Arama sonuçlarınız

1. F

Honda Cbr Kaza Videosu

İlk videoda motorun üstündeki kişi müzik dinleyerek dans ediyordu bende video çektim. Daha sonra çektiğimi anlayınca galiba videoyu kapattıktan sonra hızlıca yanımızdan geçti. 2dk sonra trafik bir anda durdu motorucu bir yaşlı teyzeye çarpmış. Burdan çok geçmiş olsun diyorum...
  2. F

Superlight 200

Aranızda bu motordan kullanan var mı? Uzun yolda güvenilir mi ? Sitesinde Japon teknolojisi ile donatıldı yazıyor. Küba superlight 200.
  3. F

Yamaha DT360

RoyalJordanian adlı youtuber başlıktaki motorun videosunu çekmiş. Çok hoşuma gitti sesi flan nedense ama yamaha nin Türkiye sayfasında motoru bulamadım? Türkiye de satışa sunulmadi mi ?
  4. F

A1 Ehliyet 1015 TL

Bugün ehliyet fiyatlarını sormak için sürücü kursuna gittim. Fiyat biraz yüksek gibi siz ne kadara aldınız ehliyeti ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ---------- +++Güncell
  5. F

Viraja girerken yatmak zor olmuyor mu ?

Ya başlangıç motoru için yzf r-125 almayı düşünüyorum. İzlediğim bütün videolarda viraja yatarak giriyorlar. İlk defa motor kullanıcağım için yatma fikri bana bi değişik ve korkunç geliyor. Yatmadan dönmek zor mu oluyor ?
  6. F

Vites atarken niye fren sıkıyorsunuz ?

Vites düşürken niye 2 parmağınızla ön freni sıkıyorsunuz ?
  7. F

CBR 125 - MT125

Honda CBR 125 ve Yamaha MT125 arasında kaldım arkadaşlar. Başlangıç için hangi motoru önerirsiniz. Birde bu yamaha modeli Hyper Naked diye geçiyor bu nedir ? Cevaplarınızı bekliyorum. ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ---------- ++++ Güncel
  8. F

İlk defa motora bindiğinizde vites konusunda zorlandınız mı ?

Başlıkta olduğu gibi ilk vites göstergesi olmayan motora bindiğinizde zorlandınız mı vites konusunda ?
  9. F

125 cc Lik Başlangıç Motoru

Değerli abilerim daha öncede böyle bir konu açma gereği duyumuştum ama istediğim özelliklerde motor bulamadım bir türlü. Spor görünmesini istiyorum motorun 125cc olucak başlıkta belirttiğim gibi En önemlisi vites ve benzin göstergesi olması Böyle motor varsa tavsiye ettiğiniz başlangıç motoru...
  10. F

Ayak parmaklarımda şekil bozuklığu var ?

Çok saçma bir konu ama ayak parmaklarımda şekil bozukluğu var bu ilerde bana bir sorun çıkartır mı ?
  11. F

125 cc lik Başlangıç Motoru Tavsiyesi

Başlıkta belirttiğim gibi hangi başlangıç motorunu tavsiye edersiniz . İstediğim tek şey spor gözükmesi aynı Pulsar RS200 Gibi :cat:
  12. F

Pulsar RS200 Nasıldır ?

Başlıkta belirttiğim gibi Pulsar RS200 nasıl bir motordur. Başlangıç motoru olarak nasıl olur ?

Yeni mesajlar