motosiklete geçiş ve başlangıç motoru

Slm arkadaşlar. İsmim Mustafa. Dört tekerlekten iki tekere terfi etmek için ilk adım olan a2 ehliyet başvurusunu yaptım. Bundan sonrasında sırayla ehliyeti çıkarttırmak, ekipman almak ve son olarak da motor almak amacım. 32 yaşındayım. Daha önceden TVS vego, jawa nın çok eski bi mobileti, bajaj'ın 93 model klasik scooteri gibi motorları sürdüm. Ama a2 ehliyetim olmadığı için hep kendime sürekli şehir içi kullanabileceğim bir motor alamadım. Adana da oturuyorum. Yılın sekiz dokuz ayı havanın müsait olması ve kışın da çok soğuk olmaması nedeniyle şehrin motosiklet kullanmaya uygun olduğunu düşünüyorum. Başlangıç olarak Yamaha D'eligt almayı düşünüyorum.

Benim gibi başlangıç yapanların ve tecrübelilerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Herkese iyi günler iyi sürüşler.

Merhaba abicim, hemsehrim. Skuter aliyo olman güzel. Dedigin gibi adana da sert bi hava yok. SAĞANAK yağmur dışında her gun kullanılabilir motor. Seciminde guzel. umarim her şey yolunda gider alirsin motorunu ekipmanini. ekipman icin adana motora gidebilirsiniz yuksel bey yardimci oluyor

hocam fıtığın, sırt bel ağrın var mı? boy kilo kaç?

Sağlık problemim yok, en son 12 yıl önce pizzadan zehirlendiğim için doktora gittim var gerisini sen düşün. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:27 ----------

Teşekkür ederim. ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:30 ----------

Aslında Fiddle II, ya da kymco like falan da almayi düşündüm. Adanada bunlar satılmıyor. Varsa yoksa mondial, Küba, arora :/

Aslında Fiddle II, ya da kymco like falan da almayi düşündüm. Adanada bunlar satılmıyor. Varsa yoksa mondial, Küba, arora :/

Fiddle için çevre şehirlerde satışı varsa arayıp sorabilirsin. bir arkadaşım ankarada istediği fiddle rengini bulamayınca çankırı bayi ile görüşüyor. O adam da istanbuldan falan bulup kargo ile getiriyor kapıya. bir görüş istersen çevre şehirler ile.
Delight tabi bambaşka ama fiddle dan da çok memnun arkadaşım. Forumda başlıkları mevcut bu skuterların bir göz atmanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Adanaya en yakın Mersin var Mersin de bulsam ordan da alırdım ama Mersin de de yok. Başka şehirden getirtmeyi de düşündüm. Aslında olabilir. Motosiklet bayileri buralarda genelde saçma sapan. Mesela mobilyacı bayilik almış. Sadece birkaç tane model getirtiyor. Yamahanın servisi daha çok. Adanada mersinde çok tutuluyor. Yollarda deligt görüyorum ama bugüne kadar sadece bir tane SYM gördüm yolda. SYM çok daha güzel bence de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar