Arama sonuçlarınız

1. K

Kuba pesaro 125

Merhabalar trendyol veya diger kurye islerinde calismak icin motor ariyordum 25-30 bandinda 2. El japon motoru yok hepsi kirik dokuk km si yuksek tesadufen gordum kuba pesaro diye model cikmis 125cc enjeksiyonlu modelide ciktigi gibi bitmis karbüratörlu var 24 bin tl sifir urun sizce alinirmi 2...
  2. K

bursa istanbul yolu motor kazası

bu videonun sansürsüz halini verebilen varmı bişi daha sölicem parçalara ayrılan adamın ekipmanları varmıydı ?
  3. K

Kasko hakkinda

Abiler simdi benim motor kasko hakkında hiç bilgim yok pahalı motor aldık diyelim 2.el Sonra kasko yaptırdık sonra 1 gün sonra motor calindi kasko direk veriyomu parasını? bide kaskoya aylık mı verilir yoksa yillik mi?
  4. K

Aranızda pahalı 2.el motor alan oldumu

Başlıkta dediğim gibi aranızda pahalı motor alan oldumu hiç 50bin tllik 2.el alirken korku var miydi içinizde aldıktan sonra arızalı çıkınca ne yaptınız ben hiç 2. Hayatımda hiç 2 .el bisi almadığım için sordum
  5. K

2.el motorlar

2.el motorlara bakarken motosiklet mağazasından diyor sahibinden .comda yani motosiklet mağazasından almak daha mi guvenli ? Ordan alırsam sorunsuz kullanirmiyim ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ---------- Bilen yokmu?
  6. K

Ailem motor almıyor

Abiler ,ablalar yaşım 15 ailem ne yapsam motor almıyorlar maddi durumumuzda kötü değil çalış kendin al diyorlar bu seferde biriktirdigim parayı alıyorlar motor istiyorum ucuz bisi direk küfür ediyorlar ne yapsam olmuyor iste motor surenleri kiskaniyorum hep youtue acip izliyorum salak salak...
  7. K

Ninja 300 egzoz sesi

Çok yakında alacağım bu motor ama sesi çok kötü gibi ben sesi aynı yarış motorlarindaki gibi olsun istiyorum sesi sanki bana az geldi bunu kullanan var mi aranızda sesi nasıl bunun?
  8. K

Kawasaki ninja 300

Arkadaşlar kawasaki ninja 300 için arka tekerlek kalinlastirmak istiyorum motora zararı veya yararı olurmu motor yapılı dursun istiyorum
  9. K

Motor istiyorum ailem izin vermiyor

Arkadaşlar yaşım 15 artık sıkıldım bende motor istiyorum ailem izin vermiyor ne yapsam ne etsem takmıyolar bi ara scooter filan alcaktım para biriktiriyodum okul harçlıklarımdan 1225 tl yapmıştım biraz daha biriktirip motor alcaktım arkadaşımla paramıda aldılar ne yapmam lazım yardım edin :(
  10. K

Selam yeniyim

Abiler yeniyim nasıl fotoğraf atarım profilime herkezde var bende yok tek
  11. K

Bu motor iyimi ?

Abiler,ablalar yaşım 15 motor istiyorum istediğim motor kawasaki ninja 300 motor cok güzel okul harçlıklarımı biriktiyorum 810 tl oldu cok isitoyrum o motoru abiler

Yeni mesajlar