Arama sonuçlarınız

1. C

Nedir bu FLASH CARD

Flash tvyi senede 5 dk bile izlemeyen biri olarak geçen kanal değiştirirken denk geldiğim reklamdan kendimi 45 dk alamadım.:queen: Öyleki adamlar Flash card diye birşey yapmış Lukoil ve Akpet petrol istasyonlarında koşulsuz şartsız %5 indirim yapıyormuş. Ayrıca Lukoil kendi sitesinde bile yer...
  2. C

İzmir-konya scooter götürmek

Arkadaşlar merhaba izmirden bir şekilde konyaya motorumu götürmem lazım ama uzun yola sıkıntı çıkarmadan dayanır mı, o dayansa bile ben dayanırmıyım güvenemiyorum.O yüzden sizce nasıl bir yol izlemeliyim otobüs firmalarını aradım otobüs sahipleriyle görüşün dediler daha önce yapan var mı.?
  3. C

max 350tl mont ?

Arkadaşlar merhaba ben max 350 tl izmir iklimine göre bir mont tavsiyesi istiyorum F/p olarak en mantıklı columbia prohel gibi geldi başka öneriniz var mıdır ?
  4. C

yağ damlıyor yardım

iyi akşamlar benim motoruma bindikten sonra motor bloğunun alt tarafında bi kaç damla yağ sızıntısı görüyorum acaba yağ fazla geliyo da onu mu atıyor diye düşünüp yağı eksilttik yine yağ geldi sizce neden olabilir bu motor yağının da tahliyesi oluyor mu alt tarafta bi delik var sordum usta yağ...
  5. C

Servis ücreti normalmi

Bugün 150 kik socoter rodajdan sonraki ilk bakıma gittim 560 kmde castol 20-40 1 litre yağ konuldu genel duruma bakıldı ve 80 tl aldılar bu bana çok fazla geldi. Sizce normalmi yoksa servis değiştirmelimiyim
  6. C

Arwic Vizörlü 15 günlük kask

[/url][/IMG] arwic 15 günlük grafiti tasarım çene açılır vizörlü medium size kask izmirde şehiriçi elden tercihimdir pazarlık yoktur
  7. C

200 tl bütçe kask önerisi lütfen

aslında çene açılır bir kaskım var fakat internette biraz gezindikten sonra aşırı dandik olduğunu anlamamla beraber değiştirme kararı aldım neyse asıl konuya geleyim ls2 ff351 evil twin düşünüyordum ama anladım ki 4 yıldızlı kask aslında 1 yıldıza sahip,o yüzden bana gerçek anlamda kaliteli 200...
  8. C

Scooter stop ediyor

Merhaba arkadaşlar yeni scooter aldım rks logik 150 su soğutmalı herşeyinden memnunum ama marş alır almaz gaz vermek gerekiyor, yoksa marşı alıp rölantide durmuyor.en az bi 15 km falan gittikten sonra artık ışıklarda beklerken stop etmiyor,kış aylarında da değiliz artık ,şu an 90 km de acaba...
  9. C

scoter önerisi olan ilgilenebilir mi

aşağıdaki motorlar arasından birini düşünüyorum sizce F/P bakımından en mantıklısı hangisi olur KYMCO AGİLİTY 125 4200TL SYM ORBİT 2 4200TL SYM JET 4 4700TL SYM SYMPHONY 5000TL MOTORAN MORENO 100 2200TL MORENO NUN KULLANICISI VARSA BAYA MERAK EDİYORUM

Yeni mesajlar