Motor sürerken nasıl müzik dinlenir?

Selam Dostlar. Motorla giderken kask takmıyorsak kulaklıkla müzik dinlenebilir. Kask takıyorsak kulakluk takmak sıkıntı verebiliyor. Bluetooth cihazı takılabiliyor telefonla konuşmak için ama ben sadece müzik dinlemek için soruyorum.
Motorda giderken müzik dinlemeyi seven arkadaşlar hangi yöntemleri kullanıyor paylaşabilirler mi?

Normal kulaklığım dış dünya ile ilişkiyi tamamen kestiği için uzun yoldan kulak içi ve bass kalitesi çok yüksek olmayan sıradan bi kulaklık takıyorum. hem rüzgarın baş ağrıtıcı sesinden etkilenmiyorum hem de trafikteki sesleri kaybetmiyorum. daha iyi yöntemler vardır illa ki bu benimki. ha bir de spotify'da yüksek ritimli bi playlist yerine daha sakin şeyler açıyorum bu da önemli .]

Haklısın valla hocam Ben kasksız çıkmıyorum da etraftaki motosikletlere bakıyorum kask takan birisini görmüşsem Allahallah adam kask takmış hayret diye bakıyorum ardı sıra :D
Şehir Adana Selametle kal

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------

https://tr.aliexpress.com/item/Motorcycle-Bike-Helmet-Speakers-for-MP3-Volume-Control-004616-039/463900133.html

böyle bişey varmış belki bu işe yarar

valla ya bizim mersinde de öyle bakıyorum kask var helal lan adamı diyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Haklısın valla hocam Ben kasksız çıkmıyorum da etraftaki motosikletlere bakıyorum kask takan birisini görmüşsem Allahallah adam kask takmış hayret diye bakıyorum ardı sıra :D
Şehir Adana Selametle kal

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------

https://tr.aliexpress.com/item/Motorcycle-Bike-Helmet-Speakers-for-MP3-Volume-Control-004616-039/463900133.html

böyle bişey varmış belki bu işe yarar

valla ya bizim mersinde de öyle bakıyorum kask var helal lan adamı diyorum

Adanada ,Mersinde hatta o bölgede çok iyi tanıdığım ve çok çok iyi , en az 15-20 yıldır 2 teker üzerinde olan motorcular vardır. Bahsettiğiniz her iki şehirdede bulundum ve sürdümde. oradaki buluşmalara toplantılara etkinlere katılmanızı tavsiye ederim . Hepsi full koruma kıyafetleriyle sürerler motorlarını demekki siz daha onları görmemişsiniz. En kısa sürede görmeniz dileğiyle...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu sapıyor ama, bu aralar artçı olarak giden kasksız çocuklar görüyorum.
Kendi canını düşünmüyorsun, bari çocuğunu düşün be kardeşim.

Hadi kazasız belasız vardın gideceğin yere, o çocuğun yüzü gözü donmadı mı?
Elleri çatlamaz mı, hasta olmaz mı?
İmkan yoksa ekipmana, bari çocuk dolmuşa - otobüse binsin.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bütün duyularınızı açıp tamamıyla trafiğe konsantre olmanız gerekirken muzik dinleyerek hem dikkati dağıtmak hem de duyma duyunuzun büyük kısmını trafikten almak niye? Motor sürerken muzik dinlemeseniz ölmezsiniz ama belki muzik dinlerken dikkatinizden kaçabilecek bir şeyi farkederek hayatta kalırsınız.

yeni bi ikili grup çıkmış; "egsoz feat. motor" diye, nası yapmışlarsa kulaklık falan da gerekmiyor.

Trafikte İstanbul içinde falan dinlemem, bilhassa gördüğüm şeylerle ilgili sesli konuşurum konsantrasyona yardımcı oluyor.
Daha uzun yollar için interkom en temiz çözüm zira öbür türlü müzik kulaklıkları kulağı kafayı rahatsız edecek, dışarıdan gelen sesi kesecek, çok iyi bir durum değil.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Alternatif yöntem:
Sesi güzel, repertuarı geniş olan birini artçı olarak alıp şarkı söyletebilirsiniz.

Selam Dostlar. Motorla giderken kask takmıyorsak kulaklıkla müzik dinlenebilir. Kask takıyorsak kulakluk takmak sıkıntı verebiliyor. Bluetooth cihazı takılabiliyor telefonla konuşmak için ama ben sadece müzik dinlemek için soruyorum.
Motorda giderken müzik dinlemeyi seven arkadaşlar hangi yöntemleri kullanıyor paylaşabilirler mi?

Kask tak kask müzik ayağına beynin patlayacak.

Motosikleti
xmax 250 abs
arkadaş bence dinleme çünkü dikkat dağıtır. sürüşün zevkini çıkar derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar