Arama sonuçlarınız

1. A

ANLAM VEREMEDİGİM PLAKA

İyi forumlar dilerim herkese bugün gördüğüm bir plaka çok abes geldi anlamlandiramadim.Sizlerle paylaşmak istedim.Tekeriniz düz bassin. Link:https://hizliresim.com/86Pz5n
  2. A

cc yükseltmek

merhabalar,enduro tarzı motorlar hoşuma gidiyor 4.000km tecrübem var mondial r3xi evo ile .Motor cc'si yetmemeye başladı ve pek güven vermiyor motor açıkcası ve servis bakım sıklığı(2000kmde bir) can sıkıyor.A2 ehliyetim var , cc yükseltmek istiyorum,suzuki v strom 650 kullanabilir miyim ...
  3. A

STİCKER KONUSUNDA YARDIM EDEBİLECEK VAR MI ?

YAN ÇANTALI MOTORUMUN ÇANTASININ ÜZERİNE STİCKER YAPTIRMAK İSTİYORUM,İNTERNETTE ÇANTA ÜZERİNDE TASARIMLAR VAR FAKAT DİGİTAL ORTAMA ATMADA SIKINTI YAŞIYORUM.YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI ?
  4. A

TOPLANIN MİLLET KASK SORUNSALI !

Öncelikle iyi geceler diliyorum herkese,2 ay kadar önce aldığım MT Blade Alpha kaskımı kullanıyorum.Bu 2 aylık süreçte 3-4 defa elimden ve seleden düştü.Son zamanlarda 110-120km/h hızlara çıktığımda cıt cıt diye sesler gelmeye başladı kaskın içinden hani beyaz eşyaların koruma plastiği olurdu ya...
  5. A

Mondial EVO İÇİN ARKA ÇANTA TAVSİYESİ YARDIM ?

Malum metal topcaseler cep yakıyor 2.el bulmak zor zaten,siz ne tavsiye edersiniz? Güzel bir kuyruk çantası yakışır mnı motora ?
  6. A

STICKER YAPTIRABİLECEĞİM YER TAVSİYE ?

Arkadaşlar herkese merhabalar,mondial evo sahibiyim , motorsikletin çirkin yan çantalarındaki mondial yazısını söktürüp gözüme hoş gelen bir stickerla kaplatmak istiyorum.İstanbul içi anadolu yakasında stıcker işleri yapan tavsiye edebileceğiniz bir dükkan var mı ? Aşağı yukarı kaça patlar bir...
  7. A

AKILLI SAAT TAVSİYESİ

Merhabalar arkadaşlar pratik kullanımı ve hafifliği nedeniyle bir akıllı saat almak istiyorum.Aradığım özellik ise şunlar;gelen çağrıyı isim ve numara şeklinde göstersin alarm ve sportif özellikleri olsun bunların dışında pek bişey beklemiyorum.Kullanan arkadaşlar bana tavsiye de bulunursa çok...
  8. A

MT KASK KULLANANLAR ?

Başlıktan da belli olduğun gibi Mt marka kask kullanan sizlerin tecrübe ve görüşlerinize ihtiyacım var.Revenge serisi yada blade serilerinden bir kask almayı düşünüyorum , aynı zamanda NFC,GPS LOCATİON özelliği olsun istiyorum ne olur ne olmaz belki bi faydası dokunur.iceri ses alıyor mu , genel...
  9. A

ALINIK KAWASAKI 250 SL İSTANBULİÇİ

Başlıkta belirttiğim gibi İstanbuliçi 10.000-11.000 TL aralığında makine almak istiyorum.İlgilenen olursa özel mesaj atabilir.
  10. A

İLANDAKİ MAKİNE ALINIR MI ?

S.A herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.Uygulamalı motor sınavını geçtikten sonra motor alma aşamasına geldik.Malum sitedeki bu makine alınır mı acaba ?Görüş bildirecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. İlan no:442420856
  11. A

MOTOR ÖNERİSİNDE BULUNACAK YARDIMSEVER ARKADAŞLAR GELSİN LÜTFEN!

Merhaba arkadaşlar ,biliyorum gerçekten bu konu binlerce kez dinlendirildi bu forumda ama gerçekten kafam çok karışık.İlk başta Mondial'in Rx3i Evo'sunu istiyordum.Biraz km yaptıktan sonra şehirlerarası Çelebi misali gezerim diyordum.Ama mont,eldiven gibi ekipmanları aldıktan sonra şeytan...
  12. A

ACİLL !!! YURTDIŞINDAN ALIŞVERİŞ SORUNUM

Merhaba sayın forum üyeleri ,yakın zamanda tanıdığım Polonya'ya gidecek.Kendisinden ekipman isteğinde bulundum fakat karşılaşabileceğimiz 2 durum var : 1- Polonya'da tanıdığım motorsiklet ekipmanı satan yer bulamama ihtimali? Bu durumda 2.durum düşündüm: Motoin.de'den tanıdıgımın polonya'da...
  13. A

YURTDIŞINDAN ÜRÜN ALANLAR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

Merhaba arkadaşlar, ben ekipmanlarımı yurtdışından toplamayı düşünüyorum.Daha önceden yurtdışından ürün alan arkadaşlar ürün tavsiyesinde bulunabilirler mi? Son olarakta bulduğum şu montu görüşlerinize açıyorum :)...
  14. A

Yurtdışından Ürün Getirtme

Merhaba arkadaşlar.Sizlere 2 sorum var.1-Motor sürmeye yeni başlayacağım ve ekipman toplayacağım.Ülkemizdeki fiyatlar malum yurtdışından ,fc moto gibi yerlerden ekipman toplamak daha mantıklı gibi geliyor.Bu konu da sizin düşünceleriniz neler ?.Diğer sorum ise şu yurtdışında ki bir yakınıma...
  15. A

TEMİZ AKSİYON KAMERASI ARIYORUM

S.A arkadaşlar,yakın zamanda aksiyon kamerası almayı düşünüyorum . Elinde fazladan bulunan , üst modele geçecek arkadaşlardan mesaj bekliyorum.Satış İstanbul içi olucak Bütçem ise 100-200 Tl'dir.İlgilenen arkadaşlar whatsapptan cihazın fotoğrafını atabilirler no:5340700896 .Tekeriniz düz bassın...
  16. A

TEMİZ PULSAR 200 NS ARIYORUM

Merhaba arkadaşlar.Başlıktada belirttiğim gibi pulsar 200 ns arıyorum.Motoruna temiz bakmış ve forumdan içimizden olan arkadaşlardan mesaj bekliyorum.Bütçem ise 6.000-6500 TL'dir.İyi akşamlar.

Yeni mesajlar