Arama sonuçlarınız

1. EUOGLU

Lastik ortalamıyor

Merhabalar. Bir falcon freedom 250 projesi yaptik ve projenin sonuna geldik. Motor soktugumuz zaman on lastik ortaliyordu, şuan mil ara parca reduktor hersey yerinde fakat lastik sola yakin ve duz gitmek icin gidonu saga ceviriyoruz resmen artık tıkandık. Neden olabilir?
  2. EUOGLU

Bölgenizdeki fiyatlar

Bölgenizde lastik değişim ve balans fiyatları ne kadar ?
  3. EUOGLU

ankara deri tamiri

deri eldivenim yılların rehaveti ile açılma ve kopma yaptım ankaraya yeni taşındım, kim tamirini yapabilir?
  4. EUOGLU

başa gelecek ya

başımıza gelecek varya olaylar birbirini bırakmıyor. arka maşaya odun keserken odun fırladı iki parmak kadar alanı içeri göçürdü, duzelirmi dersiniz ?
  5. EUOGLU

göğüs ve sırt koruma

alpinestars mont aldım fakat sırt ve göğüs koruması düz sünger resmen. sırtı impactec lvl 2 ile degistircem ama göğüs korumasina ne yapabilirim? baska lvl 1 sırt koruma alıp kessem ne olur
  6. EUOGLU

sıfırdan elektrik tesisati

arkadaşlar elimizde mct 250 var aksesuardan kaynaklı tesisatı yakmış. 0 dan tesisat cekicez ama ornek olması icin bir tesisat şeması varmı paylasabilcek?
  7. EUOGLU

0km domi 250 vs 2.el mt 25

evet arkadaşlar, abiler. 70 bin tl var (max) geçmişini bildigimiz neredeyse kesici görmemiş 26 binde 2016 model 2.el mt 25 mi? yoksa 0 domi 250 mi?
  8. EUOGLU

sis farı montaj elektrik şeması

daha önce bir videosunu çekmiştim. şimdi hem selektorde hemde düğmeyle yanan sis farı röle şeması paylaşıyorum. videoya ek bir şemadır. fakat zaten sisler yanarken selektör atmaya kalkar iseniz sistem çalışmaz. onun icin bir role daha veyahut modül lazım. şema: https://imgyukle.com/i/EKuLnq...
  9. EUOGLU

bir tutam debriyaj

herkese merhaba. motorumun debriyaj balatası değiştiğinden buyana bazi sorunlarim var. oncelikle orjinal gidonu olmadığı icin cektirmeli bir debriyaj teli var. yani tel gerginligi el ile ayarlanıyor. debriyaj telini gergin ayarlarsam asagidan ve yukaridan kavrama ayarini yaparsam bire gecmiyor...
  10. EUOGLU

60k bütçe ile ne alınır?

pulsardan sonra 60k butceyle ne alınır? hedef Uzunyol şehiriçi karışık.
  11. EUOGLU

balata basıyor

arkadaslar on diske balata surekli basiyor on lastik zor dönüyordu. pistonlar esit gitmiyordu. fren tamir takimi ile alt merkez oringleri deisti artik esit gidiyorlar fakat halen fren bir miktar basıyor. ariza ust merkezdemi aramali? saygılar
  12. EUOGLU

cbf 600 nasıl bilirsiniz?

pulsardan sonra niyetim var. motorlarin çoğu yüksek km de. hedef yarı uzunyol yarı sehir içi, bütçe 40k
  13. EUOGLU

izmir kamp alanı

Merhabalar pazartesi yola çıkmak süreti ile kastamonu - ayvalık oradan izmire geçme planımız var fakat çadır ile nerede konaklayacağımızı bilemedik. 1 gece durup yola çıkacağız. nereyi tavsiye edersiniz? ücretsiz olması tercihimizdir, çünkü uzun vakit kalmayacağız
  14. EUOGLU

Aksesuarlara enerji bağlama, kontaktan hat alma

Kendi motosikletimdede kullandığım yöntemi paylaşmak istedim. eksiklerim var ise eleştirmekten çekinmeyiniz. iyi seyirler:)
  15. EUOGLU

pulsar 200 ns restorasyon + modifiye

Herkeze selam. dha öncesinde başka bir aracın çarpması ile kazaya karışmıştım. motora fazladan hasar kaydı yazdırarak 0 dan restore etmeyi uygun bulduk. baştan sona bütün işlemleri kendim yapmış bulunmaktayım. arka bahçemde toparladım. kuryelik yaptığımdan dolayı süreç 2 ay kadar sürdü. her...
  16. EUOGLU

Sezon geldi çattı

Eveeet sezon geldi çattı. askere gitmeden mini bir çadırlı tur yapmak istiyorum. kastamonudan yola çıkacağım. ana hedef deniz,kum,güneş 3.lüsü ama çanakkaleyede uğramak istiyorum. hayatımda ilk defa böyle bir tur yapacağım önereceğiniz rotalar varmı?
  17. EUOGLU

Universal 4'lü flaşör yapımı (VİDEOLU)

Merhaba. Kendi motorum üstünden, Kontak açık vaziyette 4'lü flaşör nasıl yapılır anlattım. detayına inebildiğimce indim. https://www.youtube.com/watch?v=cql2ee7_zbk&t=11s&ab_channel=ATMODRIVER
  18. EUOGLU

arka fren hortum değiştirme ve sorunlar.

merhaba. arka fren hortumumu degistirdim. tahliyeden sivi geliyor fakat kaliper hic sıkmıyor. havami kaldi desem almaya calistim fakat halen aynı. fikri olan varmidir?
  19. EUOGLU

şurdan bana bir hafif kask sararmisiniz

merhaba. suanki kaskimin normal agirligi 1600 gr. bide kamera ve intercom ekleyince 2kg yakin oluyor. 1500tl butce ile hafif kask varmidir? 1400 1300 gr raziyim
  20. EUOGLU

gidon topuzumu?

gidon topuzu olmayan bir motora nasil gidon topuzu takariz? pulsari duz gidona ceviriyorum fakat titresimi azaltmak icin topuz takmak gerek. yada ayni boy 2 parca metal parcami koysak gidonun icine

Yeni mesajlar