Yakınlarda Honda Bayisine Dişli Seti Değiştiren Oldu Mu?

Merhaba arkadaşlar 2016 yılında veya yakınlarda honda bayisinde zincir dişli seti değiştiren oldu mu?
Honda cbr 125r var 16.200 kmde zincir ömrü bitti sanırım teker artık sonra ve zincir bayağı bi bol korkuyorum yolda giderken çıkıcak bişey olacak diye o yüzden değiştirmeye karar verdim.
Yanlız fiyat uçuk başka motorcularada değiştirmeyi düşünmüyorum gidiyim servisine yaptırayım diyorumda var mı yaptıran kaça liraya yaptırdı yaptıran varsa

ben 20 yaşındaki motora sordum 3 ay önce. set olarak 1.300 küsür tl demişlerdi.

ön dişliyi 25 tl ye buldum. arkayı bi tamirciden pazarlık etmeden 60 liraya. zinciri de değiştiricem piyasada did oringli 250 lira gibi bir rakam sanırım.

orjinal olsun derseniz tercih meselesi. ama 125 cc bir makina için ben olsam illa orjinal olsun diye uğraşmam.

kolay gelsin.

ben 20 yaşındaki motora sordum 3 ay önce. set olarak 1.300 küsür tl demişlerdi.

ön dişliyi 25 tl ye buldum. arkayı bi tamirciden pazarlık etmeden 60 liraya. zinciri de değiştiricem piyasada did oringli 250 lira gibi bir rakam sanırım.

orjinal olsun derseniz tercih meselesi. ama 125 cc bir makina için ben olsam illa orjinal olsun diye uğraşmam.

kolay gelsin.

Hocam 1,300 TL nedir yav :D korktum bak şimdi :D

zincir ömrü sizin ona yaptığınız bakıma(temizleme,yağlama,vs..) göre değişir. Honda'yı baz alarak konuşmam gerekirse eğer zinciri her 300kmde yağlayıp her 1000kmde bi temizlediyseniz o zincir sizi 40-50 bin götürür, belki daha fazla doye düşünüyorum. Bollaşmadan kastınız sanırım zincirin gergisi, o sorunda ayarlanabilir. Ha kimisi kmye bakmadan 2 yılda bi yeniliyo, kişinin kendi tercihi.

Hocam yaza motoru 0 sıkıntı ile hazırlamak istiyorum.
Ön sağ amortisör keçem patlak 250 TL'ye değiştiriyolarmış geçen götürdüm Fiyat aldım
Şimdi dedim şunuda değiştireyim zincire pek bakamadım 2.el aldıydım motoru 4bin km açık konuşmak gerekirse zincire bakmadım o yüzden onuda değiştirip
şey yapıcam.Güncel fiyat öğrenmek isteyen var ise

CBR 125R 2015 Model
Zincir Dişli Seti : 370 TL Parça Fiyatı
Ön Amortisör Keçesi (1 Adet): 250 TL işçilik parasıda içinde bu 250tlnin
Yani toplamda bi
600 Lirayı çıkardım gözümden yapacak bişi yok

1 adet amortisör keçesi değişimi 250 tl mi?

gerçekten büyük para. über işçilik istiyorlar. bence güvenebileceğiniz bir kaç ustadan fiyat alın. sanırsın motor yaracak paraya bak yahu 1 tane keçe 25 lira. hadi "takımı bozmuyoruz abi" dediler 50 lira. 200 lira işçilik pes doğrusu.

kolay gelsin.

Valla bilmiyorum 250 TL cidden çok uçuk fiyat bilmiyorum hala düşünme aşamasındayım keçe konusunda

Cbf 500 üme zincir + ön dişli değişimi sormuştum 540 tl demişti geçen sene. Adama baktım adamda anladı abi istersen dışarıda yaptır çok daha ucuza bulursun dedi.

zincirmiş, dişliymiş, keçeymiş bunlar basit şeyler birkaç kere büyük motor görmüş motorcu rahatlıkla değiştirir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar