Arama sonuçlarınız

1. kuesier

Dolar 5.20 oldu ama fiyatlar??

Dolar yükseldikçe yükseldi, Japonlar fiyatları hoplattı. Şimdi dolar düştü , sizce 0 motosiklet fiyatlarında indirime gidilir mi yada fiyat değerlendirmesi olur mu? Cbr 650f 61.000 lira yazık günah aylardır bekliyorum.
  2. kuesier

Cbr 600rr kullanan arkadaşlar

Öncelikle Merhaba. 3 yıldır motosiklet kullanıyorum. 50.000 lira ile 40.000 lira arası bir bütçem var. Cbr 650f ve cbr 600rr arasında çok gidip geldim fakat şuan 600rr almak istiyorum. Bir şeyi almadan önce, özellikle 45-50 bin lira para vereceksem, iyice araştırmak isterim. Şimdi sorularım...
  3. kuesier

Yağmurluk seçimi

Araba almak için bütçem yok. Kış ayı geldi tek çarem motosiklet. İşten okula okuldan eve giderken Çok pahalı olmayan ve beni ıslatmayacak bi ürün önerebilir misiniz
  4. kuesier

Cbr 125r Spor Manet

Cbr 125 e spor manet almak istiyorum fakat yaşadığım şehirde cok fazla motosiklet aksesuar magazasi yok. Hatta hic yok. Internetten bakiyorum fakat cok guvenli gelmiyor. Yani ya uyumsuz yada kalitesiz olabilir. Daha önce cbr 125 2012 veya üstü kasaya debriyaj ve fren maneti alan varsa site ismi...
  5. kuesier

Mondial rx3i evo. Enduro arayışı.

Selamun aleykum değerli forum sakinleri. Cok yakin arkadaşim motor alma arifesinde. 3 sene kawasaki ninja kullandi. Engebeli arazide gidebilecek kamp yapilabilecek Türkiye turuna çıkabileceği enduro cross tarzlarinda bir motosiklet ariyoruz. Mondial rx3i evo yi arastiriyoruz. Kullanıcı...
  6. kuesier

Bi 250rr değil ama Yeni kasa cbr 250r

Sürekli hondanin sayfasını yenilemekten bıktığım vakitler idi. 3 gün bakmadim ve 2 gün önce gördüm. Endonezyaya verilen model olmasa da yeni 2016 model cbr 500r renklerinde 2017 model cbr bir çok honda bayisinde şuan satışta. Kırmızı rengi efsanee olmuş. Ikinci el r25 ararken yine cbr 250r...
  7. kuesier

Yetersiz Ehliyet Cezası

Sınıfının dışında arac kullanmak 2015 de 1600 tl 2016 da 700 tl ye düşmüş. Aradım 2017 icin ama bulamadim. Gözümden de kaçırmış olabilirim. Kısa kesip sorayım. A2 ehliyet sahibi birisi 35 kw üzerinde motosiklet sürerse ne kadar ceza alıyor. Net bilgisi veya kaynağı olan biri yorum yaparsa iyi...
  8. kuesier

Motorun dış aksamını yeniliyorum

Motoru alali 4 ay civari oluyor. Adam akıllı bakım yapamadım. Ustaya al bak eksik gedik hallet dedim ama içime çokta sinmedi. Motor cbr 125r 2012 model. Öncelikle motorun yağını degistiricem motul 5100 10w40 1 litre yağ. Zincirler icin gaz yagi ve motul zincir yağı, sinyallerin 2 sini...
  9. kuesier

Megelli 250r arka koltuk

Megelli 250r arka koltuğu düşürdük bulamadik. Zaten cok satilmayan bi motor olduğu icin yedek parçasıda sıkıntılı. Aradik taradik arka koltuk satan yok. Sitelerde de var yaziyor ama yok. Döşemecilerdr oraya uygun koltuk yapabilir miyiz. Yardimci olacak var mı
  10. kuesier

Doç. Dr. Akif Albayrak

Bu güzel ortopedi doktorumuz aynı zamanda bir AfricaTwin kullanicisi. Motosiklet kullanıcıları için ekipmanın ne kadar önemli olduğundan bahsetmiş. Hepimiz biliyoruz ama yarari olacağını düşündüm çünkü fotoğraflar ile anlatmıs. Gerçek verilerle varsayimsal değil somut bir biçimde görülüyor...
  11. kuesier

2017 R3 te bizi görecek mi?

https://youtu.be/hQZopTkES_M Avrupa da 300 bizde 250 bi cok markanin oyle biliyorum . Honda 250rr ulkemize gelmiyor ama bu R3 2017 efsane guzel olmuş. Bu sene gelecek mi Türkiye ye bilgisi olan var mı? R25 olarak bile gelse şekil semal abs filan efsane olmuş
  12. kuesier

Kedi besleyenler.

Selamun Aleykum iyi akşamlar... Allah izin verirse ya barınaktan yada yeni doğmuş bir kedi evlat edineceğim. Kedi beslemek nasıl bir şeydir neler çıkacak uğraşmam gereken masrafları dertleri nelerdir? Bilgi tecrube sahibi arkadaşlar abiler ablalar varsa yardimci olursa sevinirim
  13. kuesier

Revit Hellium Eldiven içliği (elim donuyor)

Selamun aleykum. Adanada yaşıyorum kullandığım eldiven alpinestars smx 2. Ortalama hizim 130 140 oluyor ve parmaklarim cok Üşüyor bu esnada. Motoruma elcik kılıfı yada elcik koruma taktiramam motorun cinsinden dolayı. Zaten adanada sadece 3 ay kış mevsimi yaşanıyor. Hava da maximum 0 dereceye...
  14. kuesier

Lastik ebatını degistirmenin sonuçları

Arka lastik ebatı standartı 140 olan bi motora 150 lik lastik takarsak sonuçları ne olur. Kesin bilgi verebilirseniz teşekkür ederim. (YAPAN MÜHENDİSLERDEN DAHA İYİ BİLMİYORUM!)
  15. kuesier

Ehliyet sınavı

2 ay oldu motoru alalı rahat rahat binemedim hep mahalle arası yada kaçak göçek okula gittim. Bugun ehliyet sınavına giricem şans dileyin. Artik dayanamiyorum ruyalarimda bile motor sürüyorum
  16. kuesier

Motor icin kulube tarzi garaj

Iyi akşamlar Sitede kapali otopark olmadigi ve disarda motoru birakamadigim için kulube tarzı bir yer yaptirmak istiyorum. Komsumuz da bana ortak olacak onda cross kawasaki bende honda cbr var. 2 tane motorun rahat sigabilecegi esyalarimizi koyabilecegimiz bi kulube isine girisecegiz. Duvarları...
  17. kuesier

Motosiklet bakımı.

Merhabalar. Yeni motosiklete başlayan biri olarak siz tecrübeli uyelerden bi yol yordam gösterimi bekliyorum. Honda cbr 125r aldim. 2012 model 38bin kilometre de. zincir bakimi bilmem ne bakimi o bakimi bu bakimi bilmiyorum. BIlen birisi yol gösterebilir mi
  18. kuesier

Kawasaki zx-25r

Kawasaki zx-25r geliyormus bi bilgisi ola var mi ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ---------- https://youtu.be/Cce84UWIv4I
  19. kuesier

Takıntı

Arkadaslar son zamanlarda daha cok farkına verdigim bi ozelligim. inanilmaz derece de istediğim sey olana kadar takıntı yapıyorum. Bu durum ders calismama günlük hayattan zevk almama bile engel oluyor. Kiz arkadaşımla annemle babamla tartisiyorum. Bu durum hayatima yeni bi sevdanin eklenmesi ile...
  20. kuesier

Kask sikmasi

Merhaba arkadaşlar. Konuyu araştırdım hangi durumlarda kask oluyor olmuyor biliyorum. Shoei nxr kask m beden aldim. Ölçüler aynı kafamda bir baskı hissetmiyorum sadece yanak petleri yanağımi sıkıyor. Bu durumu yaşayan çok insan var mı diye bu konuyu açtım. Bu problemi yasayip kaski iade mi...