Arama sonuçlarınız

1. U

Deneme 1 2 3

Arkadaşlar Sea, Önce ki konulardan benim taaaa Avrupa'dan yola çıkıp ülkemiz' e gelen bu R1 motorlu FX projesi mi biliyorsunuz. Yola çıkmadan önce: Bize gelince: Dün yeni bir evladım oldu, bu gün kısmen güneş çıkınca da bir deneme turu attım. Whatsapp grubunda şey ettik ama sizlerle...
  2. U

İkinci ele, Sıfırdan fazla para vermek?

Çok ciddi soruyorum. Bu ve buna benzer şahsiyetlerin neden böyle şeyler yaptığı hakkın da gerçekten mantıklı bir açıklama yapacak olan arkadaşlar var mı aramızda? Veya bu ve bunun gibi şahsiyetlerden gidip motosiklet alan? Alan kişi' yi tanıyan? İsim vermeyeceğim ama şuan aramızda da var bu...
  3. U

Hayırlı cumalar...

4. U

Acele Kamulaştırma

Evet arkadaşlar, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından, resmi gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre; Kuzey Marmara Otoyolu "3. Boğaz Köprüsü Dahil" projesi kapsamında... İstanbul'un Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir, Büyükçekmece, Çatalca ilçelerinde belirlenen güzergahta olan...
  5. U

İzmir de neler oluyor?

Arkadaşlar selâm, Şimdi sabah haberlerini izliyorum bir yandan, bir yandan da çalışıyorum ufak, ufak. Haberlerde sürekli dönen bir görüntü bir konu var. Depremzedeler için giden yardımların, bir kitle tarafından para ile satılması. Ev sahiplerinin sağlam evlere %100 zam yapması...
  6. U

Youtube Kanal Önerileri

İlk kanal önerisi benden, - Tucker Budzyn - İçerik ile alakalı örnek video; Ben izlerken eğleniyor, sizlerede tavsiye ediyorum.
  7. U

Motosiklet Kullanmak

Motosiklet kullanmaya yeni başlayacak olan veya kullandığı modeli geliştirmek isteyen sevgili büyüklerim, küçüklerim. Merhaba. Şimdi size neden bir çok insanın, önce 125/250 CC sonra 400/650 CC daha sonra ise 1000/+1000 CC üzeri tercihler yapması gerektiğini yalın bir dil ve örneklerle...
  8. U

İsviçreli bilim adamları açıkladı, en değerli organımız dirsek kıkırdağı.

Arkadaşlar selâm, Başlık elbette mizahi açıdan atılmıştır, lütfen ling ver kanıtla gibi mesajlar yazmayınız. :P Bizde ki bu dirsek fantazisi kaç yılında kim tarafından çıkartıldı emin değilim ama bir virüs sayesinde topluma yayılma hızına şahitlik ediyorum. Eskiden sadece biz ( biz derken...
  9. U

Blablabla

Ey MT ailesi, nasılsınız? Umarım iyisinizdir. İki lak, lak yaparak bir kaç isyan edeceğim, lütfen kusuruma bakmayın. Şimdi son bir kaç gündür, kendimi sağlıksız hissetmekteydim. Bu gün anladım ki malum virüs bana da bulaşmış. Aylardır l çok, çok önemli konular dışında hiç dışarı çıkmadım...
  10. U

Beyin Fırtınası

Arkadaşlar selam, Bir proje için isim bulma arifesindeyim. Bu konuda sizden yardım alayım dedim. Akıl akıldan üstündür nede olsa. Anahtar kelimeler: Tanrı, Yardım, İyilik, Mesaj ve Birlik şeklinde. İçerik olarak bu anahtar kelimeler ve çağrışımları üzerinden türetme yaparsanız faydalı...
  11. U

ÖNEMLİ.

Dostlar, Aranızda plastik kalıp imalatı yapan veya yapan bir işletmede çalışan var mı? Acil olarak hazırlatmam gereken kalıplar var. Bilgisi olan varsa, yardımcı olsun lütfen. ÖNEMLİ.
  12. U

İran'a Benziyoruz

Yahu arkadaşlar, son bir kaç gündür forumda ısrarla " uzun yol ve seyahat " konuları açılıyor ama bu aralar ne denli doğru bu tarz şeyler yapmak bir konuşmak, tartışmak lazım. Benim şahsi fikrim bu aralar hiç bir yere gitmeseniz çok daha iyi olur. Nasıl ki İran da tatil bilmem ne ilan edildi...
  13. U

Bir Motorcu Hikayesi

Hani bir organımız var bizim, esasen külliyen zarar ama ne kadar heybetli olursa o kadar yürüyüşümüzü etkileyen. Birde tabi cüzdanımız var aciz beynimiz onun genişlemesi adına, çalışıp didinir. Bizde o kabardıkça bağrımızı araç erkek görün diye gezeriz. Peki ya arka lastik? Bizim birde arka...
  14. U

150.000 TL Bütçeyle Kendi Motosiklet Garajını Oluştur

Merhaba Dostlar, Günümüzde bildiğiniz gibi yüksek hacimli motosikletlerin satış fiyatları 150.000 TL'lere ulaştı. Sizin motosiklet satın almak için bu gün 150.000 TL bütçeniz olsa, 0 yeni bir model mi tercih ederdiniz yoksa kendi zevkinize göre bir kaç farklı model mi? İlk olarak ben cevap...
  15. U

Depremin yarattığı psikolojik sendromlar?

Selam, Az önce gemlik körfezinde bir deprem oldu. Ondan bir kaç saat önce yine ve geçmişe yönelik tekrar, tekrar. Bir Yalova açıkları bir Silivri açıkları derken sonrası Gemlik Körfezi. Deprem yüzyılına girdik diyorlar her gün farklı, farklı yerlerde sarsıntılar oluyor. Bazende mal bazen can...
  16. U

Değerlendirmeye Açık.

Değerli Dostlar Selam, İçerik olarak biraz konu dışı dursa da bir ihtimal belki böyle bir şey düşünen veya değişmek isteyen olabilir diye sezon açılmadan önce sizlerle paylaşmak istedim. Uzun yıllardır kullanmadığım bir aracım var. Satsam parası ile zaten motosiklet veya değişik bir şey...
  17. U

Çekiş Kontrol ve Son Hız

Bir süre önce çekiş kontrol sisteminin bana top speed de ayak bağı olduğunu fark etmiş bulunmaktayım. Emin olmak için aynı yol ve aynı hava koşullarında çekiş kontrol açık ve kapalı şekilde defalarca top speed denemeleri yaptım. Kadran verileri bir kenara gps ile yaptığım ölçümlerde çekiş...
  18. U

IQ 1001

Sayın Romalılar ve sevgili Dostlar, M - A - D - U harflerinden kulağa hoş gelen ( anlamlı veya anlamsız ) bir oluşum yapma konusunda sizlerden de belki atladığım bir kombinasyon vardır diye yardım almak istedim. Şu harflerden aklınıza gelen kulağa hoş gelen birleşmeleri yazabilir misiniz...
  19. U

Ducati

Merhaba, Kazasız 749 ve 999 arıyorum. Satan, satmayı düşünen arkadaşı olan bana ulaşsın lütfen. Teşekkür ederim.
  20. U

Vodafone Arena - BEŞİKTAŞK VS GALATASARAY

Değerli dostlarım çok sayın büyüklerim; Bu akşam Saat 20:00 da Vodafone Arena da oynanacak olan Beşiktaş, Galatasaray derbisine gelecek olan varmı ? Ben 19:00 19:30 gibi orada olacağım, gelecek olan arkadaşlar varsa " Tanışmış, Görüşmüş " oluruz. "Centilmenlik" adına Galatasaraylı...

Yeni mesajlar