Arama sonuçlarınız

1. A

ESKİ MODEL MOTOSİKLETE PLAKA ÇIKARTMA MERAK EDENELER İÇİN

Öncelikle benim 2013 model Mondial snappy x vardı.Ben bunu alirken eski sahibinden faturasi uygunluk belgesi ve ötv odendi belgesiyle beraber plakasiz olarak 2015 te aldım.Daha sonra şehre gittim ve motorsuz yapamadim ve dün memlekete gelip fatura sahibini buldup durumu anlattim.En yakın...
  2. A

Şarj sorunu

Öncelikle merhaba motorumda uzun zamandir çozemedigim bi şarj sorunu var aküyü alali 2 ay oldu konjektorde 3 ay falan oldu ama bir türlü aküyü şarj etmiyor motor etsede tek marş kadar falan.Geceleri kısa bi mesafe sonra akü bitiyor farlar cansız yanıyor.Bende artık bu durumdan sıkıldım ve...
  3. A

MOTOSİKLETLER İÇİN SARI BARİYER İMZA

" Motosiklet tutkun boyutunda kullanıcıları olarak, birçok arkadaşımızı "jilet bariyerlere"kurban verdik, birçoğunda da göz bebeğimiz motosikletlerimizin parçalanması dolayısıyla maddi zararlara uğradık. Teknik olarak bakacak olursak motosikletin yaygın olarak görülen başka bir araç tarafından...
  4. A

Far açınca akü bitiyor

Öncelikle en başından anlatayım.Motosiklet aküyü tam doldurmuyordu sadece bir marş cevirecek kadar anca dokuyordu.Konjektör den sandım ve konnektör aldım yine aynı devam etti yedekte statör vardi onu taktım ve motor düzeldi.Sonra gece sürüşünde farı açtığımda (65 w ampul takılı iken ) kısa bir...
  5. A

Mondial 100 Sfc

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-100-sfc-snappy-x-414234240/detay Detaylar ilanda bulunmaktadır
  6. A

Cup plaka çıkartma

Herkese merha abilerim kardeşim benim Mondial Snappy x 100 cup motorum var.Ben bunu 2015 te ikinci el olarak aldim ben 3.sahibiyim.Faturasini satin aldigimda vermişlerdi ama İlk sahibinin uzerine fatura ve motor 2013 yilinda alınmış.Sorun şu bu motorun plakasi nasıl cikacak cezasi kac Tl olur ve...
  7. A

Yeni alınan yağın beyazlamasi

Motosikletimin kışa girerken yağ degisme zamani gelmisti bende degistirdim ve sentetik 10-40 yag koydum motoru ısıttim ve stop ettim buralarda havalar cok soguk oldugu icin haftada 2 veya 3 kere 5 dk calistiririm kendine gelsin diye.Bugunde calistirdim birazdan ısındı stop ettim ve yaginida...
  8. A

piston yönü

Merhabalar ben piston degiştirdim fakat bunun yönünü söktüğümdeki pistonun yönüyle ayni taktim yani işaret olan yer egzoz subabina bakiyor ama araştırırken farkettim bunun emmeye bakmasi lazimmiş size bi olumsuzlugu olurmu performans veya motor ömrü gibi
  9. A

100cc icin 125 cc silindir piston segman

Motorumda yag yakma ve komresyon zayifligi var bende internetten siparis verecektim ve cup icin tasarlanmis ayni boyutta 125 cc lik kit ler var sizce nasil olur alsam ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------...
  10. A

Subap ayari

Oncelikle bu subaplari ayarlamak icin sentil kullaniliyor ama ben bulamadim ayda yilda bir isime yarayacagi icinde internetten ugrasmak istemiyorum.Subap ayarini yapacagim imcelikte bi malzeme tavsiyeniz varmi ornegin jilet incemi olur kalinmi
  11. A

mondial snappy yardım

Herkese merhaba başlıkta belirttiğim gibi mondial 100 sanappy x var. 2 ay önce yağ değişme zamanı geldiği için yağını değiştirdim değiştirdiğim yağa bi bakayım dedim ve içinde böyle zikzaklı kırık bi sac parça çıktı birtanede değil 3 tane küçük parça şeklinde neyse koydum yağı çalıştırdım...
  12. A

mondial snappy yardım

Herkese merhaba başlıkta belirttiğim gibi mondial 100 sanappy x var. 2 ay önce yağ değişme zamanı geldiği için yağını değiştirdim değiştirdiğim yağa bi bakayım dedim ve içinde böyle zikzaklı kırık bi sac parça çıktı birtanede değil 3 tane küçük parça şeklinde neyse koydum yağı çalıştırdım...

Yeni mesajlar