Arama sonuçlarınız

1. enbw0w

Cbr 125R Dişli Seti Boyutu Ne Olmalı ?

Motorum 20bin kmde ve zincir sipariş ettim, siparişten sonra dişlilerin durumunda kötü olduğunu fark ettim, dişlide sipariş etmek istiyorum fakat boyutu ne olmalı hangisinden almalıyım yardımcı olabilecek var mı ? Bulunduğum yere en yakın servis 200km olduğu için gidemiyorum
  2. enbw0w

Motosikletime Zarar Vermişler Suç Olarak Geçiyor Mu ?

İyi forumlar arkadaşlar.Bugün motosikletime binmeye gittim koyduğum yer devlet dairesi güvenlikli kameralı bir iş yeri, ön fren balatsını kesmişler sağını solunu bi güzel çizmişler. Pazartesi kamera kayıtlarına bakıcam yapan kişi bulunursa suç duyurusuna falan bulunsam bir sonuç elde eder miyim ?
  3. enbw0w

Ufak Bir Kaza Yaptım, Masrafım Ne Kadar Olur Sizce ?

İyi forumlar arkadaşlar.bugün çukur ve büyük taşlar yüzünden ön teker kaydı ve yere yapıştım 1 yılda ilk kazamı yaptım, süratım 20km falan idi bende çizik dışında bir şey yok şükür ama motorun gidonu yamuldu, tekerlek yamuk ve sanırım bu yüzden ön fren lastiğe sürtüp çok az frenleme yapıyor, düz...
  4. enbw0w

Hjc Fg 17 Veya Is 17 Modeli Kullananlar bi bakabilir mi ?

2 Aydır türkiyede bu modellere uygun vizör arıyorum, şeffaf dışında başka rengi yok, alan varsa nerden aldı yardımcı olabilir mi ?
  5. enbw0w

Fc Motodan Alışveriş Yaptım Ama Bir Sorum Var..

İyi forumlar arkadaşlar. ayın 24ünde vizör siparişi verdim ücret karttan çekildi fakat en son işlem kısmında faturalandı yazıyor sadece kargoya neden verilmedi hala anlamış değilim, bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  6. enbw0w

Hava basıncı lastiğe göre mi motora göre mi ?

Motorumun kitapcığında tek 25 29 yolculu 29 33 psi hava basıncı değeri var. fakat motorumda metzeller lastik var arka lastik üzerinde yazan değer 38 psi. hangisine uymalıyım ?
  7. enbw0w

Cbr 125r için hava filtresi ?

2014 model motorum için hangi hava filtresini almalıyım, sitelerde farklı fiyatlarda farklı modellerde hava filtreleri var biraz acemi oldugum için çözemedim. Orijinal veya bunu al dediğiniz bi ürün varsa linkini atabilir misiniz ?
  8. enbw0w

Marşa basınca almıyor, dijital gösterge gidip geliyor (Videolu)

Dostlar merhabalar, motorum gece çalışırken sabah okula gidecektim böyle bi durumla karşılaştım, ilk motorum ve henüz 3.ayım olduğu için pek bi tecrübem yok. Benzin göstergesi 2-3 gündür yanıp sönüyordu atmadım ama sanırım sorun aküde. Ne tavsiye edersiniz ? https://youtu.be/4UjIx7JnrC4
  9. enbw0w

Hangi Marka Parçaları almalıyım ?

Arkadaşlar iyi günler motorumda hava filtresi debriyaj balatası vs parçalarımı değiştiricem internette bir çok marka var en, en pahalı olan en iyi değildir tabi. neye göre almalıyım sizce ? motorum cbr 125r. ana konuda baktım bulamadım
  10. enbw0w

2014 Mayıs üretimli kask alınır mı (acemiyim)

Arkadaşlar istediğim kaskın son bedeni kaldığı için fiyatı 200 250 lira gibi ucuza geliyor. Üretim tarihini sordım 2014 mayıs dedi. Sizce alınır mı ?
  11. enbw0w

Yeni motosiklet alırken ne kadar masrafım olur ? (Tahminen)

İkinci el cbr 125r alıcam istanbulda sigortası ne kadar olur ? birde onun dışında ne masrafım olur, ilk motorum olacak
  12. enbw0w

Polikarbon malzemeli kask alınır mı ?

Yaklaşık 1 1.5 ay sonra aranıza katılacağım, ekipmana önem vermek istiyorum ama çoğu yazıda yerden yere vurulmuş polikarbon kasklar. mevzu rahatlığı değil beni ne kadar korumasıdır. sharptan 4 yıldız almış gayet iyi kasklar var ama insanlar kafamı karıştırıyor. yardımcı olursanız sevinirim :pr:
  13. enbw0w

Snell Sertifikası Olan Türkiyedeki Kasklar

İyi forumlar arkadaşlar, Türkiyede güncel satışta olan snell sertifikalı kaskları marka modellerine göre ekledim, eksikleri sizde tamamlayabilirsiniz. *Arai Astro Quantum RX-7 *Bell Moto 9 Rs-1 Vortex Star *HJC FG 17 *LS2 FF309 FF394 *Scorpion Exo 400 *Shoei QWEST xr 1100
  14. enbw0w

Ls2'yi kötü yapan nedir ? Tartışalım

İyi forumlar. Ls2 ile ilgili ortalıkta baya bi düşünce var. a kişisi ls2nin tüm kasklarını kötülerken b kişisi 1-2 kaskın alınabilir olacağını söylüyor. Şimdi benim aklımdaki soru Cr1 neden kötü. Karbon kasklar en iyi kasklar diye geçiyor sonuçta. Fiyatıda makul ff396 Cr1 neden kötü bir kasktır...
  15. enbw0w

800 Liraya Kadar Kask Tavsiyesi (Aciliyeti Var)

herkese iyi forumlar dostlar. 800 lira bütcem var. hem çok iyi korunaklı çok ses vermeyen hemde biraz şık bir kask arıyorum. Önerileriniz nelerdir diğer bir sorum ise kask malzemeleri kötüden iyiye doğru nasıldır ?
  16. enbw0w

Acemiyim Bütceme Uygun Kask Tavsiyesi

Dostlar merhabalar iyi forumlar.Aranıza yeni katıldım. Sizlerden öğrendiğim gibi ilk önce ekipmanlarımı tamamlayıp 1 ay sonra motorumu alacağım. 700-750 Lira Civarında para ayırdım kaska. Aile mi çok zor ikna ettim onlarının aklının bende kalmaması için cidden çok iyi koruması olan ve birazda...

Yeni mesajlar