Ninja 300 egzoz sesi

Çok yakında alacağım bu motor ama sesi çok kötü gibi ben sesi aynı yarış motorlarindaki gibi olsun istiyorum sesi sanki bana az geldi bunu kullanan var mi aranızda sesi nasıl bunun?

600 lük 1000 lik makinalar gibi bir ses beklentin varsa üzgünüm yok. Böyle vuuu diye geçsin filan oda yok :) böyle fıtı fıtı bi sesi var gayet sakin :) Zaten bu yarış motoru da değil hocam bu Sport Tourer dediğimiz katagoride bir motor :) Kawasakinin sitesine girersen görürsün bu motor Sport Tourer katagorisindedir. Öyle yarış motoru gibi sesi olsun diyorsan Super Sport katagorisinden bir motor alman lazım onunda en küçüğü 6R 45,000 TL den başlar :)

Nacizane tavsiyem çıldırıp da böyle egzoz takayım ortalığı yarayım filan diye düşünme orijinal egzozdan devam et motor şahane bir motordur zaten görüntüsü ve adı yeter. Senin hız beklentini de fazlasıyla karşılar yüksek hızda yüksek devirdeki motor sesini de seversin emin ol. :)

Öncelikle hoşgeldin Kobra Ayhan kardeşim
üyelik tarihin 02 Ekim 2016
üye olalı 15 gün olmuş, 5 konu açmışsın ,3 tanesi ninja 300 hakkında , keşke biraz forumdaki konuları okusan ,konu açmadan önce biraz düşünüp öyle konu açsan.
Biz de genç olduk , motor hayalleri kurduk.
Sana tavsiyem birilerine bir soru somadan önce iyice düşün, her zaman , hayatının her evresinde !
Umarım istediğin motora kavuşursun.

Egzoz konusunda sutten agzi yananlardan biri olarak ( r25 e akrapovic takmistim ) kesinlikle egzoz degisikligi tavsiye etmiyorum. Cift silindir soyle boyle dedik yaptik bir hata elimize gecen su asagidaki oldu;

Videodaki kendi motorum ve sokakta rezalet bir patlayan kuba esintileri sunuyordu. Motor kesilip bicildigiyle kaldi ve 600 cc altina egzoz takilmamasi konusunda fikir sahibi olmus oldum.
Bu ilk heves gectiginde motosikletimin dogal sesinin kendine ozgu bir guzellige sahip oldugunu fark edip alistim ki ninja 300 de boyle bir sese sahip. Bu dogalligi bozmanizi tavsiye etmiyorum.

Ben zamaninda ninja 300 kullandim. Malesef yaris motorlari gibi yani 600cc ve 1000cc gibi ses cikartamazsin o motordan. Cok guzel bi motor tavsiye ederim ama sesi spor motorlarina gore farkli.

ybr 125 sesi bile bana hoş geliyo kimseyide rahatsız etmiyo ninjanında hemen hemen öyledir tek silindirlerin tatlı hoş bir sesi var

YAris motoru gibi sesi olsun ama 300 luk ninja olsun

Yok yaa

Hem ayranim dokulmesin hem

yarış motoru ne ola ki? supersporttur o, yarış motoru olsa duramazsın.

senin aradığın ses 4 silindirli makinelerde var. 250-300-500 vs bu sınıflarda istediğin egsozu tak o ses çıkmaz.

ninja 300 alacaksın ama konuyla ilgili en ufak bilgin yok ve araştırma da yapmıyorsun. yazık olacak. (ninja'ya)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kobra Ayhan, ağır apaçidir. Daha öncede ninja 300e kalın arka lastik sormustu. :p klasik apaçi belirtileri, top speed de sorarsa bu iş tamamdir. :queen:

Hocam bizim buralarda yaris motorlarini sokakta bagartmiyorlar. Sizin oralarda bu sunnet mi hocam

Neden hevesimi kiriyorsunuz ben vuuu diye ses çıksın illaki demiyorum akropovic egzoz taktirinca yüksek ses çıksın istiyom

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
yarış motoru gibi ses istiyorsan arkaya pet şişe sokcan yada 4 silindir bir makine alcan başka seçenek yok seç birini :)

katalitik konvektör sesi değiştirir ona bak birde.

Ama bana bitane abi dediki akropovic egsoz filan taktırırsan oyle ses gelir filan dedi doğrumudur bu ? sesi yüksek çıksın yeter yani motor oldugu anlasılsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar