Arama sonuçlarınız

1. 0silindir

İstanbulda yaşayanlar bakabilir mi? Çorlu - Bursa yapıcamda feribotlar hakkında bişey

Arkadaşlar bu cumartesi motosikletimle Çorlu - Bursa yapıcamda istanbuldan direkt mudanyaya feribot var mı ? İnternetten baktım ama pek sağlıklı sonuç alamadım. İdo gözüküyor sadece bildiğim kadarıylada ido araç almıyor? Normalde Çorlu - Eskişehire gezmeye gitmiştim. Eskihisar - Topçular...
  2. 0silindir

cbr 125r Depodan gelen ses

Merhaba arkadaşlar 2015 model cbr 125r var 60km hızdan sonra böyle plastik sürtme sesi gibi bi ses geliyodu motoru honda servisine götürdüm. Bu ses'in depodan geldiği ve deponun boşaltılıp kontrol edilmesi gerektiğini söylediler. Eğer sorun depodaysa 1000 Lira depo değiştirme işlemi alacaklarını...
  3. 0silindir

Eskihisar - Topçular Feribot yeri hakkında bilgi verebilecek var mı

Merhaba arkadaşlar yarın sabah 06.00'da Çorlu'dan - Eskişehir'e gidicem. İlk başta bayram olduğu için köprüler ücretsiz olur diye Osmangazi Köprüsünden geçmeyi düşünüyodum fakat osmangazi ve yavuzsultan selim köprüleri özel bir sektöre ait olduğu için ücretsiz olmayacakmış.O yüzden 2 yolum var...
  4. 0silindir

İstanbul - Eskişehir Yol Hakkında

Merhabalar; Cumartesi günü eskişehir'e gidicemde yol durumları hakkında bilgisi olan var mıdır? ilk defa gideceğimden dolayı tehlikeli yerler vs şuralarda dikkatli ol gibisinden yada şu yolu kullanma burdan git dedikleriniz var ise paylaşır mısınız. Rota...
  5. 0silindir

Önerdiğiniz Motor Yağı

Merhaba arkadaşlar honda cbr 125r motorum var yağını kendim değiştiricem. Fakat hangi yağı koysam karar veremedim. Önerdiğiniz yağ var mıdır?
  6. 0silindir

Zincir Sorunu

Merhaba arkadaşlar Honda cbr 125r motosiklet var zincirim çok bol gerdirme şeyi en sonda artık pay yok ama hala bol bakla aldırsam sıkıntı olur mu ? Servis böyle bi işlemi yapar mı yoksa dişli zincir setini komple değiştirmem mi gerekiyor. Km 16.500
  7. 0silindir

Yakınlarda Honda Bayisine Dişli Seti Değiştiren Oldu Mu?

Merhaba arkadaşlar 2016 yılında veya yakınlarda honda bayisinde zincir dişli seti değiştiren oldu mu? Honda cbr 125r var 16.200 kmde zincir ömrü bitti sanırım teker artık sonra ve zincir bayağı bi bol korkuyorum yolda giderken çıkıcak bişey olacak diye o yüzden değiştirmeye karar verdim. Yanlız...
  8. 0silindir

Motosiklet uzun yol 900 km tahmini

Merhaba arkadaşlar Honda Cbr 125r ile uzun yol düşünüyorum bayramda Rota: Başlangıç tekirdağ 03:30 1.mola deli2go 235 km 2.mola 345 km türsan 3.mola 435 km dörtdivan 4.mola 665 km ılgaz doğru yol 5.mola 815 km petrol ofisi sadıkoğulları petrol Bitiş kavak 18:00 molalarla birlikte 30dk 20 dk...
  9. 0silindir

honda cbr 125r boğuk patlama sesi ve stop sorunu

merhabalar honda cbr 125r var km 13 bin oldu , yaklaşık 1000 kmdir 4 kere 1. vitesten 2ye atarken ara gaz veriyorum pop diye boğuk bi patlama sesi geliyor ve motor stop ediyor. çalıştırıp devam ediyorum bidahada böyle olmuyor. Motoru ısıtmadan hiç bi zaman yola çıkmam.Tam motorla seyir...
  10. 0silindir

Honda cbr 125r Alıcam 12 Binde ama aklıma takılanlar

Merhaba arkadaşlar honda cbr 125r 2015 model 12 binde bi motor buldum. 1.000 4.000 8.000 12.000 bakımları yapılmış. Motor büyük ihtimal 12 bini biraz geçmiştir 13te olmuştur bilemiyorum. Motorda problem olma şansı varmıdır acaba bakımlarıda yapılmış faturaları mevcut bana sorun çıkartırmı. 2...
  11. 0silindir

İlk motorumu alıcam

Merhaba arkadaşlar, İlk motorumu bayramdan sonra alıcam.Motor sürmeyi biliyorum arkadaşlarda olan motorları sürerek öğrendim. honda cbf 150 ile sürmeyi öğrendim sonra R25 ile devam ettim.Şimdi kendi motorumu alıcam. Çok arada kaldım. Supert sport seviyorum bütçemde fazla değil 8 bin max. honda...

Yeni mesajlar