600rr Lastik konusu

Selamlar arkadaşlar 600RR imin lastiğini değiştirmek istiyorum kullanıp da tecrübe etmiş arkadaşlar ve fikri olan yorum yaparsa sevinirim.
Öncelikle 180/55 ve 120/70 olan orijinal ölçülerimi değiştirmeyeceğim.
Şimdi gelelim lastik ten ne istiyorum şimdiki lastiğim dunlop geç ısınıyor yeri çok iyi tutmuyor gazı açınca yapışmıyor yola bu anlattıklarımın tam tersi gazda ve frende güven verecek viraja girdiğimde aman bıraktı bırakır demeyeceğim bir lastik istiyorum Metzeler M7RR ve Rosso arasındayim farklı bir önerisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
İyi forumlar...

Yolda uzun ömür ve iyi tutuş için en iyi 2 lastiği yazmışsın. İkisi de seni üzmez. Rosso 3 bir adım önde gibi.

Teşekkürler yorumlar için bu lastikteki şekiller çok çok önemli mi rosso3 çok tatlı görünüyor asi :)

Eğer çabuk bitsin istemiyorsan ve yağmurda daha iyi olduğunu düsünerek m7rr diyorum rosso hemen bitiyor

Aynen mitasın o lastiklerden aşağı kalır yanı yok hatta ıslak zeminde daha iyi bir tutuş sağlıyor üstelik ömrü çok daha uzun mitasın

Arkadaşlar kararım Pirelli den yana olacak fakat

Pirelli Diablo Rosso 3

Pirelli Diablo SuperCorsa Sp

Pirelli Diablo Rosso Corsa
Hangisi ne niçin zaten fiyatlar arasında muazzam bir fark yok almışken iyi bişey alayım

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

Abi siz mitas dediniz bir baktım da şok oldum mantıklı geldi ya 2 takım alınır Pirelli parasına

mitas lastikler rosso kadar yumuşak ve çabuk ısınan bi lastik midir acaba?

mitas lastikler rosso kadar yumuşak ve çabuk ısınan bi lastik midir acaba?

yılan gibi lastik, ben z1000 de kullanıyorum. ben sıkıntı yaşamıyosam 600rr ile sanmıyorum bu arkadaş sıkıntı yaşasın.
ki öyle pek de akıllı kullanan bi insan değilim.
takan herkes memnun. supercorsa sp kadar hızlı tabiki ısınmaz fakat memleketin taşlı topraklı yollarında supercorsadan daha hızlı tozu taşı atar üzerinden.

bende mitas, mt9 da supercorsa sp var.

1. PIRELLI Diablo Supercorsa
2. PIRELLI Diablo Rosso Corsa

MICHELIN Power RS'i çok övüyolar. Özellikle yurtdışı forumlarda çok seviliyor bu lastik de. Bizim asfaltta ne kadar iş yapar bilemem ama önümüzdeki sezon için bu lastiği düşünüyorum bende.

Süper corsa rosso'dan 3 kat pahalı aslinda
. Pist derecenin önemi yoksa yapıştır rossoyu.

Mitas iyidir
300 cc alet kullanıyorum rossodan geçtim çok memnunum
Jemand kullanıyorsa herkes kullanabilir o lastiği
Teker viraj her naneyi yapıyor no prob

Arkadaşlar kararım Pirelli den yana olacak fakat

Pirelli Diablo Rosso 3

Pirelli Diablo SuperCorsa Sp

Pirelli Diablo Rosso Corsa
Hangisi ne niçin zaten fiyatlar arasında muazzam bir fark yok almışken iyi bişey alayım

Rosso spor yol lastiği.
Rosso Corsa piste de gelebilen yol lastiği.
Super Corsa yola da gelebilen pist lastiği.

Elbette Rosso ile piste çıkılmaz demek değil bu, derecelendirme anlamında söylüyorum.

Super Corsa alacaksan da SC2 almanı öneririm, SC0 ve SC1 kısa ömürler için tasarlanmış lastikler, özellikle SC0'ı alıp yolda gezmenin hiç bir esprisi yok. Heat cycle dayanımı da oldukça kısa.

Ben de önümüzdeki sezon başında lastik değiştireceğim, SS yok bende XJ6F var da, Rosso ile M7RR arasında gibiydim, ibre biaz M7RR'dan yana ağır basıyor bu aralar. Rosso'dan daha az "pimpirikli" olması bu ibre hareketinin sebebi, Rosso biraz daha nem kapmaya meğilli yol koşullarından.

al mitas geç hakkaten. yakına 500-600 lira zam gelecek çiftine, hazır ucuzken kap bi çift

Allah aşkına M7RR demeyin... Hele Rosso' nun yanında lafını bile etmeyin.

Mitas Siparişi verdim arkadaşlar aşırı aşırı fiyat farkı cezbetti beni

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar