Arama sonuçlarınız

1. Lincoln

Yedigöller

Yedigöller bölgesine sonbaharda motorsiklet ya da arabayla gitmek için en uygun ay hangisidir. 2 sene önce Ekim ayında yollar çok bozuk denilmişti arabayla yarı yoldan dönmüştüm, bir değişiklik oldumu?
  2. Lincoln

Selanik'e gidiyoruz

29 Ağustos günü yola çıkıp o gece Kavala'da konaklıyarak (466 km) 30 Ağustos'ta Selanik'i ziyaret edeceğiz (165 km). O gece yine Kavala'da kalıp 31 Ağustos'ta geri döneceğiz, hepinizi bekleriz.
  3. Lincoln

Midillide türk korsanlardan kaçının!

Arkadaşlar Midilli adasına planladığım gibi 31 Temmuz'da geçip adayı gezdim, istekli bir kaç arkadaş olmasına rağmen beraber gitmek kısmet olmadı. Adanın motosikletle gezmek için alt(asfalt) ve üst(manzara) yapısı çok iyiydi. Gezi yazısı yazmayı planlamadığımdan fotoğraf yok. Ancak sizleri bir...
  4. Lincoln

neden ortalık 5000 km altı satılık japon cruiser dolu

Arkadaşlar aslında sormak istediğim soru başlıkta. Bir fikri olan varmı?
  5. Lincoln

[MT- İstanbul] - 31 Temmuz 2006/ Midilliye gidiyoruz

Arakadaşlar; 31 Temmuz'da feribotla Bandırma'ya geçip oradan Ayvalık'a ve 18:30'da 90 dakikalık bir yolculukla Midilli(Yunanistan) adasına ulaşıp o gece Blue Sea motel'de (75 euro kahvaltı dahil) kalıp ertesi günü adayı gezeceğiz. O gece yine aynı motelde kalıp 2 temmuz sabahı 08:00 tekneyle...
  6. Lincoln

Kedi kaçıran sprey

Arkadaşlar, Bir kedi bizim motorun branda altındaki selesini evi belledi. Sabah gittiğimde her yer tüy ve çamur içinde kalıyor. Bir çare bilen varmı?
  7. Lincoln

motorsikletle yurtdışına çıkma bürokrasisi

Arkadaşlar ne gibi bir bürokrasisi var bilenler paylaşabilirmi?
  8. Lincoln

Ayvalık Midilli geçişi

Arkadaşlar Ayvalık'dan Midilliye geçiş için feribot saatleri ve motorun geçmesi için gereken bürokrasi konusunda bilgi sahibi olan varmı?
  9. Lincoln

Ogs

Arkadaşlar OGS'yi geçerken rahatlıkla okunabilmesı için nasıl taşıyorsunuz?
  10. Lincoln

motosiklet römorkoru

Arkadaşlar; Motosikletimi arabamın arkasına bağlayıp taşımak için bir römorkor almak istiyorum. Böyle bir şey yapan ya da ithal eden varmı? Şimdiden teşekkürler.
  11. Lincoln

Marmara'dan selam

42 yaşında evli ve 2 çocuk sahibi (7 ve 1,5 yaşında) doktorum. Ekim ayında üye olduğum siteyi neredeyse hergün okuyarak ancak aralarında karar veremediğim 250 cc Landcruiser yada Regal raptor'a niyetlenerek fuara gittim ve 650 cc Drag Star ile aranıza katıldım. Artık motosiklet modelleri...
  12. Lincoln

250 cc cruiser tavsiyesi

Bir cruiser almak istiyorum, en son motor tecrubem 15-16 sene once ve scooter ile oldugunden kendimi yeni baslamis sayiyorum. Burada ve ikiteker.org sitesinde okuduklarimi degerlendirerek 250 cc'den buyuk bir cruiser almak akillica olmayacak diye dusundum. Motordan teknik olarak hic...
  13. Lincoln

Yeni meraklisina cruiser 250 ile baslamak ne denli sart

Arkadaslar: Ben Universitede okurken (yurt disinda) 1,5 yil scooter'a binmistim. O zamandan beride (20 yil gecti) hic motora binme firsatim olmadi. Simdi 650-800 cc'lik Japon uretimi bir cruiser alarak motora binme isini sevip sevmeyecegimi denemek istiyorum. Ancak forumda yazilanlari okuyunca...

Yeni mesajlar