Arama sonuçlarınız

1. A

Morsikletten gelen gıcırtı

selamun aleyküm, motorsikletim (ybr esd)vitesteyken ileri geri yaptığımda gıç gıç ses geliyor, nereden geldiğini anlamadım arka amortisörler den yapar mı? alt takımda salıncak vs den yapar mı?yorumlar için şimdiden teşekkürler .
  2. A

Benelli 125 s nasıl bir motosiklet?

125s ile ilgili internette bilgi bulamdım. kimi demiş benelli adı altında başka firma, nasıl bir motosiklettir,parça kaltisinasıldır kulanan arkaaşlar bilgi verebilir mi?
  3. A

insanlık ölmüş?

dün arkadaşımın yanına gittim , motorsikletli almış motoranın 100 lük bi scooter 'ini bende deniyim dedim, yerlerde ıslak oldu için orjinalmiş lastikler arkaya basıyim dedim kaydı başta arkası, öne bastım kaymadı rampa aşşağı dört yol ağzında duruyim dedim kombine yapıyim dedim olmuyo direk arka...
  4. A

Zontes fiyatları nasıl buluyorsunuz?

Zontes sonunda getirmiş r310 ,t310 ve x310 fiyatlarında 39 bin, 40 bin , 42 bin civarı sizce bu paralar bu motorlara verilirmi? Tasarım vs güzel kaliteli duruyor ama bana çok gibi geldi fiyatları sizin giriniz na yönde.
  5. A

Cross önerisi ?

Merhaba arkadaşlar, ybr 125 var onu satıp cross almayı düşünüyorum alamaktaki amacım ise yollar çok bozuk yaşadım ilçede olmuyor. arada parkur var ilçede orda eğlenip ,dağa bayıra çıkıcam 125 cc yada 250 cx beni üzmicek motor alamyı düşünüyorum aklımda 11, 12 bin tl civarı wr 125 var kullanan...
  6. A

Amortisör yağ kaçağı?

Selamun Aleyküm arkadaşlar benim ybr bin sol amortisorden yağ kaçırıyor başına gelen varmı bu sorunu çözmeme yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  7. A

Şehir içi için kıvrak motor ?

Selamun aleyküm, şuan ybr 125 esd var motor olarak ama kardeşim var benden küçük motor öğrenmek istiyor. Benim motorumda onun için biraz büyük arada köye gidebilicem şehir içinde kıvrak küçük kostak bi alet lazım. Msx125 grom alsam ybr mi satım üzermi yada şehir içindebide köye giderken işimi...
  8. A

Motor önerisi hem şehir içi hem şehir dışı?

Selamun aleyküm , ben şuan ybr125 esd kullanıyorum ama iyice sıkıldım şehir içi daha güzel motor istiyorum.arada da şehir dışına çıkıyorum. msx 125 gibi motorlar işimi görürmü?varsa bu tarz kıvrak bilginiz makina önerirmisiniz? şimdiden teşekkürler yorumlarınuz için . not: 8000 tl civarı param...
  9. A

bu sene üniversiteye gidenler içeriyei

selamun aleykum kim nereyi kazandı gidenler yazın bakalım :)
  10. A

Msx 125mi ybrmi

Selâmün aleyküm arkadaşlar benim 2014 ybr'm var msx 125 çok hoşuma gidiyor sizce msx nasıl bir motordur şehir içi şehir dışı zevklimidir kullanması kullanan arkadaşlar yardım ederse bu konuda ybr satılıp msx 125 alınırmı yoksa ybr daha mi iyi yardım derse kullanan arkadaşlar iyi kötü yanlarını...
  11. A

uzun süre çalışmayan motosiklet

selamun aleyküm 125 cc ybr motorum var yazdan beri çalıştırma fırsatı buulamadım motoru çalıştırmayı denedim motorda akü bitmiş içinde benzin var hatta ilave etim acaba benzindenmi diye bujiyi değiştirdim bujidenmi acaba diye motor bi türlü çalışmıyor geçen hafta bujiyyi değiştrmeden önce...
  12. A

Bu lastik nasildir

Selamun aleykum lastik markasi sorarken biri bana billas bl080 lastigi tavsiye etti fiyatida gayet uygun sizce nasildir kullanan varmi varsa nasildir biraz bilgi verirseniz sevinirim simdiden tesekkurler
  13. A

LASTİK ÖNERİSİ

SELAMUN ALEYKUM BİRİSİ ALLAH RIZASI İÇİN LASTİK ONERSİN 1 AYDA İKİ KERE LASTİK YUZUNE MOTRDAN DÜŞTÜM HEP UFAK TEFEK SIYRIKLARLA ATLATTIM İKİSİNİDE SUDA KAYMAYAN YERE İYİ TUTUNAN Bİ LASTİK ÖNERİN ALLAH RIZASI İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ÖNERİLERİNİZ İÇİN(lastikler fabrikadan cıkarken bayide ustunde...
  14. A

rks rn 180

Sa rks motor yeni bi motor cikarmis rn180 italyan mali diyor bu motor nasildir alinirmi marka guvenilirmidir fiyati belli olunca motorumu satip almayi dusunuyorum bilgisi olan yardimci olursa sevinirim
  15. A

Orjinal yedek parca fiyati

Sa yamaha ybr esd 125 motor aldim donuste altimdan kaydi firladi gitti dustum ve kafalik onsiperlik kirildi basamak plastigi koptu orjinal yedek parcasi ne kadardir yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler
  16. A

Motordan gelen garip ses

Selamun aleykum motoru calistiriyorum isininca siril siril ses geliyor silindirden nedenini bilen varsa napmam gerektigini soylerseniz seviniri. Simdiden tesekkurler
  17. A

msx125

selamun aleykum msx125 kullanan varsa bu motorun ybr 125esd ye göre artılarını ve eksilerini yazabilirmi ?
  18. A

köpekler neden motosiklete saldırır?

selamun aleykum pazargünü köpek saldırdı gaz verdim ve kaçtım düşüodum az kkalsın arayı donerken ne yapmalıyım köpek saldırdığında?
  19. A

motorsiklete peformans egzoz

motosikletin orjinal egzozunu çıkartıp performans egzoz taksak motora zarar veririmi?
  20. A

motorsiklete yazı önerisi

motorsiklete yazı yazıcam bildiğiniz güzel yazılar vvarmı

Yeni mesajlar