Hiç disk kilidi takılı olduğu halde motorunu çaldıran oldumu?

Bu alarmlı disk kilitleri hırsızları baya bir zorluyor bence, elmas uçlu demir makasıyla bile kesemiyorlar. Tekerin altına kaykay vs. koyup götürdüklerini gördük ama hiç disk kilidi kırılıpta motoru çalınan oldumu merak ediyorum?

Ben de merak ediyordum bunu aslında bu kilitler ile çalmaları mümkün mü? Bir de motorun sağına soluna tıkabileceğimiz gps gibi bir alet var mıdır acaba olur da çalınırsa bulabilmek için

Disk kilidi zaman kaybı yapar.
Hırsızın tek problemi de zaman.
Diski kırıp 1 dk da kaliperi söküp götürende var.
Disk kilidine çok ucuk rakam verenleri anlamıyorum..

ABUS en üst seviye zincirli motoru çalan da var, disk kilitliyi çalan da. Maksat söylendiği gibi caydırmak zaman kazanmak.

Çalanda var, zaman kaybı yapar falan vs gibi varsayımlar değil gerçekten çaldıran varmı birinci ağızdan duymak istiyoruz.

Çalanda var, zaman kaybı yapar falan vs gibi varsayımlar değil gerçekten çaldıran varmı birinci ağızdan duymak istiyoruz.

Sırf YouTube a yazarak bile birsürü örneğini bulabilirsiniz. Çoğunluğu birkaç kişi işe gelip motoru hemen minibüs veya pikap tarzı bir şeye yükleyerek gerçekleşiyor. Disk kilidi de motorun yanında eşantiyon oluyor adamlara.

Abi hırsıza kilit dayanmaz misali.Çalmayı kafaya koyan her türlü çalıyor. Benim arkadaş iki zincirli,bir disk kilitli motosikleti bile çaldırdı. Yani adamlar yeterki koysun kafaya kaçarı yok...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu alarmlı disk kilitleri hırsızları baya bir zorluyor bence, elmas uçlu demir makasıyla bile kesemiyorlar. Tekerin altına kaykay vs. koyup götürdüklerini gördük ama hiç disk kilidi kırılıpta motoru çalınan oldumu merak ediyorum?

Alarmlı disk kilidi (1000tl, 100tl farketmez ) tek başınayken, zaman, sakız, çekiç, keski kombinasyonu ile uçurulur. Motor büyük ve zaman kısıtlı ise kamyonet/pikapla götürülür. Eğer aradığın ilk ağızdan duymak ise forumdaki çalıntı bölümünde bolca örnek mevcut

BA78BG.png

Ya bekçi tutup motorunun başında sabaha kadar nöbet tutturacaksın ya da akşam motoru getirip salonun ortasına koyacaksın kardeşim. Bunun başka çözümü yok. Çöp tenekesi gibi sokakta bırakmayacaksın. Zincirmiş kilitmiş alarmmış hepsi hikaye. Ya bekçi, ya da gözünün önü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar