Uygun Fiyata Kaliteli Giyim

Aradım , taradım , bulamadım... Uygun fiyata kaliteli giyinmenin yolu yok mu ? LCW , DF iyi hoş , çeşit çok fiyatlar uygun ama 3 yıkamada pert. Açıkcası bir pantolona 100 lira vermek de içimden gelmiyor. Yok mu önerebileceğiniz kaliteli ve uygun marka.

Koton da fena sayılmaycak kotlar var, 40-50 TL arası, az sonra gidip bir tane lacivert alacağım.

Bir de cadde mağazalarını deneyin. Esnaf da biraz kazansın. Her türlü kalitede her türlü fiyata ürün bulunabiliyor.

Outlet mağazaları... Aracım yok outlete gidemem diyosan (İzmir İçin) Bostanlı pazarını öneririm.

Ltb olabilir mesela 2. Kot pantolon ℅50 indirimli falan ama cadde esnafları da alternatif tabi birde bu mağazalarda pazarlık sohbeti olur ki ozlenmis bi olaydır bu :( 10 lira bile indirim yapsalar o pazarligin tadı vardır

cxe

Ankarada levi's, adidas gibi magazalarin outletleri nerede, en uyguna nereden alinir? Google maps yerlerini gosteriyor ama siz hangisini tavsiye edersiniz?

O 100 lirayı Ramaey'deki pantolonlara verebilirsin git bir göz at mağazaya.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:43 ----------

Ramsey olucaktı yanlış yazmışım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar