Arama sonuçlarınız

1. Y

cbf 150 karburator diyaframı arıyorum

slm arkadaşlar.motorum cbf 150 2009(eski)model.karbüratorün diyaframı yırtılmış.yakıt pistonu da diyende var.yenisini bir türlü bulamadım.internetteki yedek parça satanlara sordum,buradaki sanayide ki motor tamircilerine sordum ama kimsede yokmuş.yeni modellerin diyaframı bulunuyo ama benim ki...
  2. Y

cbf 150 piston un geri kaçırması

merhaba arkadaşlar.mtorum cbf 150 2009 model 60.000 km de. geçen akşam eve giderken motorum stop etti.bir iki deneme yaptım çalışmadı.sonra çalışır gibi oldu ama oldukça zayıf bir ses geldi.sanki yanma odasına gitmesi gereken benzinin 10 da 1 i gitmiş gibi.ses o derece de zayıftı.bende risk...
  3. Y

cbf 150 subap piyona boşlukları

slm arkadaşlar.cbf 150 subap piyano genişliği yada boşlukları kaç mm olmalıdır.bilginiz varmıdır.bahsettiğim konu subap ayarı değil.piyanoların külbürore bir mil ile takılı durmaktadır.piyanoları sağa sola hareket ettirdiğimde boşluk olduğunu gördüm sentil çakısı ile ölçtüm 0.30-0,35 mm arası...
  4. Y

cbf 150 orjinal hava filtresi

slm arkadaşlar.cbf 150 2009 model motoruma,honda servisinden hava filtresi aldım.(30.00TL)ancak biraz ufak geldi olmadı.bu normalmidir.eski yada yeni model muhabbeti varmı hava filtrelerinde.hani diycem yeni model hava filtresimi verdimi servis bana.
  5. Y

cbf 150 yağ tapası

slm arkadaşlar.motorum cbf 150 2009 model.yağ tapası yalama oldu.ustamın da tavsiyesiyle en uygun olan, motoru yarıp helicoil yaptırcam.motoru kendim yarıcam gerekli alet erdavat var.motoru yardıktan sonra.karteri elime alıp tornacıda helicoil çektircem.motoru sökmeden helicoil yapmak biraz...
  6. Y

sıvı conta

önerebileceğiniz sıvı conta varmıdır.motorum cbf 150.yağ tapasını yalama ettim malesef.şimdi motoru söküp parçayı elime alıp tornacıda helicoil yaptırıcam.en sağlıklısı motoru sökmek gerektiğini biliyorum.içeri talaş girmesi ihtimaline karşı.ekipmanlarım var.ancak sıvı conta da lazım.siyahmı...
  7. Y

cbf 150 hız düşme sorunu

slm arkadaşlar.benim cbf 150 2009 model 55.000 km de.1-2 aydır motorumda son hızda bi düşüş oldu.önceleri düz yolda 120 yokuş aşağı 125 km yapıyordu.(normalde cbf 115 km yi geçmez.arka dişliyi 42 diş yaptım ondan bu kadar yapıyor)şimdilerde düz yolda en fazla 105 hatta 100 falan yokuş aşağı...
  8. Y

cbf 150 piston segman değişimi

slm arkadaşlar. SORU 1 : piston segman değişimi yapacam.ustaya sorduğumda piston segman (silindir takılmıycak)subab,ekzantrik zinciri ve gergileri takılcak dedi(bu arada orjinal parça takacağını söyledi fiyat o yüzden yüksek).toplam 300 TL dedi.bende kendim değiştireyim dedim.sormak...
  9. Y

Tork Anahtarı

slm arkadaşlar.tork anahtarı alıcam ali ekspresten.bir kaçtane buldum.bununla ilgili fikrinizi almak istedim.tork anahtarları kimisi 1/2 kimisi 1/4 yada 3/8 inç diye geçiyor bunların hangisi kullanışlı.yani 3/8 daha ucuz 1/2 daha biraz pahalı.bunların hangisine lokma takımları uyar yada uyan...
  10. Y

CBF 150 Eksantrik gergisi

slm arkadaşlar.benim motordan bu aralar eksantrik sesi gelmeye başladı galiba.ufaktan şakırtı sesi duyuyorum.rolanti halindeyken ve yolda giderken orta devirlerde.subap sesi de olabilirmi bilmiyorum.bu eksantrik gergisi var yaylı olan.silindir bloğundaki.yıldız tornavidayla açılabiliyor.acaba...
  11. Y

CBF 150 debriyaj kapağı açma

slm arkadaşlar. 2 oldu yağ değiştiriyorum.3 ncü değişimi de yaklaştı.3 ncü yağ değişiminde yan kapağı açıp oradaki filtreyide temizlemek yada değiştirmek istiyorum.ancak sorun şu.elimdeki alet erdavatla bu kapağı açıp tekrar takabilirmiyim. yani hava tabancası yada tork anahtarına ihtiyaç...
  12. Y

CBF 150 depo ağzı gideri

slm arkadaşlar. cbf 150 nin depo kapağını açınca orada bir gider değili var.yağmur suyu yada motor yıkarken oraya gelen suyun vs. tahliyesi için.ben motoru ikinci el almıştım.sonradan farkettim ki benim o gider tıkalı.içi pislik dolmuş.bir miktar temizledim ama içim rahat değil.onun hortumu...
  13. Y

cbf 150 ön fren üst merkez

slm arkadaşlar.cbf 150 hidrolik kutusunundan yağ sızdırıyor.yağın tam olarak sızdığı yer fren manetinin hidrolik kutusunun altındaki pompa gibi şeye baskı yaptığı yerden.cüzi bir miktarda sızdırıyor.bunun tamiri (kendi imkanlarımla) mümkünmüdür yoksa kutuyu komplemi değiştirmek gerekir.
  14. Y

ilk vites geçişinde gelen takk sesi

slm arkadaşlar. benim motorum cbf 150 2009 model. motoru çalıştırdığımda 2-3 dk rolantide bekletiyorum ısınana kadar. sonra kalkış yapmak için vitesi 1 e geçirirken birden kuvvetli bir takk sesi geliyor.bu sesle birlikte motor ileri atılmak istercesine ufak bir sarsılma gibi bişey de...
  15. Y

CBF 150 Marş motoru

slm arkadaşlar.siteye yeni üye oldum ancak bu güne motorsiklet alanında gerekli yardımları hep bu siteden aldım.ne aradıysam buldum.emeği geçen,yorumlarda bulunan herkese binlerce teşekkürler.bende 2009 model cbf 150 var.marş motoru biraz sakıncalı sanırım.marş almıyor değil 2-3 sefer de alıyor...

Yeni mesajlar