Arama sonuçlarınız

1. M

Ekipman ve Lastiğin önemi

Arkadaşlar iki gün önce uzun zamandır almak istediğim motorumu (yamaha delight) aldım. kendime ait ilk motorum. ekipmanlarım hemen hemen tam. bir tek pantolonum yok. ama dizliğim var. neyse konuya geçelim. Motoru aldığım arkadaş iki yıldır deligt ın fabrika çıkış lastiği olan maxxis lastikleri...
  2. M

Sigortası 6 ay önce bitmiş araç almak

Arkadaşlar yine sigortayla ilgili bir soru. Forumda aradım bulamadım. Biraz da acelem var. Sigortası 6 - 7 ay önce bitmiş bir motoru satın alıp yeni sigorta yaptırırken eski kullanıcının sigortasız binmiş olmasından dolayı primlerin yüksek çıkma durumu var mı. Çünkü satıcı bu durumu özellikle...
  3. M

Yüksek kilometreli motorlar

Arkadaşlar araba alırken araç 40.000, 50.000 km de ise eğer oo km si düşükmüş alınır derken motor alırken "hmm km si yüksekmiş" diyebiliyoruz. Genelde araba kilometresinde 200.000 psikolojik sınırdır ve tercih edilmez. Çinli motorları bir kenara bırakırsak, öncelikle japon sonralıkla kore...
  4. M

Servis yok diye motordan vazgeçilir mi?

Bir motor satın alırken, diyelim ki motoru beğendik, fiyatı uygun, tipi güzel, motor temiz, komşu ilden satılık ilanı var. Gidip süre süre gelebilecek mesafede. Ancak bulunduğumuz şehirde o motorun özel ya da yetkili servisi yok. Siz olsanız o markayı almaktan vazgeçer misiniz yoksa servis...
  5. M

Motor sürerken nasıl müzik dinlenir?

Selam Dostlar. Motorla giderken kask takmıyorsak kulaklıkla müzik dinlenebilir. Kask takıyorsak kulakluk takmak sıkıntı verebiliyor. Bluetooth cihazı takılabiliyor telefonla konuşmak için ama ben sadece müzik dinlemek için soruyorum. Motorda giderken müzik dinlemeyi seven arkadaşlar hangi...
  6. M

motosiklete geçiş ve başlangıç motoru

Slm arkadaşlar. İsmim Mustafa. Dört tekerlekten iki tekere terfi etmek için ilk adım olan a2 ehliyet başvurusunu yaptım. Bundan sonrasında sırayla ehliyeti çıkarttırmak, ekipman almak ve son olarak da motor almak amacım. 32 yaşındayım. Daha önceden TVS vego, jawa nın çok eski bi mobileti...

Yeni mesajlar