Arama sonuçlarınız

1. frankestayn1

Gerçekten Çin Malı ALINMAZ

Selam arkadaşlar Hali hazırda pulsar 200 ns kullanıyorum arkadaşım da mt 25 var sahibinden de gezinirken kelepir bir mondial drift 125 l buldu yeni kasa 2022 model temmuz 7 çıkışlı ortak alalım mı dedi motor daha 700 km de, sağa sola gideriz bununla falan olur dedim gittik 35 bin 500 TL ye...
  2. frankestayn1

Motor blogunda ki şey...

Merhaba arkadaşlar motor blogunun kapaklarının birleşim yerlerinde yeşil bişey var komple motor blogunun açıldığı ve kapandığı yerlerde var 2 yerde de uzunlamasına, resmini çekmediğim için anlatmaya çalışıyorum :D çok belli olmuyor bu nedir? Motor daha yeni ondan mı acaba? Ekspere soktum bir...
  3. frankestayn1

Debriyaj hk.

Merhaba arkadaşlar bugün motosiklet aldım 2021 model ns 200. Bazen boşta bıraktığım da debriyajdan ses geliyor tutunca düzeliyor bazen yapıyor gidişinde duruşunda hiç bir sorun yok. Debriyajı çok hafif önceki sahibi ben hafif seviyorum diye öyle ayarladım dedi motor daha 10 binde bir sıkıntısı...
  4. frankestayn1

Cf Moto 250 Nk ve Bajaj Pulsar 200 Rs

Merhaba arkadaşlar bu iki motor arasında gidip geliyorum, fiyatları hemen hemen aynı... Nk 250 bana göre daha iyi, hem çift abs hem görüntü vs olarak fakat parça sıkıntısı çok korkutuyor. Örneğin göstergesi bile 13 bin tl diyorlar yani bir kırılsa taş gelse 10 binlik olucam... Önerilerinize...
  5. frankestayn1

Bajaj motor ışığı hk

Merhaba arkadaşlar bugün rs 200 motosiklet baktım da çok beğendim bir sorunu yoktu fakat motor arıza ışığı yandı motoru alacağım kişi arada yapıyordu bayadır yapmadı bidaha oldu dedi... Motosiklet daha 4 bin km de bajajlar da böyle sorun olabiliyor diye biliyorum 1 2 arkadaşımın da arıza ışığı...
  6. frankestayn1

KTM ALINIR MI?

Merhaba, Arkadaşlar ktm alsam mı almasam mı çok kararsız kaldım... Ktm duke 200/250 almayı düşünüyorum fakat servis fiyatı, parça fiyatı ve kronik sorunu korkutuyor (var mı bilmiyorum) aklımda ns 200 vardı veya rs200 fakat ktm daha güzel geliyor... Bayramdan sonra almayı kesin olarak...
  7. frankestayn1

Cf moto 250 sr

Az önce malum kanalda gördüm (https://youtu.be/a-NuGtEQwyU) moto pixel tv de yine övüyor da övüyor :) Çıkıp demiyor bu motor 2 ay önce 35 bin tl idi o zaman dolar 8 lira euro 10 lira idi şimdi düştü vergi kalktı nasıl 39?yine övüyor da övüyor yok r25 gibiymiş debriyaja dokunmadan vites atıyormuş...
  8. frankestayn1

CF Moto CF MOTO 250SR (Yeni Model)

Merhaba arkadaşlar merakla beklediğim motosiklet çıkmış fiyatı 35 bin tl, sitesinde yazıyor çok güzel bir motosiklete benziyor aşık oldum
  9. frankestayn1

KDV’de indirime gidildi (motosiklet)

Arkadaşlar motosiklette KDV yüzde 8 düşmüş diyorlar indirim gelir mi? Bakan açıklama yapmış.
  10. frankestayn1

Cf moto 400 nk / Dolandırıcılık Resmen

Merhaba arkadaşlar cf moto 400 nk yı 2020 2019 model diye millete satıyorlar hatta sattılar ama araştırdığım kadarıyla 2020 model olmayan motorları millete 2020 diye kakaladılar. Dolandırıcılık değil mi bu?? YouTube de Oktay motorla video çekmiş biri 2020 model falan diyorlar neyse, bende...
  11. frankestayn1

Cf moto 400 nk / 250 Nk

Merhaba arkadaşlar, cf moto 400 nk almayı düşünüyorum ama kendimi zorlamam verecek çünkü alırsam sıfır alırım veya sıfır ayarında oda 27 28 30 bin arası gidip geliyor. Öte yandan aklımda 250 nk da var. Çünkü hem kendimi zorlamak istemiyorum hem de boşu boşuna 28 30 bin lira altına girmeyi çok...
  12. frankestayn1

Türk lirasının değerinin kalmaması/ Motosiklet

Arkadaşlar bakıyorum artık en ucuz eli yüzü düzgün motosikletler(ikinci el) zorlarsan 25 genel olarak 30 bin civarlarında. 2017 de 1404 lira asgari ücret varken hatırladığım kadarıyla cbr 125 r, 9 bin tl falandı. R25 ise hatırlamıyorum da olsun 15 bin tl. Peki şuan durum ne? Asgari ücrete hadi...
  13. frankestayn1

Piyasa yorumu

Arkadaşlar 3. Dakikadan itibaren lütfen izleyin https://youtu.be/ytl3SsE8oKk Yani bu nedir ben anlamıyorum gerçekten. Ağustos ayında 3 bin km de cbr 125 r ekstraları 2017 model 13 bin tl ye almıştık. Bugün 13 e ölüleri var bu nedir? Eyvallah enflasyon dolar vs ama dolar 5 e de düşse fiyatları...
  14. frankestayn1

R25-54 BİN TL

Az önce sarı site de gördüm yanlış hatırlamıyorsam Kahramanmaraş da sıfır 54 bin tl şaka mı
  15. frankestayn1

Benelli bn 251 & Pulsar ns 200

Selam arkadaşlar aklımda 2 motor kaldı, benelli görünüş olarak ön arka abs ve metzeller lastiklerleriyle beni etkiliyor ama ne ikinci eli düzgün var ne de topluluğu. Hani bir sorun olduğunda pulsar kadar çok soracak kişi yok o yüzden pulsar almak istiyorum da çok kararsız kaldım 13 14 bin tl...
  16. frankestayn1

Benelli bn 251 alınır mı?

Arkadaşlar 13 15 bin lira bandında rs 200 bakıyorum ama çok temizleri yok o fiyata maalesef... Bende araştırdım ve bn 251 almaya karar verdim fakat aklımda çok soru işareti var. Yani araştırdım herkes çok sağlam bir motosiklet diyor ikinci eli yeni yeni oturuyor sanırım tam bir bilgim yokta...
  17. frankestayn1

İlk kaza

Selam arkadaşlar. Bugün bir kadın önümde aniden durdu, vurdum mu vurmadım mı anlamadım durdum ama yere düştüm. Neyse konuştum bişeyin var mı vs yok sağ ol abla falan dedim arkasına baktı arabanın dönüp gitti. Giderken fark ettim sanki farı kırılmıştı veya önceden öyleydi bilemiyorum çünkü...
  18. frankestayn1

BAJAJ BOXER 150 (CAFE RACER)

1750 liraya kazalı aldığım motosikletimin son hali. Öncesi (çok fotoğraf bulamadım) Son hali ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ---------- Kalanlar Çamurluk egzoz (boyaması kaldı) farın üstünü boyamıştım biraz aktı orayı temizleyeceğim...
  19. frankestayn1

Suzuki Katana

Türkiye fiyatı 139 bin tl CİK miş...
  20. frankestayn1

Honda CBR250RR ABS 2019

Vay be bi TR YE GELMEDİ :( https://www.youtube.com/watch?v=gP3rsd75HM8

Yeni mesajlar