıkışlara öbür hoparlörleri bağlasam ses artar mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------

Bu şekilde ses artar mı?

1.Ses evvelden ne kadarsa o kadar çıkar.
2. Hoparlörler 8 ohm ise, teyp çıkışları 4 ohmdur ses artması gerekir.
3. Hoparlörler 4 ohm ise teyp çıkışı fazla yüklenir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar