- Konu Yazar
ilk kazada sanınırım yer kayıyor. ama motorcu telefona bakmasa düşmez. hatalı motorcu.
2. kaza değil.
3. kazada pcx in hiç günahı yok yerlerde yağ var sanırım.
4. kazada yine yerlerde kaygan birşey var sanırım. motorcunun günahı yok.
5. kazada arkadaş beceremeyeceği hızlara çıkmış sanırım bariyere çarpıyor. hata motorcuda.
6. kaza çok komik. düşen arkadaşın acemi olduğu belli motordan atlıyor
7. kazada suç arabada ama bir motorcu sinyale bakmaz onun ordan dönebileceğini alması lazım motorcuda da suç var.
8. kazada suç motorcunun.
9. kazada suç arabada güzel küfür etmiş tam yerinde.
10 kazada %100 motorcu suçlu yerlerde buz var ne işin var dışarda.
bu kazalarım büyük bölümünde motorda abs olsa yaşanmaz diye düşünüyorum.
ayrıca burda çekim yapan arkadaşların çoğu bilinçli kişiler çoğunda ekipman var. sokaklardaki insanların %90'ı biliçsiz. ne feci kazalar yaşanıyordur kim bilir. allah kimseye kaza bela yaşatmasın.
Hepsi tamamen acemilik kaynaklı. Hayır başıma geldi vaktinde oradan biliyorum.
Baktın kayıyor, aha deyip daha çok fren yapıyorsun, bıraksan freni bi şey olmayacak.
Bir de, önündeki aracın fren yaptığını/durduğunu görmeyip arkadan çarpmak bana mantıksız geliyor. Ne bileyim, yani adam önünde gidiyor işte. Koy takip mesafeni, o durunca sende dur?
Aniden duran trafikte duramazsam iki araba arasına giriveriyorum :flower: Bu arkadaşların kontradan haberi yok.
Aniden duran trafikte duramazsam iki araba arasına giriveriyorum :flower: Bu arkadaşların kontradan haberi yok.
aniden duran trafiği farkedersiniz, yeter ki önde büyük araç olmasın. ben önümdeki taksinin önündekinin önündekilerini de görüyorum ve trafik aniden duruyor ama ben bunu 200 metre ve dahada geriden bile görebiliyorum.
tabi önümde büyük araç varken göremiyorum ve bu yüzden takip mesafesini uzun tutuyorum ve sonrada aramıza taksiler dalıyor ve sonra ben küfür etmeye başlıyorum ve sollamaya çıkamayınca bir küfür daha patlatıyorum.
işte küçük cc motorlardan sürünce ne oluyor görün ibret alın. milletin keyfine göre yol almak zorunda kalıyorsunuz çoğu zaman.
pulsar 200 çok güzel o günler geride kaldı fatih.mettavsiye ederim, taciz edemiyolar artık ben selektör yapıyorum
yavaş gitseler hiçbiri olmaz