Arama sonuçlarınız

1. K

2. El duke mi 0 pulsar 200 ns mi?

Motor alıp 1 2 sene civarı kullanıp cc yukseltmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım öğrenciyim yaşım 18 Parcasi ucuz arızası az olsun istiyorum ama pulsar da sorun oluyor diyen var al çok iyi diyen var ktm zaten marka kalite fikirlerinizi bekliyorum.
  2. K

Kask bilgisi

Selamün aleyküm bayraminiz mübarek olsun olsun abiler ellerinizden öpüyorum. Benim sormak istediğim şey sharp vancore kask hakkında bilen varsa yazsın lütfen bu kask nedir ne değildir, alinirmi , o para o kaska verilirmi.
  3. K

Ekipmanlar

Hayırlı aksamlar abiler kardeşler 1.000 , 1500 tl civarı gibi bir ekipman tavsiyesi sunarmısınız geçmiş konulara Baktım çoğu ekipman stoklarda yok kask olarak Caberg Stunt,Bell qualifier,Vortex tarzı 500 lira civarında bişi düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden Teşekkür ederim..
  4. K

Mt-03, NC 700 vs vs

Abi bu motorlari ilk motor olarak 0 tecrübe de alan insanlar var ve bişi olmuyor ama herkes ybr cbf ile başlayın diyor nedir bunlarin sirri bende motor alicam çünkü heves ediyorum bunlarla baslamak için kafam karıştı iyice deliricem.
  5. K

Eğitim

Selamın aleyküm baslangic eğitimini nerde almamı onerersiniz yada al motoru kendin ogrenirsin mi diyorsunuz.akademilere az çok baktım (honda safety , yamaha riding , Rahmi Barutcu)
  6. K

Kros Ekipmanlar ile ilgili

http://www.motosikletim.com.tr/ALPINESTARS-CHARGER-JERSEY-CROSS-UST,PR-300675.html Bu tarz ekipmanların içinde koruma varmı yoksa içine full body korumami giyorsunuz