Arama sonuçlarınız

1. V

Cbr 650f yağ tavsiyesi

Cbr 650f motorumun yağ degisimini yapacagim. Kitapciginda 10w30 kullaniyor am servisle konustum 10w40 kullaniyorlar. Ben motul 7100 10w30 aldim hangisini kullanmak daha dogru?
  2. V

Cbr 650f Akü tavsiyesi

Motorumun akusü bitti yeni akü alacağım ama karar veremedim akü hakkinda cok bilgimde yok Yuasa ytz10si öneriyorlar genelde fakat BS BTZ10S önerenlerdr var ikisi arasinda 1000 tl fark var Hangisini almaliyim. Ytz10s kuru akuymus avantaj ve dezavantajlari nelerdir
  3. V

İlk kazamı yaptım

Bugün ilk kazamı yaptım malesef. Umarım en büyüğü böyle olur. Işıklarda durdum yeşil yandığında yavaş bir şekilde kalktım fakat birde baktım ki motorun arkası yanımda. Toparlayamadım, Düştüm.. Düştüğümde yerden kalkamadım çünkü yer öyle bir yağ olmuştu ki ayakta durmak imkansızdı... Benden...
  4. V

Evraklarınız tam olursa böyle rahat olursunuz

:mrgreen: Bugün beraber gezdiğimiz arkadaşlarımı polis durdu evrakların tam olması sebebiyle polis çevirmesede ben durdum polis 6 motor var 5 ruhsat var deyince beni durdurmadınız ben durdum ondan vermedim dedim böyle bişey çıkmış ortaya paylaşayım dedim :)
  5. V

Motosikletimi düşürdüler

Dün motorumu park ettim oturuyordum iranlı bir arkadaş yanıma gelip motorumun yanında fotoğraf çekilmek istediğini söyledi bende tamam dedim. Yanında fotoğraf çekildi sonra bir baktım üstüne binmeye çalışıyor tam ayağa kalktım üstüne binme diyecektim ki motorumu sağa düşürdü. Bayağ bi...
  6. V

Motoru yıkadım uzun far yanmıyor

Bugün motoru yıkadık daha öncesinde herhangi bir sorun yoktu fakat yıkadığım için mi oldu bilmiyorum uzun farım yanmıyor. Selektör yapabiliyorum ama uzuna aldığımda mavi ışıkta yanmıyor uzunda yanmıyor. Bayağ bekledim su falan kaçtıysa diye ama yok hala aynı. Sigorta atma ihtimali var mı ...
  7. V

Motosiklet çok tehlikeli yaa!!!

Hergün defalarca duyuyorum bu cümleyi. Tamam iyi güzel ama çok tehlikeli binilmezki buna diyorlar. Bir arkadaşım vardı 1 hafta önce 2000 tl'ye mont aldığım için benimle dalga geçiyordu. Para harcayacak yer bulamıyorsun 2000 tl'ye mont almışsın diyordu. Halbuki zar zor biriktirerek aldım oda...
  8. V

bot aldım numarası hakkında

Motoin.de'den Alpinestars Faster 2 bot aldım. Günlük kullanımda 42 veya 42 buçuk giyiyorum. Kaç numarasını almalıyım ? faster 2 kullanan varsa kalıbı dar mı ? 43 numara aldım sizce sıkıntı olur mu ...
  9. V

bu mont'a bu sırt koruması olur mu ?

Revit Airforce mont için bu sırt koruması uygun olur mu ? http://www.motoin.de/Clothing/Protectors/Back-Chest-Protectors/Alpinestars-Nucleon-KR-2i-2015-back-protector-insert::35797.html
  10. V

Bu dizliği tavsiye eder misiniz ?

http://www.motoin.de/Clothing/Protectors/Knee-Protectors/Dainese-Knee-V-E1-knee-protectors::32313.html normalde pantolon giyiyorum ama bazen mümkün olmuyor ozamanlar kullancam. tavsiye eder misiniz ? Ayrıca bu sırtlık için düşünceleriniz nedir ...
  11. V

Spor yazlık mont önerisi

Yeni bir mont almaya karar verdim fakat hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. Bütçe 1000 tl. http://www.hepsiburada.com/revit-raceway-mont-kirmizi-p-OTOZM1115006-03 http://www.hepsiburada.com/revit-airforce-mont-p-HBV000003EQ9Z Bu montu tavsiye eder misiniz ? Birde motoin.de'den...
  12. V

R25 Zincir bu şekilde normal mi

Herkese Merhaba Herzaman zincirimi motor çalışmazken yağlarım fakat bugün çalıştırıp yağlayım dedim fakat zincirin dönüşü biraz garip geldi üst taraf rolantideyken maşanın ordaki yere çarpıyor ve biraz dengesiz dönüyor gibi geldi. Videosu burda. Bu normal mi? Gerginliğindemi sıkıntı var ?
  13. V

Silahla Tehdit

Bugün kız arkadaşımla bir göl kenarında piknik alanına gittik, mangal yaktık biraz eğlenelim diye gittik. Yaklaşık 50-100 metre ileride bir adam kız arkadaşıyla gelmişti ilk başlarda normal davransalarda daha sonra adam belinden silah çıkardı sanki bir hedefe ateş ediyormuş gibi ateş etti...
  14. V

Motorun Harareti hakkında

Arkadaşlar Bugün ilk defa R25'imde hararet göstergesinde 5 diş oldu. bu normal midir ? Belediye yolları sulamıştı 1 km falan bayağ bir yavaş gittim sonra da 50-60 civarında gittim. 4 diş gösteriyordu hızlanınca düştü motoru garaja koyarkende 5 diş oldu. Bunun sınırı nedir ? kaç diş olursa...
  15. V

Motosiklet Alma Hikayem

Motorumu almadan önce yazmış olduğum kısa bir metin :) şimdi buldum paylaşayım dedim. Küçüklüğümden beri Motosiklet hep hayallerimin bir köşesindeydi. Her yoldan geçen motosiklete bakıp kalırdım. SS motosiklet gördüğümde gözden kaybolana kadar arkasından bakardım. Lise 1e geçtiğimde bir...
  16. V

Çevremde hiçkimse Motosiklet kullanmamı istemiyor..

....Başlık Yanlış olmuş :) Silinebilir mi
  17. V

Kırşehirde motosiklet kazası

Çok samimiyetimiz olmasada tanıdığım bir abimdi. Allah rahmet eylesin :( Kırşehir'de kaza yapan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti. Kılıçözü Sanayi Sitesinde yedek parça esnaflığı yapan Metin Sarı (43) idaresindeki plakasız motosiklet, Güldiken Mahallesi Güneykent evleri civarında...
  18. V

Çorum Yamaha Bayi hakkında.

Yaklaşık 2 ay önce Çorum Dostlar Yamaha bayinden R25 aldım ve bununla ilgili yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. alırken birkez daha düşünün diye. Kırşehirde oturuyorum bulunduğum şehirde bayii olmadığı için Yamaha Baydar / Ankara bayisinden alacaktım fakat orada istediğim rengi yoktu bende biraz...
  19. V

Zincirinizi kaç km'de bir yağlıyorsunuz ?

Ben 300 Km'de bir yağlıyorum. Kitapçıkta daha fazla yazıyor ama bunun daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Zincir konusu kafama takıldı motoru alalı 2. buçuk ay oldu 3er tane Motul Zincir temizleme spreyi ve zincir yağı bitirdim:) İlkinde biraz fazla kullanmıştım ama Sizce normal mi ? 1...

Yeni mesajlar