Arama sonuçlarınız

1. sikayetname

motorun ön tarafı için aldıgım batman logosu

arkadaşlar 1.5 dolarmıydı neydi fiyatı 2 haftada geldi çinden cbr 250 r ın önündeki honda yazısının altında güzel duracagı düşüncesindeyim :)
  2. sikayetname

hondadan bakım yaptıranlar hediyenizi almayı unutmayın :)

bugün bi yag degişimine gittim honda efe plazaya çok ilgilendiler bide hediye verdiler çok mutlu oldum :)
  3. sikayetname

yamaha çıldırdı yeni fiyatlar yayınlandı

nasıl arkadaşlar istikrardan memnunmuyuz :)
  4. sikayetname

bu ürünün xl olanını bulana 50 tl hediyemdir :)

çinde var arkadaşlar ama ben getirtemiyorum ha çinden getirtirim elden teslim ederim diyenlere gene 50 tl hediyemdir :) ürün aliexpreste 290 tl gibi bir fiyatla satışla bunu getirtirim diyen arkadaş extradan 50 tl ile al sat yapıp kazanmış olacak ilgilenenler lütfen baksın
  5. sikayetname

istedigin kadar robot ol her türlü kontrol sağlarız yani

akıllandın diye bizemi iş koyuyosun ha :sunny: :queen::queen::queen::queen::queen:
  6. sikayetname

arkadaşlar dikkat hırsızların yeni taktigi

arkadaşlar dikkat hırsızların yeni taktigi ilana koydugunuz makinalara müşteri gibi arayarak gelip görmek istediklerini söylüyorlar sizde açık adresinizi verirseniz geçmiş olsun 1 hafta içinde o motoru ordan kaldırıyorlar benim kilidim var korumam var bişey yapamazlar demeyin yaparlar abi hemde...
  7. sikayetname

İstanbul'da günde 4 motosiklet çalınıyor

İstanbul'da günde 4 motosiklet çalınıyor Hırsızların canından bezdirdiği motosiklet sahipleri sosyal medyada kurdukları gruplarla çalınan araçlarının peşine düşüyor. Günde 4 motosikletin çalındığı İstanbul’da hırsızlar motorları parçalayarak satıyor. İSTANBUL’da her geçen gün artan motosiklet...
  8. sikayetname

sigorta yaptırmadan 2. ruhsat adrese gelirmi arkadaşlar

yoksa sigortayı yaptırıp emniyetemi gitmek gerekiyor
  9. sikayetname

448 tl sigorta parası normalmidir arkadaşlar ???

motoru annemin üstüne aldım arkadaşlar cbr250 r 13 model 10 bin km annem 65 yaşında 35 izmir plaka normalmidir sizce 448 tl ?
  10. sikayetname

cbr 250 r için uygun sigorta yapan arkadaşlar varmıdır ?

yardımcı olacak arkadaşlar konu altından ulaşabilirler
  11. sikayetname

motor bağlamak sanat ister :)

12. sikayetname

arkadaşlar alırım bi hayrlı olsun, Allahım hayalini kuran herkeze nasip eder inş amin

uzun bekleyişin ardından hayallerin gerçege dönüşmesi çok güzel bişey arkadaşlar 13 model 10 binde hatasız full depoda benzinde abimizin hediyesi oldu allahım hayalini kuran bütün kardeşlerime nasip eder inş amin :)
  13. sikayetname

motorumu almaya bu gece yola çıkıyorum ve annemin tepkisi

arkadaşlar bu gece 3 te ankaradan balıkesire yolculugum var sonun honda 250 r ımı almaya gidiyorum koydum cebme 10 bin tl mi ve çıkıyorum yola fakat annemin tepkisi bu acil taktik yardım edin:)
  14. sikayetname

yeni ehliyet düzenlemesinde bahsi geçen kw nedir

arkadaşlar bu ay yeni bir düzenleme geldi ehliyetler için motor hacmi 11 kw ı geçmeyen diye bir ibare var bu kw dedikleri şey tam olarak nedir bilen varmı sıkıştırma oranı diye düşündüm ama yanılıyormuyum
  15. sikayetname

trafik sigortasını başkasının üstüne yaptırmak mümkünmüdür

yani illa ruhsat kimin adınaysa trafik sigortasıda onun üzerinemi çıkması gerekli başkasının üstüne olsa olmazmı
  16. sikayetname

geçirdigim agır motor kazam 8 santimlik ayak kemigine maal oldu

akan trafikte ticari taksinin aniden durması sonucu yerlerin yaş olmasındanda kaynaklı olarak şiddetli bir şekilde arkadan çarptım kaskım olmasaydı şu anda bende yoktum bu kaza ayagımda diz kapagının 10 santim altından 8 santim kemik kaybına yol açtı tedavi hala devam ediyor :)
  17. sikayetname

kaska aksiyon camerası bağlantısı yapmak ?

herkeze merhaba kaskım için eken h9 aksiyon camerası aldım fakat kask için arkasında 3m yapıştırıcı sistemi mevcut pek fazla güvenemiyorum yolda düşüp gitse haberim olmayacak henüz yapıştırmadım daha sağlıklı tutması için tavsiyeleriniz nelerdir ?
  18. sikayetname

süper sport motora arka çanta takılırmı yada takılmalımı takılmamalımı

sizce nasıl durur arkadaşlar süper sporda arka çanta örnegin bende honda 250 r var yakışırmı yoksa gören kekomu der düşünceleriniz nelerdir