Beyin Fırtınası

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar selam,

Bir proje için isim bulma arifesindeyim. Bu konuda sizden yardım alayım dedim. Akıl akıldan üstündür nede olsa.

Anahtar kelimeler: Tanrı, Yardım, İyilik, Mesaj ve Birlik şeklinde.

İçerik olarak bu anahtar kelimeler ve çağrışımları üzerinden türetme yaparsanız faydalı olacaktır.

Bulunacak isim evrensel olmalı.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar selam,

Bir proje için isim bulma arifesindeyim. Bu konuda sizden yardım alayım dedim. Akıl akıldan üstündür nede olsa.

İçerik olarak bu anahtar kelimeler ve çağrışımları üzerinden türetme yaparsanız faydalı olacaktır.

Saygılarımla.

http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/201576-iq-1001-a.html

Olm kalkamis senin baska isin yok mu , canin mi sikiliyo yoksa forumda basliklar hit alsin diye mi ugrasiyosun cozemedim.

Her neyse amacin bari durust ol,neymis proje icinmismis..komedi

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Hoşgeldin Kevin Wendell Crumb.

Allahım neydi günahım
Gunahim neydi Allahım
Dualarımda yalvarmiştim
Onla olmaktı isyanım

Can yoldaşim
Arkadaşım
Kaderimdi
Sen yazmıştın

Nerede nerede nerede..ben nerde yanlış yaptim..

İçerik olarak bu anahtar kelimeler ve çağrışımları üzerinden türetme yaparsanız faydalı olacaktır

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
İnsanı yazdığına yazacağına pişman ediyor. Gereksiz, gereksiz konuşmaya bayılıyorsunuz. Kalp kırmak istemiyorum ama bazılarınızın evrim şemasında yeri yok. Tutturmuşsunuz bir Salih bir bilmem ne diye, aynı telde oynayıp duruyorsunuz. Sosyal medya kafanıza göre soytarılık yapın diye oluşturulmuş bir sistem değil. Bu internet sitesi de keza aynı şekilde. Bir konuda yardım talep eden insanlar sizin gibi az beyinliler yüzünden ne yardım alabiliyor nede bu yardımda bulunmak isteyen kişinin ciddiyeti kalıyor.

Motosiklet konusunda zaten koca forumda bir elin parmağını geçmek bilgisi insan sayısı. Ama hepiniz ağız içinde Valentino Rossi.

Daha bu siteye de girecek değilim.

Kendi kendinize konuşup durun.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
İnsanı yazdığına yazacağına pişman ediyor. Gereksiz, gereksiz konuşmaya bayılıyorsunuz. Kalp kırmak istemiyorum ama bazılarınızın evrim şemasında yeri yok. Tutturmuşsunuz bir Salih bir bilmem ne diye, aynı telde oynayıp duruyorsunuz. Sosyal medya kafanıza göre soytarılık yapın diye oluşturulmuş bir sistem değil. Bu internet sitesi de keza aynı şekilde. Bir konuda yardım talep eden insanlar sizin gibi az beyinliler yüzünden ne yardım alabiliyor nede bu yardımda bulunmak isteyen kişinin ciddiyeti kalıyor.

Motosiklet konusunda zaten koca forumda bir elin parmağını geçmek bilgisi insan sayısı. Ama hepiniz ağız içinde Valentino Rossi.

Daha bu siteye de girecek değilim.

Kendi kendinize konuşup durun.

aklıma bir isim geldi ama beğenilir mi bilmem; "the wrath of god" evet evrensel dediğin için mecbur ortak dilde bir isim olmalıydı.

Motosikleti
Honda CB125F
Arkadaşlar selam,

Saygılarımla.

Mansur Yavaş (Yardım, İyilik, Mesaj ve Birlik)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar