Arama sonuçlarınız

1. M

600rr Lastik konusu

Selamlar arkadaşlar 600RR imin lastiğini değiştirmek istiyorum kullanıp da tecrübe etmiş arkadaşlar ve fikri olan yorum yaparsa sevinirim. Öncelikle 180/55 ve 120/70 olan orijinal ölçülerimi değiştirmeyeceğim. Şimdi gelelim lastik ten ne istiyorum şimdiki lastiğim dunlop geç ısınıyor yeri çok...
  2. M

Yeni Cıbır 600RR imm :)

Evet arkadaşlar bugün itibariyle 2017 de kalan son hrcyi almış bulunmaktayım. Allah herkese nasip etsin bi hayır duanızı alırım. Not: Foruma konu acmistim 600RR hakkında satan falan varsa diye bazıları alınabilir ama gidip 2014 20 bindeki motora 40 bin vermeyin 5 daha kredi çekin sıfır alin...
  3. M

Koruma Takozu Konusu

Selamlar arkadaslar nasipse 600rr almayı düşünüyorum da son kasa koruma takozları arasında fark var mıdır mesela 130 liraya da var 500 liraya yada hangisini önerirsiniz kullanan var mıdır ? Yani kısacası birisi 130 birisi 500 tabi fark vardır diye cevap yerine daha mantıklı tecrübeye dayanan...
  4. M

Çakma Egzoz Hakkında

Evet arkadaşlar soru net çinden getirip egzoz kullansak bi problem olur mu malûm egzoz fiyatları 3 bin 5 bin olunca tecrübesi olan kullanan deneyen varsa yorum yaparsa kullanmayan fikri olan da yorum yaparsa sevinirim konumuz herkese açık :)
  5. M

Beyler bi toplanın 600RR

Araştırmacı eli kolu ayağı uzun olan abilerim arkadaşla konuştum bi problem olmadığını debriyaj ve bakımlarını yaptırdığını bi kaç yerinde fırça ile rütușoldugunu soyledi siz bilirsiniz bi cikariverin bana seceresini bunun kendisi 10 binde almış şuan 15 bin civarı motor...
  6. M

Alpine Star Gp Plus R Ceket hakkinda

Arkadaslar bu ceket sahibim fakat ek olarak içine bi sırt koruma almak istiyorum ayrıca bel koruma da gördüm ikisi aynı anda kullanılabiliyor mu yada hangisi yeterli ek olarak fermuarla birleşmeli bir pantolon da arıyorum onerebileceginiz varsa sevinirim. Ek olarak : Sırt koruma montun içine...
  7. M

600rr alınır mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-yeni-kasa-bu-fiyata-yok-372088350/detay Arkadaslar bu motor nedir anlayamadım anlayan tanıyan varsa yardimci olursa sevinirim
  8. M

CBR 1000 RR Sorularım

Selamlar herkese arkadaşlar sormak istediğim bi soru var öncelikle 3 adet 600 cc motor kullandım 1000cc ye geçmek istiyorum ve honda almakta karar kildim bakımıdır arıza açma durumudur açısından ustalara sorduğumda bu mantikli geldi tabi biraz da fiyat açısından simdi bu motorun min kaç modeli...
  9. M

CBR 1000RR

Selamlar herkese arkadaşlar sormak istediğim bi soru var öncelikle 3 adet 600 cc motor kullandım 1000cc ye geçmek istiyorum ve honda almakta karar kildim bakımıdır arıza açma durumudur açısından ustalara sorduğumda bu mantikli geldi tabi biraz da fiyat açısından simdi bu motorun min kaç modeli...
  10. M

Hasar kaydı Hakkında

Arkadaşlar merhaba öncelikle bugünlerde bi motor alacağımdan dolayı araştırıp duruyorum malum sitede piyasası 36 35 civarı olan bir motoru 30.500 e gördüm bugün pert kaydı yada agir hasar kaydı yoktur diyor arkadaş telefonla görüştüm 16 bin civarı Hasar kaydı var dedi ama söylemesine gore parca...

Yeni mesajlar