Arama sonuçlarınız

1. ufukt

Ekşi Sözlük'teki Motosiklet Sürücülerine Yapılan Yorumlar"

Foruma uzun bir zamandır girmiyorum , çünkü geçmiş zamanda motosiklet hayalimi bir süreliğine ertelemek durumunda kalmıştım.http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/173794-motosiklet-hayallerini-askiya-mi-almak-gerekiyor.html Dikkatimi çeşitli konulara yönlendirdim , bir süredir de Ekşi...
  2. ufukt

Motosiklet Hayallerini Askıya Mı Almak Gerekiyor ?

Geçtiğimiz temmuz ayından bu yana motosikletlere karşı aşırı ilgi duymaya başladım. Bu ilgi yeri geldi tutku , yeri geldi hedef oldu. Ama... Ama şu son zamanlarda meydana gelen döviz piyasasındaki artışlar , benzine zamlar , sigorta şirketlerinin fiyatları zirvelere çekmesi en sonunda...
  3. ufukt

Film Önerisi Alabilir Miyim ?

Arkadaşlar film önerisi alabilir miyim ? Tecrihen The Social Network,Jobs,Who Am I tarzında . Genellikle internet teknolojilerini elen alan bir film olursa sevinirim :) Şimdiden teşekkürler.
  4. ufukt

Laptop Donanım ve Sistem Sorunu Yaşıyorum

Bilgisayarım Ms Cr650 , 5 senedir kullanıyorum. Son 2 yıldır sorun çıkarmaya başladı. Daha öncesinde sorunsuz şekilde kullanıyordum. Bir elektrik gidip gelmesi sonucu masaüstüm ve dizüstüm birden yavaşlamaya başladılar. Laptopı uzun süredir kullanmıyordum 2 haftadır yine kullanmaya başladım...
  5. ufukt

Akvarist Var Mı Aramızda ?

Uzun yıllar kuş besledim , baktım , ürettim ama çocuktan dolayı olmuyor evde inşallah bir gün yerim olur da yine bakarım. Baktım kuş olmuyor çiçeklere sarmaya başladım bu sefer ama sanırım benim ihtiyacım biraz da hareketli canlılar. Benim için en idealinin orta büyüklükteki bir akvaryumda...
  6. ufukt

Spor ve Fitness Yapan

Aranızda spor ya da fitness yapan var mı ? Ciddi tavsiyelere ihtiyacım var. 165 boyunda , 74 kilodayım , ciddi bir diyet yapıp 8 günde 4 kilo verdim ama sadece diyetle bu göbeği eritemem. :queen: Destek lütfen :)
  7. ufukt

Linux Kullanan Var Mı ?

Merhaba aranızda Linux kullanan var mı ? Özellikle de Kali Linux. Linux kullanmak istiyorum ama başlarken bilgisayara win+lin kurmayı düşünüyorum. Şimdi kafama takılan kısım şu Windiws + Linux kurabilir miyim ? Kurabilirsem Kali Linux hangi sürümünü kurmam daha doğru olur ? Not: Pc Msi Cr650
  8. ufukt

Yurtdışında Motosiklet (Bulgaristan)

Uzuun zamandır özenirim Bulgaristan'daki vasıta fiyatlarına. Bizdekinin 3'de 1'i. Mesela Bulgaristan'da R1 Türkiye'de R1 Bulgaristan Levası 1,81 TL yapıyor. Varın gerisini siz düşünün. İmkanım olsa gider alırım. ::rantinp: Acaba biz de yabancı plaka ile motosiklet kullanmaya polisler ne diyor.
  9. ufukt

Uygun Fiyata Kaliteli Giyim

Aradım , taradım , bulamadım... Uygun fiyata kaliteli giyinmenin yolu yok mu ? LCW , DF iyi hoş , çeşit çok fiyatlar uygun ama 3 yıkamada pert. Açıkcası bir pantolona 100 lira vermek de içimden gelmiyor. Yok mu önerebileceğiniz kaliteli ve uygun marka.
  10. ufukt

Kpss 2016 Önlisans Açıklanmış

Umarım herkes emeğinin karşılığını alır.
  11. ufukt

Forum Sorunsalı - Kısa Sürede Çıkış Yapılıyor

Forum iyi güzel de , çok ama çok kısa sürede sistemden çıkış yapıyor. Anlamıyorum neden ? Tam mesaj yazıyorum şak çıkmış sistemden. Düzeltilemez mi ?
  12. ufukt

Motosiklet Kullanmak İçin En Uygun Yaş

Haberlerde , forumlarda , çevrede hep görüyoruz. 16 - 17 yaşlarında çocuklar motosiklet kullanıyorlar , kimi ehliyetsiz , kimi ruhsatsız , kimi polisi görüp tabanları yağlıyor , kimi trafikte bilmem ne yapıyor . Neden A2 ehliyet yaşı B ehliyetten daha küçük. Motosikletin trafikteki yeri apaçık...
  13. ufukt

Çekme Belgeli Vasıta

Çekme belgesi nedir ? Çekme belgeli araç alınır mı alınmaz mı ? Alınırsa ne gibi sakıncaları vardır ? Sürekli karşıma dikkat çekici uygun fiyatlı çekme belgeli araçlar çıkıyor. Biraz bilgilendirir misiniz ?
  14. ufukt

Atm Yırtık Para Vermiş

Dün atmden para çektim ve çektiğim parayı da kontrol etmeden cebime koydum , bir kaç saat sonra pazardaki kadın farketti verdiğim 100 TL nin köşesinde küçük bir parça yırtık olduğunu. Neyse dedik başka para verdim kadına ama kafama takıldı bankamatik neden yırtık para verir üstelik akşamında o...
  15. ufukt

Zelsun 250 cc Racing ?

N11'de gördüm bu motoru bir kaç sitede daha var. Ucuz fiyatlı , yüksek taksitli , kaskı hediyeli falan . Öncelikle görseller hiç güven vermedi ve yorumlar aşırı iyi olduğu yönünde olduğundan satıcının yazabileceğini düşündüm. Sizce nedir , nasıl bir motosiklettir. Görseli aklıma geldikçe değişik...
  16. ufukt

Motosikletin Geleceği

Teknoloji ve sanayinin hızla gelişmesi beraberinde kullandığımız araçlardan , giyeceklere , evlerimizden , yemek yediğimiz eşyalara kadar daha sayamayacağım bir çok şeyi hızla değiştirmiş ve muhakkak ki değiştirmeye de devam edecek ve değişim hızı gittikçe artacak. Peki ya motosikletler ...
  17. ufukt

Ek İş Arıyorum

Merhaba arkadaşlar , İstanbul Hadımköy'de oturuyorum ve ek işe ihtiyacım var. Saat 18:00 den sonrası uygundur benim için. Çevresinde iş olan arkadaşlar varsa yazabilirler :) Bu arada web tasarım da yapabiliyorum :cat:
  18. ufukt

Motosiklet Kaskı ve F1 Kaskı

Bu iki kask arasında ne farklar vardır ? Görüntü olarak F1 kaskları çok hoş duruyor yapı olarak hangisi daha kalitedir ?
  19. ufukt

Türkiye'de Vasıta Piyasası

Selam sayın forumdaşlar. Uzun zamandır gerek otomobil olsun gerek motosiklet olsun ilanlarına bakarım. Farkettim ki sahibinden.com'da yazılan fiyatlar piyasaya yön vermeye başlamış. En son Hero Glamour'u inceledim. Sıfır km Hero Türkiye resmi sitesinde 3.863 TL olarak belirtilmiş ama...

Yeni mesajlar