Marmara'dan selam

42 yaşında evli ve 2 çocuk sahibi (7 ve 1,5 yaşında) doktorum.
Ekim ayında üye olduğum siteyi neredeyse hergün okuyarak ancak aralarında karar veremediğim 250 cc Landcruiser yada Regal raptor'a niyetlenerek fuara gittim ve 650 cc Drag Star ile aranıza katıldım. Artık motosiklet modelleri forumundan boşanıp Gezi yazıları formunu okuyacağım ve umarım yazılar yollayacağım. Hepinize merhaba. :)

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

motorun hayırlı olsun :wiinkk: :rendeer:

merhaba hoş geldin ve yeni motorun hayırlı olsun:rendeer:
kazasız nice güzel gezilere :wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hoşgeldin.:rendeer:

iyi yapmışsın maddi durumun elveriyorsa çinlilerden kaçmak gerekli.

Senin taraflardan başka motorcularda var diye hatırlıyorum. Onlarla buluşup gezersen tadından yenmez. Resimlerinide bekliyoruz:)

(Yw bu arada böörüme arada bir bööle pıçak gibi bir ağrı saplamıyo bıdı bıdı bıdı... ::piloot:: )

hoşgeldin motorun hayırlı olsun.kazasız keyifli nice gezilere.

hocam hoşgeldin,makine güzel doktorların tercihi oldu dragstar.Resimlerini gezi yazılarını merakla bekliyoruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

Hoşgeldin Doktor, kazasız belasız keyifli sürüşler dileği ile:rendeer:

hoş geldin dostum :cherry: dragstar yakışır benimde favori makinam :cat: az önce aramıza yeni katılan cerrah arkadaşa merhaba demiştim cerrah,doktor iyi gidiyoz allah göstermesin hastaneye işimiz düşerse masrafları beleşe getircez galiba :cherry:

Merak ettim criminal supershadow'u fuarda görünce aldımı? Kendisinin bir daha yorumuna rastlamadım da onun için ortadan soruyorum.

öncelikle motorun hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin Cirminal Landcruizeri almadı diye tahmin ediyorum çünkü makine yok henüz alsa bir topic açardı ve haberimiz olurdu ama arkadaş çok ilgili nerde yeni bir makine varsa hemen hakkında bilgi topluyor ben dahil bircok kişiye yardımcı olmuştur.

Hocam motosikletiniz hayırlı uğurlu olsun,Allah kazadan,beladan,kem gözlerden sakınsın
Farında,yolunda,açık olsun,rüzgarın eksik olmasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar