ufukt Katılım 6 Eyl 2016 Mesajlar 245 8 Kas 2016 Konu Yazar #1 Forum iyi güzel de , çok ama çok kısa sürede sistemden çıkış yapıyor. Anlamıyorum neden ? Tam mesaj yazıyorum şak çıkmış sistemden. Düzeltilemez mi ?
Forum iyi güzel de , çok ama çok kısa sürede sistemden çıkış yapıyor. Anlamıyorum neden ? Tam mesaj yazıyorum şak çıkmış sistemden. Düzeltilemez mi ?
Z zaferce Katılım 16 Ara 2012 Mesajlar 1,634 8 Kas 2016 #2 Giriş esnasında beni hatırla seçeneği seçili olunca da aynısını yapıyor mu? Bir iki kere girer girmez çıkış yapıyordu. O seçenek ile çözülmüştü.
Giriş esnasında beni hatırla seçeneği seçili olunca da aynısını yapıyor mu? Bir iki kere girer girmez çıkış yapıyordu. O seçenek ile çözülmüştü.
ufukt Katılım 6 Eyl 2016 Mesajlar 245 8 Kas 2016 Konu Yazar #3 zaferce' Alıntı: Giriş esnasında beni hatırla seçeneği seçili olunca da aynısını yapıyor mu? Bir iki kere girer girmez çıkış yapıyordu. O seçenek ile çözülmüştü. Genişletmek için tıkla ... Denemedim , deneyeceğim. Teşekkürler
zaferce' Alıntı: Giriş esnasında beni hatırla seçeneği seçili olunca da aynısını yapıyor mu? Bir iki kere girer girmez çıkış yapıyordu. O seçenek ile çözülmüştü. Genişletmek için tıkla ... Denemedim , deneyeceğim. Teşekkürler